Quote (Genthor @ May 21 2017 10:18am)
honnan veszi ez a napi 50 cimet? belvarosi robogos futarok nem mennek annyit
nalunk napi 20-25 kozott mozog az atlag
az en csucsom 42 volt, de akkor egesz nap megallas nelkul a masfel-2oras cimeket hordtuk hatosaval.
Quote (ecneB @ May 19 2017 06:20pm)
ez is erdekes, mert te erzed magad kenyelmetlenul, amikor jot akarsz.
nem akarok otleteket adni, de mivel a futar megy oda mar eleve szolgaltathatna ezekrol normalis formaban informaciot, tekintve, hogy o erintkezik directben a vevovel.
egy szorolap nagy tetelben nagyjabol 6-8 forintra jon ki, tervezes egyszeri cost, megint egy csatorna, amin lehet kommunikalni, de szerintem egy ora gondolkodas utan jo par otletet ki tudnek talalni, mivel lehet javitani a jattolas konverzios ratajat. de ott van a weboldal, social csatornak, rendelesi ertesito etc.
en bankkartyanal szoktam adni +200-t, illetve nalam van, ha egy taho geci mar elso blikkre, akkor biztos, hogy nem fogok neki jattolni es ugyanolyan nyugodtan alszom. a legtobb, amugy normalis, mondjuk meg is valogatom altalaban honnan rendelek. a 200ft-t rendre meg szoktak koszonni, de mint emlitettem, egy pizzakingtol mondjuk nem varnam el ezt az alap dolgot (mondjuk soha nem is fogok rendelni onnan) rendes rendelest is szoktam kerekiteni, de 200 forintnal szerintem nem er tobbet az egesz, amit hozzatesz (delivery). ez a 10% szerintem hulyeseg, de ha jol emlekszem, erre mar masok is ravilagitottak.
trofeabol pl azert is rendelek tobbszor, mert le van foliazva a kajam, szerintem ez alap lenne igy 17-ben.
van olyan etterem, ahol jo a kaja, viszont egy tusko szar a futar, neki nem adok, mert ahogy Ani irta, miert is kene? semmi pluszt nem adott hozza a producthoz.
amugy az egeszet csak azert nem ertem, mert a futarok irjak ala a szerzodest a munkaltatoval, ha elfogadja, akkor sajnos az nem az en problemam. persze beszelgethetunk arrol, hogy milyen szar, de ez nem igazan viszi elore a dolgot.
bamboo storyjai, illetve hozzaallasa/szemlelete, pedig meg inkabb arra sarkall, hogy minden nap sajat magam keszitsem el a tapomat es persze megertem, hogy szar, de ezzel a fajta hozzaallassal pont nem tesz ellene semmit..
en nem is akarok tenni ellene semmit. nekem nem az az eletcelom h egy jolkereso boldog futar legyek. atmeneti melo volt ami suli mellett megmaradt. a vezetesi tapasztalatnak/oromteli csapatasoknak es a helyismeretnek orulok, semmi mas nem fog hianyozni