Quote (cowding @ 28 Feb 2019 21:31)
Milyen jó h néha becsekkolsz
Az air valószínűleg még benne van a dologban, egy phantom 3 al szemben mindenképp jobban megéri szted?
Ha pesten vagy a hetekben akkor lehet élnék a lehetőséggel, majd zaklatlak fbn vele ha igy lesz
Phantomokat nem ismerem, azért nem irtam róla, de az is lehet egy reális opció. Viszont sokkal testesebb mint a mavic, az air-nél meg pláne. Szerintem arra, amire ti használnátok, jól jön ha kicsi, meg fürge.
De asszem a phantomból a 4 a menő, nemtudom mennyibe kerül, de abban pl több szenzor van mint a mavic-ben (obstacle avoidance meg stabilitás miatt fontos). Meg egyébként a phantomoknál lehet variálni a kamerával is, megfelelő gimballal meg valami downlink nevű eszközzel lehet pl gopro-t rakni rá. Régen ez fontos volt, mert a korai Phantomoknak nem volt túl jó a kamerája. De az újaknak, meg a mavicnek már szuper.
ez pl saját videó indoneziaban, simán lassú körözésre beállítva egy poi felett, de a minősége eléggé ott van. ha valaki ért kicsit a fotózáshoz, akkor az még jobbakat tud lőni, én többnyire auto-n videoztam, azért van néha, hogy közben állitja a brightnesst.
most épp lakásfelujitunk amugy, de kövi hétvégétől kezdve szivesen állok rendelkezésre. de persze nekem is le kell updatelni, ellenőrizni majd a dolgokat repülés előtt, mert rég volt már
This post was edited by fleSs on Feb 28 2019 01:43pm