Quote (Taszilo.^ @ 10 May 2011 20:38)
y hat elte szar, DE AZERT :DDDDDDDDDDDDD maxpontszam kellett oda is, hogy felvegyenek ;D (regi rendszer)
hopp, nem ifjusagi tagozat, hanem ifjusagi kor ;D <- forditva nem kor, hanem tagozat
http://www.mpt.hu/ ez mar jo link lololol ;D
gyermekpsziho lol, DE AZERT :DDDDDDDDDDDDDDD ahhoz is ugyanugy el kell vegezni a psziho szakot (jaes o is elten vegzett) ;D
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek-egészségügyi Központjának pszichológusa jelenleg ;D
ahova viszont max pontszam kell, hogy felvegyenek, oda nem vesznek fel sok embert
just sayin
e: lemaradt egy ;D
;D
e: kb 5x editeltem ezt a postot
látszik, meg az is, h rohadtul nem néztél utána, h melyik egyetemen milyen jellegű képzések folynak és melyik a színvonalasabb. abból, h magas pontszám kell, még nem következik, h az a legjobb egyetem. pesten többnyire magasabbak a pontszámok, mert ott él a legtöbb ember (fiatal felnőtt, aki egyetemre megy) és valamilyen megmagyarázhatatlan okból azt hiszik a más városokban lakók közül sokan, h bp király és ott minden jobb. ezen kívül amíg olyan szakokra a legmagasabb a pontszám, mint pl kommunikáció és médiatudomány, addig nekem senki ne dobálózzon ponthatárokkal...
még egyszer kiemelem, valószínűtlennek tartom, h ismered a képzéseket, én meg utánanéztem, mikor jelentkeztem (bár bp-re semmiképp nem akartam visszamenni)