Quote (-joey- @ Dec 1 2018 11:00am)
Ha nem szálltál ki a JNT-ből, akkor nem veszítettél semmit. Bear market van egész évben, ami folyamatosan baszta le az árakat, lehetett rá számítani, hogy semmi nem ér semmit, főleg, ha még a BTC is esik. Meg felhígult a piac a sok értelmetlen shitcoinnal, de legalább ezek nagy része a BTC további esésével szépen kihal a faszba, és csak az marad meg, amiben van potenciál. A JNT amúgy minimum 2-3 évre szóló befektetés, szóval semmit sem jelent a jelenlegi ára, felesleges bármilyen következtetést levonni. Ettől függetlenül lehetséges, hogy semmi nem lesz a projektből, ezért csak annyi pénzt kell belepumpálni, amit nem fáj elveszítened.
Annak amit csinálsz (CEU) amúgy véleményem szerint semmi értelme, csak időhúzás. A végzettség kb addig számít, amíg megszerzed az első normálisabb állást, onnantól kezdve már a tapasztalat és az elért eredmények lesznek fontosak.
kb tavaly januarban dontottem el, hogy karriert valtok, ahhoz amit csinalni szeretnek sajnos elengedhetetlen a presztizs, bmes diplomaval azok a cegek szoba sem alltak velem meg tavaly januarban, amik kozul most 3/3 helyre felvettek, es en valaszthattam ki hova szeretnek menni. Ebben az eraban nagyon sokat szamit az, hogy melyik egyetemen szerezted a master diplomadat, de meg azt is megnezik milyen atlagod volt 5 evvel a vegezs utan is.
eldontottem, hogy ezt szeretnem csinalni, sok emberrel beszelgettem arrol, hogy mi kell ehhez, osszeraktam a cselekvesi tervet, es egyelore nagyon ugy nez ki, hogy bejott. Persze ez is csak akkor terul majd meg, ha nem dontom el 3 ev mulva megint, hogy tok mast szeretnek csinalni :XD
Amugy is megerte a ceura jarni, legalabb megtapasztalhattam milyen a normalis szinvonalu felsooktatas, es ezerszer jobb kapcsolati rendszerem is lett.
This post was edited by jarabekg on Dec 1 2018 04:33am