Quote (cowding @ 22 Apr 2016 19:38)
nem igazán akarok belemenni mert néhány (mind for/against) komment rezgeti a jarabekjeim, de amugy kurvára nem értem, hogy az aki próbálta már _komolyabban_ a füvet és az alkoholt az hogy irhat le ilyesmiket
tök más a kettő, soha nem sikerült még 3 perc alatt bebasznom, mig betépni pont annyi ideig tart
ha éhgyomorra iszom 3 sört lehet összeesek olyan részeg leszek, lehet nem, mig kajázás után 5 sör + 5-10 feles a _bebaszás_
akkor utána időtartam, ha egy cuccbol már 2-3 cigit elszivtam, a 4. re meg tudom mondani, hogy az a 0.2 amit tekerek pont 1.5-2 ora mulva fog kimenni annyira, hogy 10 percet beszélgetek rendőrrel akkor se vágja le, hogy én szivtam volna
piánál lehet csak én de tökre nem tudom behatárolni, egy rendes bebaszás nekem kb fél nap következménnyel jár amikor haszontalan másnapos és/vagy részeg vagyok
vezetéssel kapcsolatban meg ugyan ez ami szerintem érdekes, hogy ha te bebaszol a haverokkal akkor még 16 óra után is alkoholt böfögsz fel és félig másnapos-félig bebaszva vagy, de ha nincs is kihatással a vezetésredre egy szondáztatásnál tuti ugrik a jogsid
mig 4 órával egy cigi után repülőt is vezethetnék olyan jozan vagyok, és ha meg is állitanak nincs helyszini eszköz ami kimutatná, és ha nem találnak nálad cuccot és amugy jozan vagy pisire nem vihetnek be
mondjuk ezt nem értem hogy ez nálad elönyt jelent a piával szemben vagy mi?
nem azért basznak ám meg ilyenkor, mert jaj fü van nálad, hanem mert a kurva anyádért vezetsz igy és veszélyeztetsz másokat, az senkit nem érdekel hogy ha saját magadnak vágod le a lábad véletlenül ha nekimész 1 fának, de azért ott helyben kéne megrohadnod, ha esetleg betépve csapsz el valakit
ez most nyilván arra vonatkozik, amikor még dolgozik benned a cucc