na bazmeg tanulni se bírok rendesen mert azon jár az agyam hogy cp mekkora gyökér, kellett nekem benézni a topicba :SSSSSSSSSSS
Quote (CyberPunk666 @ May 25 2015 08:28am)
Akkor minek írsz vissza egyáltalán?
Önbizalomhiánybólkilábalászakember
mert megláttam a végén hogy PUA és így tudtam hogy megint mire megy ki a játék, meg azért mert olyan ostobaságokat írsz egy érzelmileg mélyponton lévő embernek hogy amellett nemlehet elmenni bazmeg XD
a te ötleted: szerezzen normális csajt
ameddig el se jut az agyad mert fogyi vagy: hogyan szerezzen normális csajt ha hozzá se bír szólni egy ellenkező neműhöz? az elkeseredett-szinglik.hu nem jöhet be mindenkinek azért mert neked bejött. annyira hülye vagy mint a seggem :DDDDDD
szegény fári segélykiáltást hallat a fórumon, és akkor te jössz az önigazoló faszságoddal hogy JAJ RENDES LÁNY ETC, aztán rossz esetben még elis hiszi, belemegy egy kapcsolatba az első szembejövővel (mert ugye sok lehetősége nincsen a problémái miatt), és akkor 2 évig szenved 1 fos kapcsolatban (mint előtte 5 évig) és nem halad semerre az önfejlesztéssel, csak azért mert neked muszáj volt beírni a megszakértést
valószínűleg az előző kapcsolatában is normális volt a lány és elfogadta őt, de ettől kurvára nem lett boldog, már ennek is elég bizonyítéknak kéne lennie, de persze efelett elég könnyen elsiklasz. plusz énis voltam jópár kapcsolatban és ugyanilyen gondjaim voltak, képzeld el, az összes lány normális és elfogadó volt, én mégsem voltam boldog, max a mentális szenvedésemet 1 kicsit letompította a dolog, de a vége mindig ugyanaz lett.
ha most szerezne 1 barátnőt az olyan lenne mintha az orbitális 10 centis vérző sebre rakna 1 pici ragtapaszt, még látszólag se segít lófaszt se, maximum egy kis megnyugvást okoz és elhalogatja időben az elmaradhatatlan negatív élményeket amiken át kell esnie ahhoz hogy feltudjon épülni majd normális emberré később
anyádat cp hogy nemtudok tanulni mert ilyen butának születtél
This post was edited by BmA_BeMyAngel on May 25 2015 01:42am