Kitett magamert a fantaziam, negy alomra is emlekszek tegnap esteröl.
Elöször egy lakasban voltam valakivel akit meg kellett vedenem. Bejött egy masik csavo, peppe vert, utana kidobott az ablakon. Összezuzodott minden csontom, es probaltam visszakuszni, de nem birtam mozogni.
Masodik alomban alapitott valaki frissen egy ceget, es mivel többszaz dolgozo volt, rendezett egy talalkozot a dolgozoknak. Beszelgettem par emberrel, utana szoltak hogy keszüljek mert kezdödik a kosarlabdameccs, vakargattam a fejemet nem tudtam mi van, utana kosarlabdaztunk, de en egyszer sem ertem labdahoz.
Harmadik alomban indultunk valahova a haverokkal, mondtam mindjart megyek csak felveszem a cipömet. Amikor lehajoltam erte rosszul lettem, es vereset hanytam. Haverjaim mondtak hogy ez nem veszes, induljunk.
Egy ilyesmi alaku toronyba mentünk, es ott volt az informatikatanarom. Mondta lesz valami vizsga, mondtam en nem irom meg mert beteg vagyok hanytam is, de nem engedett haza.

Utolso az mar kicsit erdekesebb. Embereket raboltam el, belejük ültettem egy tojast, es par oran belül szültek egy gyereket, akiböl sört csinaltam es megittam. Emlekszek kiprobaltam egy ferfival is, az erösködött hogy ugy se tud gyereket szülni, de vegül sikerült neki.