Quote (-joey- @ Mon, Jun 8 2009, 05:39pm)
Nem jobbak, csak valahogy mindig kikapja az ember a szart, ha érted mire célzok.
Viszont az elég gáz ez a közhely, hogy a hülye picsák, mikor csokistól-kólástól beülnek csajos traccspartira, mind csak sír, hogy milyen bunkók a férfiak, és hol van már a herceg fehér lovon, aki megérti őket, meg kinyalja a seggüket etc. Amikor meg ott van előttük, nem veszik észre, és inkább választanak egy másik bunkót. Na de ez van.
Hátja. Értem mire gondolsz, dehát mi lehet erre mondani? Előfordul. De igazából nemcsak a nők várnak egy kettős személyiségű társra. Valakire aki a társaság közepe, vicces, bunkóba hajlik a határozottsága, otthon mégis ágyba viszi a reggelit és együtt sírnak a barátok köztön. A fiúk is egy szende, okos-vicces lányt szeretnének aki egy orbitális kurva az ágyban, de rajtuk kívűl mást hidegen elutasít.
Elég sok mindennel szembesültem a haveri társaságon végignézve, főleg az utóbbi pár hétben. Olyanokkal is, amikről
SOHA! nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet pedig nem voltam soha naív a párkapcsolatok terén.
A férfiak is legalább annyira (ha nem méginkább) csalfák és alattomosak mint a nők. Részben emiatt sem érdemes ezen keseregni, vagy emiatt utálni őket. Tudni kell, hogy milyen játékszabályok alapján működik ez a dolog, és aszerint élvezni a szerelmet amíg lehet
This post was edited by beni on Jun 8 2009 10:50am