Quote (daneeka10 @ Jan 14 2013 05:17pm)
röhögtem
Jó, de te kurva nagy alfa hím vagy.
Eleve karácsonyra, szülinapra, névnapra szoktak az emberek ajándékot venni a másiknak. Sokszor még barátok is. Ha nélküle utazol valahova akkor viszel neki valami szuvenírt. Ez nem arról szól, hogy bevásárold a pinájába magad, hanem ha én például valakit szeretek akkor gondolok rá, odafigyelek, hogy minek örülne és időnként megpróbálom meglepni ezzel-azzal. Ráadásul ha van barátnője az embernek, akkor csinál olyan programokat is, amire amúgy nem áldozna, vagy egyedül nem menne el rá. Például moziba is gyakrabban mész, vagy színházba is. Esetleg több hétvégi programot csináltok, elutaztok wellnessezni vagy akármi. Ez nem azt jelenti, hogy pénzeled a csajt, hanem, hogy el szeretnél menni színházba és adódik, hogy a csajoddal menj. Ilyenkor ha csak a sajátodat fizeted, akkor is többe kerül a dolog, mintha otthon wowoznál, mert barátnő nélkül kihagytad volna a programot.
Ismerek olyat, aki mindig felezi a csajjal a számlát, de bizonyos korlátok között semmi bajom nincs azzal, hogy én fizessek.