d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kenyér Poll
Prev1192021222329Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.05
May 18 2014 01:32pm
Quote (Psyclon @ May 18 2014 08:30pm)
Teljesen nyugod vagyok.
Mosolyogva majszolom a friss kenyeret és irogatok itt az embereknek.

lol no nem is eszem kenyeret.

Amúgy is ofc trollkodás FTW mi is 2 hetes kenyeret eszünk, nem hiába vagyunk gazdagok ezen szedtük meg magunkat.

én a helyedben a razert is kibasznám a kukába, 1000 kattintás után már nem az igazi, csak mondom
Member
Gold: 0.00
May 18 2014 01:33pm
Quote (GoreKnight9 @ 18 May 2014 21:31)
[YOUTUBE][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y0I3luy1-1c&fs=1[/youtube][/YOUTUBE]

linket is erdemes ^^

nem rossz
Member
Gold: 4.20
Member
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (TuskesVanek @ 18 May 2014 20:32)
én a helyedben a razert is kibasznám a kukába, 1000 kattintás után már nem az igazi, csak mondom

nálad nagyobb tryhard szardarabot nem ismerek, miert vagy meg eletben
Member
Gold: 3,747.73
May 18 2014 01:34pm
Quote (tevetava @ May 18 2014 08:27pm)
istenem geci :D

akkor leírom, mert még mindig nem sikerült felfogni

az a nagy baj, hogy idejöttél nagy pofával, majd kijelentetted büszkén(!), hogy ti mindennap kibasszátok a megmaradt kenyeret, és ezt azzal indokoltad, hogy mert az már nem finom, meg aki ezen spórol, az szarrágó nyomorék, és hogy szerinted "ez a normális"
ezzel két baj van látod: az egyik az, hogy annyira el van kényeztetve a picsád, hogy még arra se kellett soha az életedben vetemedned, hogy neadjisten meg kelljen enned a másnapos kenyeret (pfújjj!), és erre ráadásul kibaszott büszke is vagy
a másik meg az, hogy azt gondolod, hogy ez így normális, és mindenki aki mást csinál, az haljon éhen, meg mekkora sóher, és képes vagy bizonygatni már az ötödik postodban, hogy mindenki más a hülye

elárulom, ha csak úgy szimplán beírod, hogy ti mindennap kibasszátok a kenyeret, kaptál volna pár öt wacko-t mellé pár razerezést, majd leszarta volna mindenki, és most nem kéne full nyomorékba tolnod

szépen leírtad
hátha átmegy
Member
Gold: 343.00
May 18 2014 01:35pm
elkezdi TAKARÍTÓNŐNK
beszarok
Member
Gold: 5,390.00
May 18 2014 01:36pm
Quote (TuskesVanek @ May 18 2014 08:32pm)

dem tryhards
Member
Gold: 519.11
May 18 2014 01:41pm
Quote (tevetava @ 18 May 2014 20:27)
istenem geci :D

akkor leírom, mert még mindig nem sikerült felfogni

az a nagy baj, hogy idejöttél nagy pofával, majd kijelentetted büszkén(!), hogy ti mindennap kibasszátok a megmaradt kenyeret, és ezt azzal indokoltad, hogy mert az már nem finom, meg aki ezen spórol, az szarrágó nyomorék, és hogy szerinted "ez a normális"
ezzel két baj van látod: az egyik az, hogy annyira el van kényeztetve a picsád, hogy még arra se kellett soha az életedben vetemedned, hogy neadjisten meg kelljen enned a másnapos kenyeret (pfújjj!), és erre ráadásul kibaszott büszke is vagy
a másik meg az, hogy azt gondolod, hogy ez így normális, és mindenki aki mást csinál, az haljon éhen, meg mekkora sóher, és képes vagy bizonygatni már az ötödik postodban, hogy mindenki más a hülye

elárulom, ha csak úgy szimplán beírod, hogy ti mindennap kibasszátok a kenyeret, kaptál volna pár öt wacko-t mellé pár razerezést, majd leszarta volna mindenki, és most nem kéne full nyomorékba tolnod

Quote (Psyclon @ 18 May 2014 15:28)
De most komolyan.
Kenyeret minden nap vesz az ember.
Mi az hogy mafel hétig eláll es az jo!?!??

Full fogyatékos vagy :D mar ne haragudj.

Quote (Psyclon @ 18 May 2014 16:57)
Mi meg minden nap ha marad az meg megy a kukába.
Szerintem azért ez a normális.
/ha lenne állat az kapna meg/

Nos igen.
Nagy pofával.
Első post ami erről szolt kb azt kritizáltam hogy másfél hétig eszik egy kibaszott kenyeret, ami azért már ne haragudj nem normális akárki akármit mond.
A másodikba irtam azt / hú de nagy pofával /, hogy mi minden nap VESZÜNK, ha meg marad az kuka és hogy ez szerintem normális.
Mit irtam utánna? Hogy ha lenne állat, akkor az kapná meg mert bizony régen mikor volt kutya maradék koszt + kenyér ment ki a kutyának.

Ezután jött pár ember és már egyből jött a sok faszság, hogy gazdagék, meg hogy nem normális az, aki a másnapos kenyeret megeszi stb.
Hol is irtam ilyet? Ja hogy sehol? Sőt később irtam hogy azzal nincs semmi baj ha 2 naponta vesz az ember kenyeret.

Szóval minden bizonnyal én vagyok a fogyatékos.

tipikus példája annak, hogy jön egy két hülye, aki kiforditja az ember szavát aztán a többi barom állat csak követi át nem gondolva a dolgokat.
/e: persze felkurtam magam és bele mentem a játékba mert miért ne? Csak ti nem veszitek épp észre magatokat és nem fogditva. Ne gondolja már senki azt, hogy nekem bármi bajom van azzal ha sporol az ember. De spórolás és spórolás között is lehet hatalmas különbség. Én azt nézem le aki olyan mértékben spórol hogy fagyasztóba teszi a kenyeret, meg egy hétig egy szaros toast /vagy hogy kell irni / kenyeret eszik mert hát az jó ugy. Kérlek...

This post was edited by Psyclon on May 18 2014 01:48pm
Member
Gold: 0.05
May 18 2014 01:41pm
Quote (jarabekg @ May 18 2014 08:36pm)
dem tryhards

csak azt ne mond, hogy már az is probléma, hogy ugyanolyan arrogáns bunkó módon viselkedek, mint ti :(
Member
May 18 2014 01:45pm
Quote (Psyclon @ 18 May 2014 21:41)
Nos igen.
Nagy pofával.
Első post ami erről szolt kb azt kritizáltam hogy másfél hétig eszik egy kibaszott kenyeret, ami azért már ne haragudj nem normális akárki akármit mond.
A másodikba irtam azt / hú de nagy pofával /, hogy mi minden nap VESZÜNK, ha meg marad az kuka és hogy ez szerintem normális.
Mit irtam utánna? Hogy ha lenne állat, akkor az kapná meg mert bizony régen mikor volt kutya maradék koszt + kenyér ment ki a kutyának.

Ezután jött pár ember és már egyből jött a sok faszság, hogy gazdagék, meg hogy nem normális az, aki a másnapos kenyeret megeszi stb.
Hol is irtam ilyet? Ja hogy sehol? Sőt később irtam hogy azzal nincs semmi baj ha 2 naponta vesz az ember kenyeret.

Szóval minden bizonnyal én vagyok a fogyatékos.

tipikus példája annak, hogy jön egy két hülye, aki kiforditja az ember szavát aztán a többi barom állat csak követi át nem gondolva a dolgokat.

Quote (Psyclon @ 18 May 2014 21:13)
magyaráznám, dehát focista vagy.

Nézzük: A boltba nekünk meg van rendelve minden napra a fél kilós kenyér.
Kérdem én. MI A JÓ KURVA ANYÁDÉRT ENNÉM A TEGNAPIT HA MARADT BELŐLE MIKÖZBEN OTT VAN A FRISS?
Ne legyetek már retardáltak könyörgöm.
A másik meg /mondjuk hiába is mondom/, hogy marad a fél kilós kenyérből 2-3 szelet és az van kibaszva. várjál, most akkor kidobtam a kukába 30 forintot?
Ha ilyen nyomorék csóró gecik vagytok, / értem itt a nagy ugatókra / adjatok bankszámlát, majd utalom az aprót.

komolyan mondom... szánalmas hogy ilyen miatt nekem estek.
Igaz én vagyok a hülye hogy leállok veletek vitatkozni ilyen szarságon.

Ahogy már irtam... egyed bazdmeg a száraz, szikkadt fagyasztott szart én ugyan nem szólok bele. Ha te ennek örülsz hát örülj és verd a melled hogy sporoltál pár forintot.

Ja és nem kell ugy elképzelni, hogy ott a maradék kenyér és az megy a kukába... zacskóban el van a kenyér tartó felett és rá pár napra kuka.
Vagy, / ez is tetszeni fog / takaritónőnk elviszi haza az állatainak. Na?? Na?? gyertek essetek nekem ez miatt is. / adok alapot: száraz kenyérrel fizetünk a takaritónőnek /

Idióták.

stop tard ok
Go Back To Magyar Topic List
Prev1192021222329Next
Add Reply New Topic New Poll