Quote (bceeN @ 1 Mar 2019 19:08)
MSI lapok kb. 2x akkora hibaarannyal jottek vissza mint asus lapok, de pl. asrock-ok amik köztudottan olcsóak is a legjobb lapok közé voltak sorolhatóak (mondjuk ez egy kiemelt széria volt, tehát megint nem teljes értékű állítás)
A drágább lapok is nagyobb aránnyal jöttek vissza, mint a cheap mobok (bár ez megint nem reprezentatív, mert egyértelműen jobban veri a kosztűmös az asztalt, ha többet fizetett a termékért).
De egyértelműen a drágább lapokkal jóval több gond volt.
Heti több száz alaplapot adtunk el, szóval, mintának nem volt rossz.
Ugyanez a Gigabyte is, mivel itthon szürke áruként érkezik be (adócsalás), ezért olcsóbbak, mint az MSI, ASUS lapok, amiknek van hazai képviselete is. --> többet fizetsz érte és megy az agymosó marketing is
Gigabyte meg ugyanolyan nagy név, mint az ASUS, csak nálunk beleégett az emberekbe -> olcsó(bb) = szar
nem nagyon ertem ezt a posztot, leirsz valamit, aztan sajat magadat cafolod meg (sajat magambol kiindulva en se baszakodnek, hogy egy 15ezres lapot szervizeltessek meg RMAztassak, meg mittudomen)
gondolom, az a lenyeg, hogy minden elbaszodhat artol fuggetlenul, de azert nem gondolnam, hogy egy kozep- vagy felsokategorias alaplap csak azert kerul 5szor annyiba, mint egy olcso, mert van rajta RGB led, meg az overwatch ligas bostoni bazdelore ugyanazokkal a draga alaplapokkal jatszik
+ mint irtam, ha egy olcso mobom szallt volna el, nem lett volna hova visszakuldjem szervizelni, mert nem lett volna ra 3 ev garancia
gigabyte dolgot meg total mashogy latom, pont gigabytera akartam cserelni a meghalt lapomat, es sokkal dragabbak voltak, mint barmi mas (bar kifuto szeria, szoval gondolom, inkabb az hatarozza meg az arat, hol mennyi van meg raktaron)