Quote (ecneB @ Feb 7 2013 12:25am)
amugy a legjobban az utalom azokban akik elafnak h mindig kamu indokokkal jonnek. mondja azt h gecire szet van esve kurja a csajat akarmi csak mondja.. masik kedvenc felhivod mondja h csorogj kesobb erre kikapcsolja.. mintha en tennek neki szivesseget h hozza viszem a penzem.. rgyszer kene csak termesztenem
ja amúgy ezt én is utáltam mindig : D amikor nem képes megmondani, h mivan és hiába kérdezem meg 20szor, h TUTI BIZTOS 30perc ? 100% ?? mondj 1 órát, ha az a tuti nembaj csak mond meg mikor, 30perc .. 1óra mulva felhívom, na mivan ? hááát bocs tesó még kell 15-20perc :S:S
Quote (Saenchai @ Feb 7 2013 12:28am)
y, amúgy ezt én is bírom, főleg itt borsodban, ahol messze nincs akkora kínálat, mint pesten, ezért azt hiszik magukról, hogy még nekem tesznek szívességet azzal, hogy pénzt keresnek rajtam
dafuq
jó hát amúgy én nem úgy veszem, h én teszek szívességet csak kb szimplán leszarom az egészet és nem érdekel, ha máshova viszi azt a minimális pénzt mert úgyis elviszi más, csak max 1-2óra mulva : D szóval felőlem lehetett hisztizni, de, ha valamit megmondtam az úgy is történt ^^
de már csak haveri körnek osztom őket meg nem szopatom
This post was edited by SnoopDogg on Feb 6 2013 04:31pm