d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Drónozgatás > ért Hozzá Valaki?
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Feb 26 2019 02:45am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 26 Feb 2019 08:18)
azthiszem ide illik ez a kep.

https://i.imgur.com/PgVKw2d.png

osztottam termeszetesen

Thx pupper.
Member
Gold: 62.00
Feb 28 2019 01:03pm
Nekem van jópár órám Mavic-kel repülve a vilag kulonbozo pontjain
Ha belefér akkor azt vegyél (mavic pro-t), ha nem akkor mavic air-t.
Más márkákat nem ismerek. Ami nem dji és komolyabb azok elég drágák vagy nem túl felhasználóbarátok. A többi / kinai stb meg nyilván nem biztonságos és megbizhato. Szar lenne egy 100k-s dront is önhibán kivül elvesziteni nem ?
Topicot nem olvastam most végig de ha van kérdés rámirhatsz.

This post was edited by fleSs on Feb 28 2019 01:22pm
Member
Feb 28 2019 01:08pm
na most továbbolvastam.
spark játszani jó, de szélben már nagyon instabil, szóval nem ajánlanám ha messzire/magasra szeretnél repülni. azt meg írta Flutter, hogy kevés az akksi idő is.
fly more combot szerintem nem éri meg megvenni, de a biztositast igen.
amit én csináltam, hogy akksikat vettem hivatalos forrásból, de minden más kiegészitőt (ami nem elektronika) ebayről, és teljesen jok voltak. nyilvan az nem fogja a garit se bántani.
ha meglesz a drón akkor a dji go-ban egyébként van ilyen virtualis repülés amivel lehet gyakorolni, meg a dji akadémia is tök hasznos. mindenképpen használat előtt párszor fussátok át az alapokat, mert sok mindenen el lehet csúszni.
Member
Feb 28 2019 01:13pm

itt vannak a statjaim, nyilván nem nagy szám, csak néhány utazásra vittem el, az elmúlt évben meg kb elő se vettem.
meg ezek mind sport mód használata nélkül voltak, azzal simán lehet több sebességet is elérni.
ha ki szeretnéd amúgy próbálni, azt is megoldhatjuk.

This post was edited by fleSs on Feb 28 2019 01:14pm
Member
Gold: 122.92
Feb 28 2019 01:31pm
Quote (fleSs @ Feb 28 2019 09:13pm)
https://i.imgur.com/CV2WrSc.png

itt vannak a statjaim, nyilván nem nagy szám, csak néhány utazásra vittem el, az elmúlt évben meg kb elő se vettem.
meg ezek mind sport mód használata nélkül voltak, azzal simán lehet több sebességet is elérni.
ha ki szeretnéd amúgy próbálni, azt is megoldhatjuk.

Milyen jó h néha becsekkolsz
Az air valószínűleg még benne van a dologban, egy phantom 3 al szemben mindenképp jobban megéri szted?
Ha pesten vagy a hetekben akkor lehet élnék a lehetőséggel, majd zaklatlak fbn vele ha igy lesz
Member
Feb 28 2019 01:41pm
Quote (cowding @ 28 Feb 2019 21:31)
Milyen jó h néha becsekkolsz
Az air valószínűleg még benne van a dologban, egy phantom 3 al szemben mindenképp jobban megéri szted?
Ha pesten vagy a hetekben akkor lehet élnék a lehetőséggel, majd zaklatlak fbn vele ha igy lesz

Phantomokat nem ismerem, azért nem irtam róla, de az is lehet egy reális opció. Viszont sokkal testesebb mint a mavic, az air-nél meg pláne. Szerintem arra, amire ti használnátok, jól jön ha kicsi, meg fürge.
De asszem a phantomból a 4 a menő, nemtudom mennyibe kerül, de abban pl több szenzor van mint a mavic-ben (obstacle avoidance meg stabilitás miatt fontos). Meg egyébként a phantomoknál lehet variálni a kamerával is, megfelelő gimballal meg valami downlink nevű eszközzel lehet pl gopro-t rakni rá. Régen ez fontos volt, mert a korai Phantomoknak nem volt túl jó a kamerája. De az újaknak, meg a mavicnek már szuper.

ez pl saját videó indoneziaban, simán lassú körözésre beállítva egy poi felett, de a minősége eléggé ott van. ha valaki ért kicsit a fotózáshoz, akkor az még jobbakat tud lőni, én többnyire auto-n videoztam, azért van néha, hogy közben állitja a brightnesst.
most épp lakásfelujitunk amugy, de kövi hétvégétől kezdve szivesen állok rendelkezésre. de persze nekem is le kell updatelni, ellenőrizni majd a dolgokat repülés előtt, mert rég volt már :D

This post was edited by fleSs on Feb 28 2019 01:43pm
Member
Gold: 0.00
Mar 1 2019 09:56am
Quote (cowding @ Feb 25 2019 07:29pm)
Akarunk egy drónt közösen a családnak csak senki nem ért hozzá, hátha vki tolja
ilyesmi kéne
- relative izi használat, okostelefonos vezérlés
- tud lebegni, leszállni magától etc
- legalább 1080p
- legalább negyed óra repülési idő
- kicsit vaskosabb, ne bassza oda bármilyen szél a földhöz de közbe azért el tudjuk vinni belföldön utazni
- 300k alatt kéne maradni

Amiket guglizásból/rewievekből kiszedtem az alapján ezek az első ötletek
DJI spark (ezzel a repülési idő a bajom meg h félek h túl pici és össze vissza dobja egy kisebb széllökés)
DJI phantom 3 (ez ugyan annyi mint a spark egy halom kieggel, jobb repülési idő csak a generációhátrány miatt félek h nem sokkal fejlettebb-e a giroszkóp v mi a többiben)
Parrot Bebop 2 (ennek a legjobbak a statjai talán csak ugye nem DJI, elvileg azoknak van a legjobb appjuk/rendszerük és félek nagy hátrány)

ha valakinek van tapasztalata lmk pls a többieknek meg libikókázó faszok

haver dji-nal dolgozik. irj ram es megadom a contactot.
Member
Gold: 122.92
Member
Gold: 33,265.80
Mar 12 2019 09:24am
Quote (cowding @ 12 Mar 2019 15:52)
hat ha az usaban lennék ofc
de azer ty kapsz 10$-t

Dunno en innen rendeltem a fulesem es Angliaba kihoztak. Sztem Magyarorszagra is postaznak, max a vam a necc.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll