d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Lacketto Apa Lesz > Nemsokára....
Prev1192021222334Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
May 21 2009 05:58am
Quote (Inakwo @ Thu, 21 May 2009, 13:54)
én értem amit mondasz de szerintem akkor sem megszokott hogy 15 évesen valaki anya lesz. legalább is az én környezetemben nem.
és én akkor is ugy gondolom hogy nem érett az anyaságra  egy 15 éves, ezért lehet engem flammelni  de én igy gondolom.

true.
Member
Gold: 22,413.07
May 21 2009 06:00am
Quote (beni @ Thu, 21 May 2009, 12:53)
Szerintem senki nem akar titeket fikázni, esetleg megjegyzik, hogy nekik ez nem menne.
Nekem biztos nem lenne ennyi bátorságom, hogy 15 évesen egy ilyen próbatételnek álljak neki, mindenesetre jó látni, hogy van akik igyekeznek komolyan venni ezt.

nyilvan ebbe is lehet valami tudom várni kéne pár évet vele de most jött össze egy (vagy több :D ) életet meg nem akarunk elvenni mindenkinek
kell egy esély az életre mindenesetre szerintem akik a korkulonbséget jegyzik meg azokról meg azt gondolom (ugye föként olyanok voltak akik
18-20 évesek egy-két kivétellel) hogy azért nem nézik jószemmel ezt az egészet mert nem egyszerü fiatalon olyan társat talalni akivel tényleg
hosszu évekig együtt tudnak lenni bármit meg tudnak beszélni nem sok olyanról hallottam hogy elsö komoly kapcsolatbol házasság gyerek és
miegyéb lett pont azért mert nem tartott sokáig na mind1, kicsit összevisszalett azért probaljatok összerakni juteszembe nyilván titeket
is meglepett ez az egész hat en sem nagyon tudtam mit mondani amikor kiderult mindenesetre asszony mar beszelt a nogyogyasszal kert idopontot
aztan majd megyunk ultrahangra mindenesetre azt nem szeretnem hogy esetleg ikrek legyenek dehat ha az jon ossze akkor reszemrol az is oke
Member
May 21 2009 06:01am
Quote (palacsinta @ Thu, 21 May 2009, 12:56)
remélem azért nem kapok seggluktágitot szpamér :/

tölem biztos nem, de kérlek a General Help-be folytasd te kis szarospalacsinta :D
Member
Gold: 124.45
May 21 2009 06:03am
Quote (Inakwo @ Thu, 21 May 2009, 11:54)
én értem amit mondasz de szerintem akkor sem megszokott hogy 15 évesen valaki anya lesz. legalább is az én környezetemben nem.
és én akkor is ugy gondolom hogy nem érett az anyaságra  egy 15 éves, ezért lehet engem flammelni  de én igy gondolom.

Senki nem flémelt.
15 év pont az a határ, amire azt mondom hogy belefér. Egyrészt, fizikailag (szervezet/hormonrendszer) is valószínüleg kész rá, másrészt egy 15 éves lány pont nem ezt a döntést hozná adott esetben, így igencsak esélyes hogy jól meg lett gondolva a dolog, és tudja hogy nem papás-mamás játék lesz belőle pár évre.
Egyedüli necces dolog az a gyermek eltartása lehet, de ez megint egy olyan dolog, amit rendesen átlát a pár/családja. Ha lactwo elég erősnek érzi magát ahhoz hogy -kis segítséggel- gondoskodjon immár 3 emberről, az hatalmas motivációt, és lelki erőt ad _szerintem_. És egy ~18 éves ember már ha odateszi magát, képes lehet erre simán (ha nem akarna ilyesmi felelősséget vállalni, nem vállalna...).
Member
Gold: 3,551.99
May 21 2009 06:05am
Quote (beni @ Thu, 21 May 2009, 13:48)
Én még mindig nem látom a különbséget. Fekete kanapé? Pálmafák az ablakon túl? Az egyik képen egyel kevesebb dögös csaj van?

this! nagyon this!
Member
Gold: 6,440.13
May 21 2009 06:08am
Quote (lacketto @ Thu, May 21 2009, 01:00pm)
nyilvan ebbe is lehet valami tudom várni kéne pár évet vele de most jött össze egy (vagy több :D ) életet meg nem akarunk elvenni mindenkinek
kell egy esély az életre mindenesetre szerintem akik a korkulonbséget jegyzik meg azokról meg azt gondolom (ugye föként olyanok voltak akik
18-20 évesek egy-két kivétellel) hogy azért nem nézik jószemmel ezt az egészet mert nem egyszerü fiatalon olyan társat talalni akivel tényleg
hosszu évekig együtt tudnak lenni bármit meg tudnak beszélni nem sok olyanról hallottam hogy elsö komoly kapcsolatbol házasság gyerek és
miegyéb lett pont azért mert nem tartott sokáig na mind1, kicsit összevisszalett azért probaljatok összerakni juteszembe nyilván titeket
is meglepett ez az egész hat en sem nagyon tudtam mit mondani amikor kiderult mindenesetre asszony mar beszelt a nogyogyasszal kert idopontot
aztan majd megyunk ultrahangra mindenesetre azt nem szeretnem hogy esetleg ikrek legyenek dehat ha az jon ossze akkor reszemrol az is oke

Az emberek nagy része még szerintem 25 évesen sem érzi magát készen egy gyerekre. Bár gondolom nem is az aggyal meg a felelősségérzet hiányával van a probléma, hanem mindenki bulizni, pasizni, karrier építeni stb-zni akar. A terhesség alatt válik majd úgyis valaki anyának valóvá és a gyereknevelésre alkalmassá, akkor komolyodik meg az ember.

Halálra ragoztam már a témát, lényeg, hogy tényleg sok sikert. Majd megyünk a kórházba donolni.
Member
Gold: 2,366.74
May 21 2009 06:10am
Quote (Oberon_os @ Thu, 21 May 2009, 14:03)
Senki nem flémelt.
15 év pont az a határ, amire azt mondom hogy belefér. Egyrészt, fizikailag (szervezet/hormonrendszer) is valószínüleg kész rá, másrészt egy 15 éves lány pont nem ezt a döntést hozná adott esetben, így igencsak esélyes hogy jól meg lett gondolva a dolog, és tudja hogy nem papás-mamás játék lesz belőle pár évre.
Egyedüli necces dolog az a gyermek eltartása lehet, de ez megint egy olyan dolog, amit rendesen átlát a pár/családja. Ha lactwo elég erősnek érzi magát ahhoz hogy -kis segítséggel- gondoskodjon immár 3 emberről, az hatalmas motivációt, és lelki erőt ad _szerintem_. És egy ~18 éves ember már ha odateszi magát, képes lehet erre simán (ha nem akarna ilyesmi felelősséget vállalni, nem vállalna...).

hm

van egy 15 éves anya egy 18 éves apa aki most éretségizett, el kell látnia a gyereket az anyát mert ugye ő nem dolgozhat majd, 18 évesen gondolom most éretségizet , egy éretségivel a kezében eltartani egy családot? hááát vannak kétségeim, vagy nagyon sokat fognak a szülők segíteni vagy nem tom.

a tovább tanulási lehetőségről még csak nem is beszéltem, a 15 éves hölgy pedig még marha messze van az éretségitől is.

na az mind szép és jo hogy gyerek meg hogy milyen megfontoltan döntöttek erről, meg hogy már 15 évesen képes ilyen fontos döntést hozni de én még mindig egy felelőtlen és meggondolatlan döntésen tudom be.
ez az ÉN véleményem.
Member
Gold: 2,496.00
May 21 2009 06:13am
Quote (Inakwo @ Thu, May 21 2009, 01:10pm)
hm

van egy 15 éves anya egy 18 éves apa aki most éretségizett, el kell látnia a gyereket az anyát mert ugye ő nem dolgozhat majd, 18 évesen gondolom most éretségizet , egy éretségivel a kezében eltartani egy családot? hááát vannak kétségeim, vagy nagyon sokat fognak a szülők segíteni vagy nem tom.

a tovább tanulási lehetőségről még csak nem is beszéltem, a 15 éves hölgy pedig még marha messze van az éretségitől is.

na az mind szép és jo hogy gyerek meg hogy milyen megfontoltan döntöttek erről, meg hogy már 15 évesen képes ilyen fontos döntést hozni de én  még mindig egy felelőtlen és meggondolatlan döntésen tudom be.
ez az ÉN véleményem.

Hasonloan latom en is ahelyzetet, az egyetlen dolog ami miatt meg tudom erteni, hogy nem akarjak eldobni, sok mas variacio meg nem lenne.
Member
May 21 2009 06:21am
Quote (Inakwo @ Thu, 21 May 2009, 13:10)
hm

na az mind szép és jo hogy gyerek meg hogy milyen megfontoltan döntöttek erről, meg hogy már 15 évesen képes ilyen fontos döntést hozni de én  még mindig egy felelőtlen és meggondolatlan döntésen tudom be.
ez az ÉN véleményem.

wat? ne nevettess mar
honnan szedted a 18at? :D
Member
Gold: 2,366.74
May 21 2009 06:27am
Quote (lacketto @ Thu, 21 May 2009, 14:21)
wat? ne nevettess mar
honnan szedted a 18at? :D

nem tom csak mintha ezt mondták volna :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1192021222334Next
Add Reply New Topic New Poll