d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Melegházasság
Prev1192021222344Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 80.00
Oct 9 2012 10:17am
Quote (TassassinHc @ 9 Oct 2012 18:13)
tehát azt mondod, hogy a genetika határozza meg, hogy buzi leszel-e, de ha buzik nevelnek, akkor hátrányos helyzetből indulsz... miért? (csak nem lesz rosszabb a genetikám, mert örökbe fogadtak...)

de inkabb kifejtem mert inb4 kifogytam az ervekbol, vagy megfogtal volna
nem, egy szoval sem mondtam, hogy a genetika hatarozza meg, hogy buzileszel-e (szvsz egyebkent mindenki heteronak szuletik, csak a kornyezete befolyasolja annyira [azokat nem sorolnam ide akik hermafroditak vagy egyeb testi rendellenesseguk van]) Azt mondtam, hogy alapesetben heteronak szuletsz, es errol nincs mit dontened, ha meg egy meleg hazaspar nevelt fel, te pedig e miatt leszel meleg, az inkabb serti a jogaidat, mert teged errol nem igazan kerdeztek meg, hogy mi a helyzet, es ez pedig olyan emberek miatt van, akiket egyebkent felelossegre lehet vonni azert amit adott esetben csinalnak, most iteld el a termeszetet, mert valaki kar nelkul szuletett.
Quote (anyd @ 9 Oct 2012 18:17)
Hol van az megírva hogy hetero szülőknek kell felnevelniük?
A meleg gyerekeknek akkor diszkrimináció szintén ha hetero szülők nevelik őket?

Én azt nem értem miért törődtök ennyire mások életével, szerintem teljesen magándolog hogy mit csinálnak más emberek amivel nem befolyásolják az életed.

A melegség egy életstílus. Én se szeretném hogy beleszóljanak ha leszopnak, pedig(ilyen logikán) nem normális, mert nem szaporodunk

Az a normalis, igy fejlodtunk ki, igy vagyunk kepesek szaporodni, a szulok feladata az, hogy megtanitsa a gyereket az eletre

This post was edited by Cpt_Ghost on Oct 9 2012 10:19am
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Oct 9 2012 10:18am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Oct 2012 18:17)
nem, egy szoval sem mondtam, hogy a genetika hatarozza meg, hogy buzileszel-e (szvsz egyebkent mindenki heteronak szuletik, csak a kornyezete befolyasolja annyira [azokat nem sorolnam ide akik hermafroditak vagy egyeb testi rendellenesseguk van]) Azt mondtam, hogy alapesetben heteronak szuletsz, es errol nincs mit dontened, ha meg egy meleg hazaspar nevelt fel, te pedig e miatt leszel meleg, az inkabb serti a jogaidat, mert teged errol nem igazan kerdeztek meg, hogy mi a helyzet, es ez pedig olyan emberek miatt van, akiket egyebkent felelossegre lehet vonni azert amit adott esetben csinalnak, most iteld el a termeszetet, mert valaki kar nelkul szuletett.

a melegeknek mashogy epul fel az agyuk just sayin

ertsd: biologiai es pszichologiai okai is vannak ha valaki meleg

This post was edited by RRC on Oct 9 2012 10:19am
Member
Oct 9 2012 10:20am
Quote (RRC @ 9 Oct 2012 18:18)
a melegeknek mashogy epul fel az agyuk just sayin

ertsd: biologiai es pszichologiai okai is vannak ha valaki meleg

na ez uj, iso info
Member
Gold: 3.03
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Oct 2012 18:17)

tehát vannak olyan nemi identitásproblémával rendelkező személyek, akiknél testi jelek is vannak - az elfogadott, mert genetika
meg vannak azok, akiket a környezete tesz buzivá.

érthető...
Member
Quote (TassassinHc @ 9 Oct 2012 18:20)
tehát vannak olyan nemi identitásproblémával rendelkező személyek, akiknél testi jelek is vannak - az elfogadott, mert genetika
meg vannak azok, akiket a környezete tesz buzivá.

érthető...

Nem, azt is ugyan ugy betegsegnek tartom, amin enyhiteni kell, de azt tamogatni, hogy ezt tovabbadja, semmikeppen sem megengedheto.
Member
Gold: 280.00
Oct 9 2012 10:21am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 9 2012 05:17pm)

Az a normalis, igy fejlodtunk ki, igy vagyunk kepesek szaporodni, a szulok feladata az, hogy megtanitsa a gyereket az eletre

Mit jelent az hogy normális? Egy meleg házaspár nem tudja megtanítani a gyereket az életre? érzelmileg szerintem teljesen ugyan az a dolog. Vagy neked a szüleid megmutatták hogyan kell dugni? vagy hogyan kell felizgatni egy nőt?

Member
Gold: 411.00
Oct 9 2012 10:22am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Oct 2012 18:20)
Nem, azt is ugyan ugy betegsegnek tartom, amin enyhiteni kell, de azt tamogatni, hogy ezt tovabbadja, semmikeppen sem megengedheto.

huh?
minden melegnek fizetnel heti ket oranyi stripteasebarozast vagy mi
Member
Gold: 13,000.00
Oct 9 2012 10:23am
Quote (anyd @ Oct 9 2012 05:17pm)
Én azt nem értem miért törődtök ennyire mások életével, szerintem teljesen magándolog hogy mit csinálnak más emberek amivel nem befolyásolják az életed.
A melegség egy életstílus. Én se szeretném hogy beleszóljanak ha leszopnak, pedig(ilyen logikán) nem normális, mert nem szaporodunk

De nem akarom hogy több nyilvánosságot kapjanak.
Engem irritál ha melegek büszkén hirdetik a másságukat.
Aki engedélyt ad a melegfelvonulásokra azt pl. a Dunába lövetném.
Member
Gold: 355.92
Oct 9 2012 10:24am
Quote (anyd @ Oct 9 2012 06:17pm)

amit ő mond
Member
Oct 9 2012 10:24am
Quote (SummertimeClothes @ 9 Oct 2012 18:22)
huh?
minden melegnek fizetnel heti ket oranyi stripteasebarozast vagy mi

->hazassag engedelyezese, elhessenek egyutt boldogan, ha akarnak.
Quote (anyd @ 9 Oct 2012 18:21)
Mit jelent az hogy normális?  Egy meleg házaspár nem tudja megtanítani a gyereket az életre? érzelmileg szerintem teljesen ugyan az a dolog. Vagy neked a szüleid megmutatták hogyan kell dugni? vagy hogyan kell felizgatni egy nőt?

jo inkabb elhagyom a topikot, mar leirtam mindent amit gondolok a dologgal kapcsolatba, most masodjara mar lusta vagyok
Quote (Saenchai @ 9 Oct 2012 18:24)
amit ő mond

En pl nem is a melegek eletebe akarok beleszolni, hanem azt a gyereket "megvedeni", akit orokbe akarnak fogadni, mert ezesetben ok szolnak bele a gyerek eletebe, arrol meg mar senki nem tehet, hogy sajat gyereket nem kepesek nemzeni.

This post was edited by Cpt_Ghost on Oct 9 2012 10:26am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1192021222344Next
Add Reply New Topic New Poll