Quote (cowding @ Jun 25 2022 12:01am)
ty
fasza :D lekopogom de könnyebb mint amire számítottunk, nagyon jó gyerek, egészséges, csak akkor sir egy kicsit ha tényleg akar valamit jelezni és aztán rögtön meg is nyugszik etc, most lesz 2 hónapos szóval már igy lát rendesen és leginkább nézelődik meg minimálisan már ad ki hangokat ami nem hiszti
még terhesen asszonynak ilyen májértékei szarok voltak ugyhogy bent kellett feküdnie 1 honapot az nem volt tul jó meg eleinte etetni 3-4x éjszaka megterhelő volt de mostmár csak 1x kel éjjel enni ugyhogy az is türhető, összes rokon ofc ittvan 24/7 az annyira nem hiányozna tbh :D de segitenek sokat meg kaptunk 6 gyerekre elég ruhát meg cumit meg kutyafaszát (nagycsaládban már legtöbb unokatesomnak etc nagyobb gyereke van) ugyhogy amugy anyagilag sem teljes csőd egyelőre
Ez
Nekem egy kislányom van, most múlt 3 hónapos. Mi sem vettünk meg egy db gyerekruhat vagy játékot sem, de mellszivot-orrszivot-kadat-babakocsit SEM. Egyedül pelenkázót és kisagyat kellett neki venni.
Mikor mi találkozzunk a feleségemmel ő kettőt akart én hármat. Az lett a kompromisszum h minimum ketto, aztán meglatjuk lesz e harmadik. De mikor eldontottuk h új házat veszünk akkor eldontottuk azt is h akkor legyen 3 gyerek.
Szal én arra szavaztam h csok nélkül is hármat akartunk (mert én igen) de igazából csok volt ami bebetonozta.
Nálunk hal istennek minden rendben volt a terhességgel és a szüléssel, a gyerek is egy angyal ofc