Quote (Jancsipapa @ May 20 2016 09:08pm)
Egyszer már volt ilyen nézeteltérés, hogy te nem baszogatásból kérdeztél meg úgy valamit, hogy mások annak vették
ilyenkor annyi kellett volna, hogy 'figy most nem basztatásból kérdeztem' és akkor elnézést kér mindenki, aki esetleg annak vette volna fel, én mindenképp megtettem volna
na de ezek után, amit te most itt leművelsz, hát mit ne mondjak, igazából már nincs is kedvem visszaütni a labdákat, mert most gondolom szar napod van, aztán ki kell ereszteni a gőzt, engem nem zavar, anyázzál nyugodtan, ha jól esik
a zenéket meg amúgy én is szoktam hallgatni ( szóval nem mindenkit zavar) és pl a postblockeres dolog is jó megoldás, ahogy már írták, én se látom már rici szarságait, nyugodtabb is az életem
most minden gecizés nélkül mondom, hogy meny piheny le
Quote (-joey- @ May 20 2016 08:47pm)
Ha fáradt vagy rendesen elolvasni a postokat, akkor ne fórumozzál baszdmeg.
Annyit írtam vissza neked, hogy én nem spammelek, nem tudom miről beszélsz. Arról meg igazán nem tehetek, hogy jara meg mesh a faszodat szopkodta, mikor a te hozzászólásodat lovagolták meg, kérlek szólj, ha nem így volt és akkor visszavonom.
Az meg, hogy Janou miket ír, végképp ne legyen már az én gondom.
Szeretnél még valamit tisztázni?
megírnám pm-be, de akkor meg az jönne le, hogy nem merem leírni ide
sorry az én részemről, kicsit kurvára kivan a faszom ezzel a héttel, ilyenkor meg bármilyen apróságon képes eldurranni az agyam
tényleg nem basztatásból tettem fel az eredeti kérdést, janou válasza meg elég volt hogy agyvérzést kapjak jelenleg, és nem kicsit túlreagáltam
"kiverem azt lefekszek a gecibe"
This post was edited by llllllllllll on May 20 2016 03:57pm