Quote (beni @ Thu, 21 May 2009, 12:53)
Szerintem senki nem akar titeket fikázni, esetleg megjegyzik, hogy nekik ez nem menne.
Nekem biztos nem lenne ennyi bátorságom, hogy 15 évesen egy ilyen próbatételnek álljak neki, mindenesetre jó látni, hogy van akik igyekeznek komolyan venni ezt.
nyilvan ebbe is lehet valami tudom várni kéne pár évet vele de most jött össze egy (vagy több

) életet meg nem akarunk elvenni mindenkinek
kell egy esély az életre mindenesetre szerintem akik a korkulonbséget jegyzik meg azokról meg azt gondolom (ugye föként olyanok voltak akik
18-20 évesek egy-két kivétellel) hogy azért nem nézik jószemmel ezt az egészet mert nem egyszerü fiatalon olyan társat talalni akivel tényleg
hosszu évekig együtt tudnak lenni bármit meg tudnak beszélni nem sok olyanról hallottam hogy elsö komoly kapcsolatbol házasság gyerek és
miegyéb lett pont azért mert nem tartott sokáig na mind1, kicsit összevisszalett azért probaljatok összerakni juteszembe nyilván titeket
is meglepett ez az egész hat en sem nagyon tudtam mit mondani amikor kiderult mindenesetre asszony mar beszelt a nogyogyasszal kert idopontot
aztan majd megyunk ultrahangra mindenesetre azt nem szeretnem hogy esetleg ikrek legyenek dehat ha az jon ossze akkor reszemrol az is oke