Quote (TassassinHc @ 9 Oct 2012 18:13)
tehát azt mondod, hogy a genetika határozza meg, hogy buzi leszel-e, de ha buzik nevelnek, akkor hátrányos helyzetből indulsz... miért? (csak nem lesz rosszabb a genetikám, mert örökbe fogadtak...)
de inkabb kifejtem mert inb4 kifogytam az ervekbol, vagy megfogtal volna
nem, egy szoval sem mondtam, hogy a genetika hatarozza meg, hogy buzileszel-e (szvsz egyebkent mindenki heteronak szuletik, csak a kornyezete befolyasolja annyira [azokat nem sorolnam ide akik hermafroditak vagy egyeb testi rendellenesseguk van]) Azt mondtam, hogy alapesetben heteronak szuletsz, es errol nincs mit dontened, ha meg egy meleg hazaspar nevelt fel, te pedig e miatt leszel meleg, az inkabb serti a jogaidat, mert teged errol nem igazan kerdeztek meg, hogy mi a helyzet, es ez pedig olyan emberek miatt van, akiket egyebkent felelossegre lehet vonni azert amit adott esetben csinalnak, most iteld el a termeszetet, mert valaki kar nelkul szuletett.
Quote (anyd @ 9 Oct 2012 18:17)
Hol van az megírva hogy hetero szülőknek kell felnevelniük?
A meleg gyerekeknek akkor diszkrimináció szintén ha hetero szülők nevelik őket?
Én azt nem értem miért törődtök ennyire mások életével, szerintem teljesen magándolog hogy mit csinálnak más emberek amivel nem befolyásolják az életed.
A melegség egy életstílus. Én se szeretném hogy beleszóljanak ha leszopnak, pedig(ilyen logikán) nem normális, mert nem szaporodunk
Az a normalis, igy fejlodtunk ki, igy vagyunk kepesek szaporodni, a szulok feladata az, hogy megtanitsa a gyereket az eletre
This post was edited by Cpt_Ghost on Oct 9 2012 10:19am