Quote (Vismajor @ 22 Mar 2012 18:40)
Hjha, vágom, amikor indult, itt van előttem a számla Galaxy Sről 139.000

De akkor ki versenyezhetett velük? Az apple? Mikor én keresgéltem a telefonok között, a nokia értelemszerűen szóba sem jöhetett(n8,n9), kb a sony-ericcson hozott még csúcstelefont(arc) , szóval a galaxy s elég domináns volt, és most amikor a nokia is versenyképes akar lenni, kiad egy olyan telefont ami tudásban a 2 éves galaxy sre üt, de drágábban adja? Értem, hogy kiadáshoz nézve a nokia olcsóbban adja a termékét, csak nem mindegy, hogy milyen piaci helyzetben adja ki egy cég a telefonjait.
GalaxyS idejébe? HTC Desire, Desire S, SE Arc, iPhone, Motorola Milestone... hirtelen ezek ugrottak be. A GalaxyS közel se ütött akkorát amikor kijött, megvoltak a gyermekbetegségei.
A Nokia N9 egyébként nagyon is jó készülék, csak elbaszták... a meeGo egy nagyon jó oprendszer.
"nokia is versenyképes akar lenni, kiad egy olyan telefont ami tudásban a 2 éves galaxy sre üt, de drágábban adja?"Erről nem a nokia tehet, maga az oprendszer az ami csak az első és (mostmár) második generációs snapdragonokat támogatja. Nagyon kötött a rendszer... valamit valamiért, így lehetett rendesen optimalizálni a wp7et, ezért nem kell alá egy SGS2 szintű hardver h akadásmentes legyen (de ezt már feljebb is írtam).
Nem tudom volt e már a kezetekbe wp7es készülék... higgyétek el a wp7 a mango óta simán versenyképes, sokkal inkább mezei user barátabb mint az android.