d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > 5 Perc és Széna Megy Haza
Prev1192021222383Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,630.69
Apr 14 2015 07:13am
Quote (cowding @ Apr 14 2015 02:12pm)
4 es 3/4 :))

Amire hazaerek kb 8 lesz. De most van telefonomon anime tudok mit csinalni vonaton ))))
Member
Gold: 280.00
Apr 14 2015 07:15am
Quote (Senee @ Apr 14 2015 02:12pm)
hehe mosmá csak kibirjuk

alig hoznak ide vmit
elforcsenezgetek

felkéne adjak egy 5-6 skandilottót de lehet majd inkább otthonrol
kedvenc kariaimmal /roll 1-35

ha megnyerem szombaton a 3 milliárdot felszabaditalak
bár sztem te akkor is dolgoznál ha nem kéne (?)

annyi pénzt 4 élet alatt se költenék el azt ennek az egynek is már leéltem felét

Ha nyersz, akkor szólj nekem, én segítek menedzselni a lóvét.

45 perc még. Az a baj a melommal, hogy ha végzek mindennel, akkor van végtelen mennyiségű telefonálás amit csinálni kell :(
Member
Gold: 343.00
Apr 14 2015 07:27am
Quote (anyd @ Apr 14 2015 01:15pm)
Ha nyersz, akkor szólj nekem, én segítek menedzselni a lóvét.

45 perc még. Az a baj a melommal, hogy ha végzek mindennel, akkor van végtelen mennyiségű telefonálás amit csinálni kell :(

nekem szerencsére nem kell telefonálni/kommunikálni túl sokat
nem is akarnám
én nem értem ő nem érti mi nem értjük értjük csak máshogy etc és akkor utána meg másnak a faszságán gondolkodni épp elég a magamén haha

am úgy izélnám a lóvét h vmi normálisabb bankokba széjjelszórni lekötni 5-6ba
de azokat is meg kéne találni
ilyen fszom otp-be nem igen akarom maffiaközeli oligarcha etc gondol egyet elveszi mert csak de másrészről meg az biztos bank marad mert a többit meg kiűzik vagy idk
és magyarországi bankba utalják csak magyarországra v iesmi

befektetni nemigen akarnám mert a faszom se akarja fájdítani a fejét bármi miatt is
a vállalkozás meg fejfájdító és nem is nekem való
Member
Gold: 0.00
Apr 14 2015 07:34am
Quote (Senee @ Apr 14 2015 03:27pm)
nekem szerencsére nem kell telefonálni/kommunikálni túl sokat
nem is akarnám
én nem értem ő nem érti mi nem értjük értjük csak máshogy etc és akkor utána meg másnak a faszságán gondolkodni épp elég a magamén haha

am úgy izélnám a lóvét h vmi normálisabb bankokba széjjelszórni lekötni 5-6ba
de azokat is meg kéne találni
ilyen fszom otp-be nem igen akarom maffiaközeli oligarcha etc gondol egyet elveszi mert csak de másrészről meg az biztos bank marad mert a többit meg kiűzik vagy idk
és magyarországi bankba utalják csak magyarországra v iesmi

befektetni nemigen akarnám mert a faszom se akarja fájdítani a fejét bármi miatt is
a vállalkozás meg fejfájdító és nem is nekem való

30 milliónál többet magyarországi bankba nem érdemes tenni, mert afelett nem vállalnak kártalanítást. Vagyis, ha a bank becsődöl, akkor bukhatod az x száz milliódat.

Szóval 30-30 millákra osztva lekötheted a bankokban, a maradékból meg vegyél kötvényeket, ingatlanokat, aranyat illetve vidd ki küldföldre.

Nem olyan egyszerű egy ekkora összegű nyeremény sorsáról dönteni. Valószínűnek tartom, hogy te bele is őrülnél. :)

Member
Apr 14 2015 07:44am
Quote (ZaturekManfred @ Apr 14 2015 01:34pm)
30 milliónál többet magyarországi bankba nem érdemes tenni, mert afelett nem vállalnak kártalanítást. Vagyis, ha a bank becsődöl, akkor bukhatod az x száz milliódat.

Szóval 30-30 millákra osztva lekötheted a bankokban, a maradékból meg vegyél kötvényeket, ingatlanokat, aranyat illetve vidd ki küldföldre.

Nem olyan egyszerű egy ekkora összegű nyeremény sorsáról dönteni. Valószínűnek tartom, hogy te bele is őrülnél. :)

98% hogy nem mivel ~200 ezres fizetés elég nekem a boldog kényelmes élethez
pár százmillió így bőségesen elég életem végéig még ha a dupláját is költöm el a 200 ezernek ami kurvára valószinűtlen (az első pár hónapot leszámítva ofc amikor veszek lakást, gépet, fasza klímát etc - mert ház se kéne csak egy 27nm lakás mert a faszomnak nincs kedve karbantartani meg az összes faszságot csinálni az óráisi házban/lakásban - alkalmazott meg nem kéne minek h elvágja a torkom nn)

szóval pár százmilliót kéne csak úgy bebiztosítanom, hogy ne kelljen többé munkára vetemednem az meg még ha 30 milliókra osztom is bankokban kivitelezhető azért
3 milliárd már nyilván nem

de faszom se akar úgysem annyi pénzt btw
az eternális tulvilági nyolcadik életemre vagy mire örizgessem/fektessem/kamatoztassam?! amire ja jol mondod nincs kvalitásom és nem is értek hozzá és le is szarom

fasz se őrülne bele
örülnék neki h nem kell foglalkozzak a szemét világ dolgaival
azt a pár százmilliót mondjuk bebiztosítanám az biztos... addig még őrölném magam :c a cél érdekében h ne kelljen többé időre kelnem meg olyan dolgokra vetemednem amit nem önszántamból teszek haha

This post was edited by Senee on Apr 14 2015 07:45am
Member
Gold: 0.00
Apr 14 2015 07:53am
Quote (Senee @ Apr 14 2015 03:44pm)
98% hogy nem mivel ~200 ezres fizetés elég nekem a boldog kényelmes élethez
pár százmillió így bőségesen elég életem végéig még ha a dupláját is költöm el a 200 ezernek ami kurvára valószinűtlen (az első pár hónapot leszámítva ofc amikor veszek lakást, gépet, fasza klímát etc - mert ház se kéne csak egy 27nm lakás mert a faszomnak nincs kedve karbantartani meg az összes faszságot csinálni az óráisi házban/lakásban - alkalmazott meg nem kéne minek h elvágja a torkom nn)

szóval pár százmilliót kéne csak úgy bebiztosítanom, hogy ne kelljen többé munkára vetemednem az meg még ha 30 milliókra osztom is bankokban kivitelezhető azért
3 milliárd már nyilván nem

de faszom se akar úgysem annyi pénzt btw
az eternális tulvilági nyolcadik életemre vagy mire örizgessem/fektessem/kamatoztassam?! amire ja jol mondod nincs kvalitásom és nem is értek hozzá és le is szarom

fasz se őrülne bele
örülnék neki h nem kell foglalkozzak a szemét világ dolgaival
azt a pár százmilliót mondjuk bebiztosítanám az biztos... addig még őrölném magam :c a cél érdekében h ne kelljen többé időre kelnem meg olyan dolgokra vetemednem amit nem önszántamból teszek haha

A legtöbb milliárdos lottónyeremény amúgy pont azért tűnik el pár éven belül, mert a szerencsétlennek fogalma sincs, hogyan kell bánni vele. Márpedig, ha nem forgatja, gyorsan el lehet azt baszni. Néhány luxusutazás, egy 100 milliós ház, aminek persze később havi szinten több százezres fenntartási költségei lesznek stb.

This post was edited by ZaturekManfred on Apr 14 2015 07:55am
Member
Apr 14 2015 07:53am
na jóvan, kimegyek huggyozni azt indulok haza háhá
Member
Apr 14 2015 07:57am
Quote (ZaturekManfred @ Apr 14 2015 01:53pm)
A legtöbb milliárdos lottónyeremény amúgy pont azért tűnik el pár éven belül, mert a szerencsétlennek fogalma sincs, hogyan kell bánni vele. Márpedig, ha nincs lekötve, gyorsan el lehet azt baszni. Néhány luxusutazás, egy 100 milliós ház, aminek persze később több százezres fenntartási költségei lesznek stb.

és akkor gürke őrjöng hogy minek írom le százszor ugyanazt

nem kell nagy ház (ez 100%), utazni gyűlölök
egyszer voltam spanyolországban és hánytam a túristáskodás látványától is

ahogy a sok köcsög ott bámulta ahogy mondta a vezetö h 500 kilo arany lett beleepitve a középkorba ja amit az indianoktol hoztak de arrol nem beszelt hany ezren döglöttek abba bele hogy a gecis isteneiteknek tisztelegjetek ezzel a gecis arannyal a plafonon sok fideszvoter nyomorék
meg mindenhol az árusok nyomorultak csak azt lesik hogy tegyenek a kedvedre mert egy nappal tovább akarnak érni
forgott a belem

na de má télleg megyek má lassan tulorázni fogok

.... nem vagyok full retardált még ha annak is nézek ki
de tudom mindegyik full retardált ezt mondja

tehát még ez is pointless
minden gecipointless

This post was edited by Senee on Apr 14 2015 07:59am
Member
Gold: 2,496.00
Apr 14 2015 08:08am
erezd magad jol Senee, megerdemled a pihenest!

Quote (RiNGiSpiLeR @ Apr 14 2015 03:19pm)
Senee tipikusan az az ember, akit ki kellene baszni pár évre valahova Szibériába / Észak-Koreába munkatáborba és szarrádolgoztatni. Mire kijönne tuti, hogy örömmámorban úszva menne vissza a mostani "rabszolgamunkájába" és hálás lenne minden egyes napért.

Viszont nem túl valószínű, hogy ez megtörténik, így - ezzel a világlátással - elég érdekes élet áll előtte... O.o

szerintem mehetnetek egyutt

This post was edited by TresholdOfUniverse on Apr 14 2015 08:26am
Member
Gold: 23,343.33
Trader: Trusted
Apr 14 2015 08:19am
Senee tipikusan az az ember, akit ki kellene baszni pár évre valahova Szibériába / Észak-Koreába munkatáborba és szarrádolgoztatni. Mire kijönne tuti, hogy örömmámorban úszva menne vissza a mostani "rabszolgamunkájába" és hálás lenne minden egyes napért.

Viszont nem túl valószínű, hogy ez megtörténik, így - ezzel a világlátással - elég érdekes élet áll előtte... O.o

This post was edited by RiNGiSpiLeR on Apr 14 2015 08:19am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1192021222383Next
Add Reply New Topic New Poll