Quote (championmath @ 22 Jun 2011 20:56)
lolba is leverned tuti
ok, már csak azt nem értem, h miért kell ez? egyszer szólt be neked, te meg azóta is baszogatod. piszkáljátok smatot és ne azt, akit amúgy példának hozott fel. nem ő tehet róla, h az ő neve van abban a postban, nem?
meg amúgy is mivel vagy jobb náluk, ha ugyan úgy oltogatsz? te is tudod, h nem az a pro, aki azt mondja magáról, hanem akit elismernek... játssz velük vagy ellenük aztán készen van.
ez pont ugyan úgy felidegesít, mint amikor /all írják, h noob team, slaves, wi ár dö próz, etc... játszani kell és majd a stat megmutatja, h ki a pro, ilyen rohadt egyszerű. és főleg azokat utálom, akik ha nyernek, akkor azt írják, h "uh mekkora pro vagyok és ti meg csicskák", ha meg veszít, akkor csak úgy random szidja az ellenfelet... lehet úgy is veszteni meg nyerni, h az ember nem ugat és engem pl vettek már fel abból a teamből is friendnek, akiktől kikaptunk... mert nem ugatni kell, hanem a legjobbat kihozni a helyzetből.
na mind1, akinek nem inge... de ezt most már nem törlöm ki. amúgy este gamelhetünk, ha vkinek van kedve.