Quote (estamas @ 2 Jun 2012 09:29)
Ha leírnám, hogy miket csináltam mialatt D2-vel játszottam, valszeg bannolnának innen, úgyhogy inkább nem részletezném. Érd be annyival, hogy mindent elértem, amit el lehetett érni. Az ilyen "verem a faszom az fg-re meg a karimra" dolgok engem már hidegen hagynak, de régen sem érdekelt sose, mert nem azért játszottam, hogy vergődjek vele fórumokon, milyen fasza vagyok, hanem ad1: a játék élvezetéért, ad2: húzhattam belőle valamilyen anyagi hasznot.
De ha most nagyon elő akarnánk venni a faszunkat, azt mondanám, hogy tizedannyit nem tudsz erről a gameről, mint én. Meg szerintem IRL is egy szánalom lehetsz, bár ezt megalapozni nem tudom, mivel nem ismerlek személyesen, csak abból indulok ki, hogy te öt év alatt itt semmit nem fejlődtél színvonalban, hacsak hülyébb nem lettél.
nah ilyen egy semmitnemérő hsz

tehát mit tudtál elérni a faxverésen kivül kis 2009 es prom?

Quote (Smat @ 2 Jun 2012 09:30)
y DIR szarok már rájuk yy NEM TAGADOM kevés a szőr a képemen de szerintem még mindig jobb mintha mást kritizálnék vagy valami meg ha szoktam is csak viccböl meg szidják egymás anyát stb NEM tetcik kajni vagy mittudom még kiknek gyere bunyozunk eltöröm minden csontodat kis csira gyerek.. oszt utána irkálj ijet másoknak meg nekem... Sok nyomorék haverjaitok sincsenek meg semmi épkézlább dolgotok
behodolás jele

csak igy tovább kis pinaszöröm