Quote (Zedi @ Fri, Jul 6 2007, 07:30pm)
Quote (Fuxy0415 @ Fri, Jul 6 2007, 07:24pm)
OMG NINCS IRCEM DE EZ ÉRDEKEL. OMG gieß now. amugy 14 éves vagyok ettöl függö leszek vagy mi ez?

töltsd le tömöritsd ki egy mappaba (installald fel) utana a dosefiles mappat is masold at oda ahova telepitetted inditsd el open dose ott ameiket akarod kivalasztod es lejaccod
meghallgatod azt vagy hat vagy nem
nekem meg nem nagyon hatott egy se nemtom mer bar talan 1 de nemtom.
Warn + suspendnek köszönhetsz ha nem editelsz gyorsan kedves Kasma

By the way, F roastot próbáltam ki.
Quote (enemulator @ Fri, Jul 6 2007, 07:30pm)
Quote (Fuxy0415 @ Fri, Jul 6 2007, 07:24pm)
OMG NINCS IRCEM DE EZ ÉRDEKEL. OMG gieß now. amugy 14 éves vagyok ettöl függö leszek vagy mi ez?

sajnáljuk 15 a korhatár
13 vagyok bocsi

/e: Valaki megfenyegetett egy korbáccsal a kezében, h irjam le a F Roast hatásait.
Nostehát:
Először én nem éreztem semmit, vártam hogy mi történik (1.-2. perc kb)
Aztán hirtelen jött egy hang, amitől elmosolyodtam, kicsit elkezdtem röhögni, és azt gondoltam, hogy ezt csak azért csinálom, mert izgulok, stbstb.
Vártam a második ilyen hangra, és visszaemlékeztem arra, hogy meghaltak a nagyszüleim. És röhögtem! Attól a hangtól csak röhögni tudtam.
Elméletileg az a hatása, hogy jobb kedved lesz tőle, etcetc, hát, én ma eléggé punnyadt hangulatomba voltam, estem egy kibaszott nagyot gördeszkával, el is fáradtam rendesen ... most kicsit felpörögtem

Nem érzek semmi komolyat, csak mintha az a fáradtság elmúlt volna. Ja és amiután vége lett, ~10 perccel utánna éreztem egy nagyonnagyonnagyon enyhe (lehet nem amiatt volt, nemtom) fejfájást.
= F Roast

Hf mindenkinek.
This post was edited by TheStriker on Jul 6 2007 01:45pm