d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > E/s Infinity Nova Sorceress
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 72,338.66
Jul 9 2007 02:31am
hmm nem költenék pénzt 1 ilyen sorcra akkor már inkább 1 rendeset probálnék összedobni
esetleg Openen kipróbálhatnánk ott azt rakunk rá amit akarunk
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jul 9 2007 02:50am
magefist<frostburn a mana miatt
nekem is volt es sorcom ilyen statokkal:
4,7k mana
1k life
32k light dam
jó kis build, de benne néhány kissebb-nagyobb hiba
Member
Gold: 4.51
Jul 9 2007 06:06am
Quote (sylKE @ Mon, Jul 9 2007, 07:13am)
Quote (pohuan5 @ Sun, Jul 8 2007, 11:49pm)

hát erre nemtok mit mondani én nem így cuccolnám fel^^
mostani resistjeim 18-18-18-63
ha nagyon kell allres akkor inventoryba berakok 10x 5 allres sc-t ami ad 50 reset szóval van 68 allres
+ ha én perf resistes torchot+annit vennék akkor az adna +17 allrest = 85 allres
ahogy mondtad 1 rendes sorcnak 2xx allrese van
tegyük fel hogy ez az allres 240
mivel hellen vagyunk (-100) már csak 160 allres aztán lvl12 convi aura(-85) ez már csak 75 és van az infin -55 tehát 20 allrese van
20 resistje van tehát nova 80%-osan sebzi
a mostani nova dmg-m 3240 ennek a 80%-a 2592
sztem ez elég ahoz hogy legyőzzek 1 sorcot...
és én még nem láttam pubban olyan karit akinek lett volna 2xx allrese
sőt a legtöbbnek még a 75 allres sincs meg hellen...
abban viszont teljesen igazad van hogy 1 rendes kari ellen veszítek de elég kevés a rendes kari pubokban
vagy csak nem találkoztam eléggel^^

hát ha nem igy cuccolnád fel, akkor ugye tudod h 6xes fhr bpvel kb semmi esélyed mások ellen? rádteléz 1 light sorc, beléd basz 3 charged boltot és baibai smile.gif ugyanez a helyzet drui ellen tornádonál, hammernél... de ez igazábol fire sorc ellen a legnagyobb szivás, mivel fb öli a legjobban az fhrt...ja és 2xx allrest elég könnyü összedobni, én sorcomnak pl 240 fire/psn, és 280 körüli cold/light volt smile.gif
ja és neked coh-val van ennyi resid... amivel ugyebár kurvára nincs meg a 105 cast, márpedig nemtudom h mihez akarsz oan nova sorccal kezdeni, ami kb kurva lassan lö novát, kurva lassan telézik, és még fhrje+ blockja sincs.. de te tudod, én csak segiteni probáltam. wink.gif

hát sztem elöbb próbáld ki ugy ahogy én raktam össze biggrin.gif
és 60-as fhr bpvel én ki tudtam telézni hamerből és 60 fcr is elég
és most hangsúlyozom hogy ez fun kari nem pedig a perf buildes lightsorc
én ezzel a karival jobban élvezem duelt mint mondjuk 1 pef smiterrel vagy duduval

Quote (kem @ Mon, Jul 9 2007, 06:49am)
sztem dudut nem tudsz olni mert ha stackrese nincs is a cyclon kibir vagy 6 hitet
assa clawblockal meg sok stackressel megver mivel mb miatt keves fhrel nem mozdulsz
fun karihoz kepest sztem nehez vele jatszani, smiter korul ugy telezni h ne namelockoljon? tongue.gif

hidd el hogy lehet telézni smiter körül úgy hogy ne namelockoljon wink.gif

This post was edited by pohuan5 on Jul 9 2007 06:07am
Member
Gold: 37,930.00
Jul 9 2007 06:13am
Quote (pohuan5 @ Mon, Jul 9 2007, 01:06pm)

ha nagyon kell allres akkor inventoryba berakok 10x 5 allres sc-t ami ad 50 reset szóval van 68 allres
+ ha én perf resistes torchot+annit vennék akkor az adna +17 allrest = 85 allres
mivel hellen vagyunk (-100) már csak 160 allres aztán lvl12 convi aura(-85) ez már csak 75 és van az infin -55 tehát 20 allrese van
abban viszont teljesen igazad van hogy 1 rendes kari ellen veszítek de elég kevés a rendes kari pubokban

hát ha nem igy cuccolnád fel, akkor ugye tudod h 6xes fhr bpvel kb semmi esélyed mások ellen? rádteléz 1 light sorc, beléd basz 3 charged boltot és baibai smile.gif ugyanez a helyzet drui ellen tornádonál, hammernél... de ez igazábol fire sorc ellen a legnagyobb szivás, mivel fb öli a legjobban az fhrt...ja és 2xx allrest elég könnyü összedobni, én sorcomnak pl 240 fire/psn, és 280 körüli cold/light volt smile.gif
ja és neked coh-val van ennyi resid... amivel ugyebár kurvára nincs meg a 105 cast, márpedig nemtudom h mihez akarsz oan nova sorccal kezdeni, ami kb kurva lassan lö novát, kurva lassan telézik, és még fhrje+ blockja sincs.. de te tudod, én csak segiteni probáltam. wink.gif

én ezzel a karival jobban élvezem duelt mint mondjuk 1 pef smiterrel vagy duduval

sztem dudut nem tudsz olni mert ha stackrese nincs is a cyclon kibir vagy 6 hitet
assa clawblockal meg sok stackressel megver mivel mb miatt keves fhrel nem mozdulsz
fun karihoz kepest sztem nehez vele jatszani, smiter korul ugy telezni h ne namelockoljon? tongue.gif

60 fcres sosot csak a noob nembir namelockolni
Member
Gold: 710.00
Jul 9 2007 07:01am
Quote (Poczok @ Mon, Jul 9 2007, 12:13pm)
Quote (pohuan5 @ Mon, Jul 9 2007, 01:06pm)

60 fcres sosot csak a noob nembir namelockolni

az még a kisebbik gond h nem tud rendesen telézni, na de novázni??? kurva lassan fogja castolni, és elég ha 1xer megütik, onnantol bukta, mert fhrje sincs.. :S

Member
Gold: 26.00
Jul 9 2007 07:48am
PvP ben gagyi, márláttam ilyet
Member
Gold: 1,620.29
Warn: 100%
Jul 9 2007 08:01am
Quote (pohuan5 @ Sun, Jul 8 2007, 07:53pm)
TeH pub ownzor E/S Infinity Nova Sorceress:

Mivel E/S sorc ezért azt gondolnátok hogy precastolni kell tehát 3 E/S ormust fel, 9 E/S memory-t fel, cohot és infit stashbe etc etc...
sztem ez elég időigényes és ennél a guide-nál ez úgyis felesleges mivel lesz elég skill pont hogy ne kelljen precastolni.

ha van erőtök akkor 90ig toljátok fel a karit mert addigra minden maxolva lesz ha nem kívántok precast cuccokkal bajlódni.

Skillek:

20 nova fő támadás skill
20 thunderstorm másodlagos támadási skill
20 lightning mastery erősíti a nova és thunderstorm sebzését százalékos arányban
20 telekinézis
xx energy shield a lényeg hogy precast cuccokkal (vagy anélkül) 40 pont legyen energy shielden mert ekkor megvan a 95% (max) absorb(?).
1 pont warmth (mehet több is) százalékos rányban megnöveli a mana regenerálódását

1 pont még mehet valamelyik cold armorra is

break pontok:

Cast rate:
Hit recovery:

0%
0%

9%
5%

20%
9%

37%
14%

63%
20%

105%
30%

200%
42%

60%

86%

142%

280%

1480%

Cuccok(ezek vannak nekem):

helm: 3 lightning 20 fcr 2 sox helm benne 2 shael rúnával (40 fhr)
armor: coh dusk 70%ed (2 skill, 20 str, 65 resist)
weapon: infinity voulge 282%ed -54 lightning resistance (ed lényegtelen, törekedj a -55 lightning resistance-ra)
gloves: magefist 24%ed (20 fcr)
belt: arach 106%ed (1 skill, 20fcr)
boots: sandstorm trek 13str 12 vitality (20 fhr, str, vitality) ( str nem számít, vita annál inkább)
rings: 2x soj (1 skill, +25% mana)
amu: 3 lightning 10 fcr

inventory:

sorc torch 20-12 (stat fontosabb mint resist)
anni 20-11-6 (ugyanaz mint torchnál)
9x light skiller (csóróbbaknak clean (mint én) gazdagoknak life) vagy tegyél be 2x 12 fhr-es skillert és 1x 5 fhr sc-t hogy meglegyen a 86 fhr bp)
10x sc (nekem 10x 15 life van) legjobb talán 10x 20life/17 mana sc vagy 20life/5 allres sc vagy vegyesen.

switch:
cta 6 bo (megnöveli a manát és life-ot ideiglenesen)
lidless wall (better bo lvl)

stratégiák:

A legfontosabb az hogy az ellenfélnek mennyi stacked resistje van
Ha nincs neki mint a legtöbb pub duellzornak akkor easy, 1-2 novától meghalnak.
Ha meg van akkor nem tudsz mit tenni mint hogy save & exit de legtöbb pub duelben nincs ilyen ellenfél...

ha nem megy casterek ellen akkor van 1 trükk:
az infinityn van cyclone armor charge ami ugyan nem ér sokat de általában 1 lövéstől megvéd

necromancers:

bone: a legtöb necro akivel eddig találkoztam az rámtelézett és bone speart spammolt. nem nagy gond, csak egy picit arréb kell telézni és novát neki
a legtöbbnek nincs fhr-je tehát ha novát spamolsz nem tud mozdulni...

psn: mivel E/S sorc ezért akár 1 másodperc alatt is elfogyhat a life-od és a fire golem végez veled
telézz rá mielőtt még használná a psn novát és legtöbb esetben győztél

summon necrokkal nem találkoztam.

Assasins:

A legtöbb trapperassa nem csinál mást minthogy letesz 5 trapot és fut körülöttük ezellen nincs mit tenni
lőj felé sima lightningot hogy elcsalt a trapoktól, utána rátele és mehet a nova. Ha fade van rajtuk az problémás lehet

wwsin:
csak telézz el a ww elöl és mehet a nova amint feléd ww-zik tele az ellenkező irányba és ismét nova
pubban elég kevéssel találkoztam és azok is crap-ek voltak, sztem 1 jobb elverne...

más assákkal nem találkoztam

amazons:

bower:
Csak telézz rá és nova legtöbbnek nincs fhr-je nem tud elfutni és meghal

java:
ne hagyd hogy közel jöjjön hozzád mert könnyen meghalhatsz, csak telézz körülötte és a thunderstorm megöli
fc zon: itt nincs mit mondani, Save & exit vagy abs

barbs:

bvc:
lásd wwsin

más barbokkal nem találkoztam

paladins:

smiter:
ne hagyd hogy namelockoljon mert ha beléd charge-ol a legtöbb esetben kikapsz
csak tele körülötte, majd a thunderstorm végez vele

foher:
tele rá és nova
a végeredmény attól függ hogy mennyi resistje van.

hammer:
általában megpróbál rád telézni vagy namelockol ha sikerül eltalálnia hammerrel akkor nincs nagy gond mert 60% fhr-el már ki tudsz telézni a hammerek közül
a legtöbbet elvertem, néhánytól kikaptam

más palával nem találkoztam

sorceress':

fb sorc:
csak tele mellé és nova neki, amikor rádlő telézz félre és megint nova ismételd amíg meg nem hal

blizz sorc:
mivel a legtöbb blizzsorc life sorc nem jelent nagy gondot, általában a thunderstorm végez velük

light sorc:
vigyázz velük mert általában 45-50k-t is sebezhetnek s 1 lövésből véged lehet viszont a legtöbbje ugyanúgy 1-2 novától hal

druids:

ele druid:

na ez a legroszabb mert ha a cyclone armor rajta van nem is sebzel neki, amikor rádtelézik csak telézz félre és mehet nova
ha nem recastolja a cyclone armort nincs nagyobb gond mert 3-4 novát mindenképp bekap ezzel lemegy a cyclone armor
a következő 2-3 novába pedig belehal

shape dru:
nem találkoztam velük nincs tapasztalatom, lényeg hogy ne hagyd hogy közel kerüljön hozzád

ennyi volna, remélem tetszett ez a guide
kommenteket várok tőletek, lehet kritizálni nem fogok megsértődni.

Gz NáJsz
Member
Gold: 0.00
Jul 9 2007 09:31am
Quote (sylKE @ Sun, Jul 8 2007, 11:58pm)

inventory:

9x light skiller (csóróbbaknak clean (mint én) gazdagoknak life) vagy tegyél be 2x 12 fhr-es skillert és 1x 5 fhr sc-t hogy meglegyen a 86 fhr bp)
10x sc (nekem 10x 15 life van) legjobb talán 10x 20life/17 mana sc vagy 20life/5 allres sc vagy vegyesen.

sapi: faszság a magix. föleg 2 shaellel, inkább vmi rare 2 sorc/fcr/allres/life/2sox, 2*7fhr/15allres (ugyanis ha nem vetted volna észre loszar resid nincs)
amu: ujfent faszság, 2 sorc/15+cast/15+allres/xx mana amu
magefist: maradhat, enélkül megpurcansz, mert nem lesz meg a 105 cast...
armor: viper, fhr/allres juwi

charmoknál: stat nem fontosabb mint a resi. smile.gif ugyanis fohernél, vagy javánál esetleg másik light sorcnál nem sokat fog számitani +10 life ha nincs meg a 75 all resed...
10*20life/17 mana, és föleg fhr skillerek.. 4 db legalább. azzal talán megvan a 86os bp.

ezzel a buildel nekem 1 bajom van, ha találkozik rendes karival, amin van resist (márpedig még egy rendes sorcon is van 2xx allres) akkor baszhatja az egészet, mivel 3-4k dammal semmit nem öl meg. ráadásul nincs blockja, ww barb kb lekapja pillanatok alatt, bower meg föleg... de funnak jo! tongue.gif

resist fontos e/s sorcra, ugye? ertesz a jatekhoz, oklevelet kaptal mar?
Member
Gold: 37,930.00
Jul 9 2007 09:32am
Quote (exair @ Mon, Jul 9 2007, 04:31pm)
Quote (sylKE @ Sun, Jul 8 2007, 11:58pm)

inventory:

sapi: faszság a magix. föleg 2 shaellel, inkább vmi rare 2 sorc/fcr/allres/life/2sox, 2*7fhr/15allres (ugyanis ha nem vetted volna észre loszar resid nincs)
amu: ujfent faszság, 2 sorc/15+cast/15+allres/xx mana amu
magefist: maradhat, enélkül megpurcansz, mert nem lesz meg a 105 cast...
armor: viper, fhr/allres juwi

charmoknál: stat nem fontosabb mint a resi. smile.gif ugyanis fohernél, vagy javánál esetleg másik light sorcnál nem sokat fog számitani +10 life ha nincs meg a 75 all resed...
10*20life/17 mana, és föleg fhr skillerek.. 4 db legalább. azzal talán megvan a 86os bp.

ezzel a buildel nekem 1 bajom van, ha találkozik rendes karival, amin van resist (márpedig még egy rendes sorcon is van 2xx allres) akkor baszhatja az egészet, mivel 3-4k dammal semmit nem öl meg. ráadásul nincs blockja, ww barb kb lekapja pillanatok alatt, bower meg föleg... de funnak jo! tongue.gif

resist fontos e/s sorcra, ugye? ertesz a jatekhoz, oklevelet kaptal mar?

ha több a resed kevesebb manába kerül a hit te noob...
Member
Gold: 4.51
Jul 9 2007 09:43am
hát kipróbáltam 105 fcr-el és sokkal jobb kösz a tippeket biggrin.gif
egyelőre 10 fcr 19str 9 dex ring van de sztem majd griffon lesz...
Go Back To Magyar Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll