d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > I-doser - Olvassátok El, érdekes
Prev1234516Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 15.00
Jul 6 2007 01:33pm
Quote (Zedi @ Fri, Jul 6 2007, 07:30pm)
Quote (Fuxy0415 @ Fri, Jul 6 2007, 07:24pm)
OMG NINCS IRCEM DE EZ ÉRDEKEL. OMG gieß now. amugy 14 éves vagyok ettöl függö leszek vagy mi ez? biggrin.gif

töltsd le tömöritsd ki egy mappaba (installald fel) utana a dosefiles mappat is masold at oda ahova telepitetted inditsd el open dose ott ameiket akarod kivalasztod es lejaccod
meghallgatod azt vagy hat vagy nem

nekem meg nem nagyon hatott egy se nemtom mer bar talan 1 de nemtom.

Warn + suspendnek köszönhetsz ha nem editelsz gyorsan kedves Kasma biggrin.gif
By the way, F roastot próbáltam ki.

Quote (enemulator @ Fri, Jul 6 2007, 07:30pm)
Quote (Fuxy0415 @ Fri, Jul 6 2007, 07:24pm)
OMG NINCS IRCEM DE EZ ÉRDEKEL. OMG gieß now. amugy 14 éves vagyok ettöl függö leszek vagy mi ez? biggrin.gif

sajnáljuk 15 a korhatár

13 vagyok bocsi tongue.gif

/e: Valaki megfenyegetett egy korbáccsal a kezében, h irjam le a F Roast hatásait.
Nostehát:
Először én nem éreztem semmit, vártam hogy mi történik (1.-2. perc kb)
Aztán hirtelen jött egy hang, amitől elmosolyodtam, kicsit elkezdtem röhögni, és azt gondoltam, hogy ezt csak azért csinálom, mert izgulok, stbstb.
Vártam a második ilyen hangra, és visszaemlékeztem arra, hogy meghaltak a nagyszüleim. És röhögtem! Attól a hangtól csak röhögni tudtam.
Elméletileg az a hatása, hogy jobb kedved lesz tőle, etcetc, hát, én ma eléggé punnyadt hangulatomba voltam, estem egy kibaszott nagyot gördeszkával, el is fáradtam rendesen ... most kicsit felpörögtem tongue.gif Nem érzek semmi komolyat, csak mintha az a fáradtság elmúlt volna. Ja és amiután vége lett, ~10 perccel utánna éreztem egy nagyonnagyonnagyon enyhe (lehet nem amiatt volt, nemtom) fejfájást.
= F Roast wink.gif
Hf mindenkinek.

This post was edited by TheStriker on Jul 6 2007 01:45pm
Member
Gold: 27,943.00
Jul 6 2007 01:34pm
QuickHappy nekem szartse csinált.
bár lehet, hogy azér, mer akkora emo vagyok, meg lelki sérült, hogy nekem már kurvamindegy, és ehhez kevés egy ilyen szar program.
Banned
Gold: 13.37
Warn: 60%
Jul 6 2007 01:38pm
Quote (bajcli @ Fri, Jul 6 2007, 07:34pm)
bár lehet, hogy azér, mer akkora emo vagyok, meg lelki sérült, hogy nekem már kurvamindegy, és ehhez kevés egy ilyen szar program.

nálam épp az alcohol fut xDD de még nem próbáltam végig menni 1 csíkon v ilyesmi szal még no experience

/E de csinál -.- zsibbad a seggem meg a lábam ez jelenthet vmit? xD

This post was edited by enemulator on Jul 6 2007 01:39pm
Member
Jul 6 2007 01:41pm
Quote (enemulator @ Fri, Jul 6 2007, 07:38pm)
Quote (bajcli @ Fri, Jul 6 2007, 07:34pm)

nálam épp az alcohol fut xDD de még nem próbáltam végig menni 1 csíkon v ilyesmi szal még no experience

/E de csinál -.- zsibbad a seggem meg a lábam ez jelenthet vmit? xD

Istenem ... közben nem gépezni és jsp-zni kell, sötét szoba + füles + nyugodt csendes környezet, ez az alap ...

laugh.gif
Member
Gold: 1,080.60
Jul 6 2007 01:42pm
Nitrous.drg -t most nyomtam le.

Ez a topic tökéletes lesz arra, hogy leírjam a tapasztalatokat biggrin.gif
Nos, elkezdtem hallgatni csukott szemmel, olyan 10% környékén elkezdtek remegni a kezeim. Aztán nem tudtam csukva tartani a szemeim.
30%-nál elkezdtem röhögni nem tudom min, de most is, hogy ezt írom, megint röhögök biggrin.gif
Aztán 40-50% környékén már bírtam "komolyan" ülni, néha remegtek a végtagjaim, azt kb. ennyi.
Egyáltalán nem vagyok fáradt, nem halucinálok, viszont nagyon jó kedvem van, s most is pl. mosolygok. Tök furcsa, de mosolygok.

bajcli, neked meg:
http://www.i-doser.com/forum/viewtopic.php?t=1158
valakinek nem megy valamelyik, valakinek megy, csak elsőre megy. kísérletezni kell. ha úgy állsz hozzá, h "ez a szar úgyse fog működni" v. pedig "na mikor jön már az effekt na na", akkor nem fog működni.

I-doser MIGHT not work to its fullest your first time using it. Your brain needs to get used to the waves. But by the 2nd-4th time taking it you should start feeling max effects.

This post was edited by farki on Jul 6 2007 01:43pm
Banned
Gold: 13.37
Warn: 60%
Jul 6 2007 01:58pm
jajj elképzelem h ennek bebeizonyítanák a hatását akkor cégek százainak jutna eszébe olyan hang ami az adott termék vásárlását ültetné a fejedbe xDD

zzzzzzzssssssssss.ffffffffffffff...Kóstold meg a TIBIT !!!!! ssssssssssssss KÓSTOLD MEG A TIBIIIIT biggrin.gif
Banned
Gold: 115.60
Warn: 70%
Jul 6 2007 01:59pm
ilyenről még életemben nem halottam oO
de funosnak tunik smile.gif
/e : ez nem okoz fuggoseget?
geci kiderulni fuggoseget okoz.. tele lenne hun sub nyivakoloszar ( nem jut mas az eszembe sad.gif ) fuggovel xd

In De .Rar Zit Ook Een Map Genaamd: Dose Files,
Kopieer Die Map En Zet Hem In : Mijn Documenten,
Dan Zegt Hij Dat Die Map Al Bestaat, Druk Op Overschrijven.
Nu Heb Je Alle Drugs En Open Je I-Doser En Trip Ze
wtf? ~~
egy ger le tudna fordijatni? xD

This post was edited by LaCa on Jul 6 2007 02:09pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 6 2007 02:09pm
Quote (bajcli @ Fri, Jul 6 2007, 09:34pm)

áháháhháháháhá SZAKADVA A NEVETÉSTÖL LEDÖLTEM A SZÉKRÖL ÁÁHÁHÁHÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÁHHÁÁHHHÁHÁH VÁGD FEL AZ EREID HÁHHÁÁ rofl

ANTI EMO HERE

láccik hogy itt 1 ujjab divat emo hogy iet ki mer irni:D

( jajne most megsértettem a lelkivilágát sirni fog:D)
Member
Gold: 133.50
Warn: 10%
Jul 6 2007 02:12pm
Quote (malacking @ Fri, Jul 6 2007, 08:09pm)

áháháhháháháhá SZAKADVA A NEVETÉSTÖL LEDÖLTEM A SZÉKRÖL ÁÁHÁHÁHÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÁHHÁÁHHHÁHÁH VÁGD FEL AZ EREID HÁHHÁÁ rofl

ANTI EMO HERE

jo nn spam inkabb gyere ircre azt tolj el egy marihuanat ^^^^^^^^^^
Member
Jul 6 2007 02:12pm
Quote (malacking @ Fri, Jul 6 2007, 08:09pm)

ANTI EMO HERE

Te mit szívtál?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234516Next
Add Reply New Topic New Poll