d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Diablo Immortal > Legyen Ennek A Szarnak Is
Prev1234512Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,630.69
Nov 3 2018 07:41am
Quote (rapiddani @ Nov 3 2018 02:36pm)
ezt a játékot ügyesen basszak szét a létező összes módon, viszont a w3 reforgenak én gecire örülök, végre lesz megint fasza rts játék amivel szívesen játszom. Ráadásul ha community rakap megint akkor td, dota etc uodatelve lesz és lehet baszatni.

irtak hogy teljesen atbalanszoltak a gamet, attol kicsit tartok mondjuk

This post was edited by Karan2_Returned on Nov 3 2018 07:41am
Member
Gold: 0.92
Nov 3 2018 07:46am
Quote (Karan2_Returned @ Nov 3 2018 01:41pm)
irtak hogy teljesen atbalanszoltak a gamet, attol kicsit tartok mondjuk

Mondjuk kurvara remelem h nem csinálnak két gombos rakás fost, mert azért a w3 az pont gecire be volt balanceolva (talán top tier játékos kezében az elfek kicsit opk)
Member
Gold: 80.00
Nov 3 2018 08:04am
Quote (rapiddani @ 3 Nov 2018 15:36)
ezt a játékot ügyesen basszak szét a létező összes módon, viszont a w3 reforgenak én gecire örülök, végre lesz megint fasza rts játék amivel szívesen játszom. Ráadásul ha community rakap megint akkor td, dota etc uodatelve lesz és lehet baszatni.

++++
nagyon varom a w3-at
Quote (rapiddani @ 3 Nov 2018 15:46)
Mondjuk kurvara remelem h nem csinálnak két gombos rakás fost, mert azért a w3 az pont gecire be volt balanceolva (talán top tier játékos kezében az elfek kicsit opk)

sztem csak ilyen finetuningok lesznek

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 3 2018 08:05am
Member
Gold: 5,390.00
Nov 3 2018 10:22am
tetszik a blizzard uzleti strategiaja

>vegyel fel a foldrol egy marek szart
>tedd ra a marek szarra egy reg szeretett marka logojat
>add el a szart
???
>millios megtakaritasok

azert en is ha nem is zabalni fogom a szart, de megkostolni azert megkostolom

Grow up kids, sosem lesz semmi olyan jo, mint a d2 volt, sosem kapjatok mar vissza sem a fiatalsagotokat, sem az elmenyt ami vele jart.

This post was edited by jarabekg on Nov 3 2018 10:23am
Member
Gold: 2,751.03
Nov 3 2018 10:27am
Quote (jarabekg @ Nov 3 2018 06:22pm)
tetszik a blizzard uzleti strategiaja

>vegyel fel a foldrol egy marek szart
>tedd ra a marek szarra egy reg szeretett marka logojat
>add el a szart
???
>millios megtakaritasok

azert en is ha nem is zabalni fogom a szart, de megkostolni azert megkostolom

Grow up kids, sosem lesz semmi olyan jo, mint a d2 volt, sosem kapjatok mar vissza sem a fiatalsagotokat, sem az elmenyt ami vele jart.

poe allitolag visszaadta az elmenyt, bar en sose tudta vele sokaig jatszani
Member
Gold: 31,943.00
Nov 3 2018 10:54am
Quote (vtibor @ 3 Nov 2018 11:25)
Az hogy a csalódott rajongók hányan nyomtak dislikera szerintem pont nem releváns mivel teljesen más a célközönség.
Simán belefér 200k dühös ember ha csak azsiai teruleten játszik vele 1m. Szerintem.

Ettől függetlenül nyilván én is várnék egy folytatást és ezzel a névvel ugyanúgy eladható lesz a játék 3 év múlva is ha megjelenik. Ezt ezzel se tudják elbaszni meg ha most horog mindenki akkor sem.

hat szerintem eleg nagy hulyeseg ilyet kijelenteni, hogy UGYANUGY eladhato lesz

biztos eladhato lesz, de a diablo team renomejat mar a d3 evekig tarto vergodese is elegge megingatta, ez meg szerintem teljesen tonkrekurta

100%-ig biztos vagyok benne, hogy akarmit csinalnak mar, nem lesz akkora kozonsege, mintha mittudomen 5-6-10 eve csinaltak volna

mas kerdes, hogy szerintem soha nem lesz d4, arpg piac ded (poe mellett meg foleg eselye sincs)
Member
Gold: 5,390.00
Nov 3 2018 10:58am
Quote (bajcli @ Nov 3 2018 05:54pm)

biztos eladhato lesz, de a diablo team renomejat mar a d3 evekig tarto vergodese is elegge megingatta, ez meg szerintem teljesen tonkrekurta

100%-ig biztos vagyok benne, hogy akarmit csinalnak mar, nem lesz akkora kozonsege, mintha mittudomen 5-6-10 eve csinaltak volna

mas kerdes, hogy szerintem soha nem lesz d4, arpg piac ded (poe mellett meg foleg eselye sincs)

sztem hogy eladhato lesz, azt majd az ido megmondja, kar joslatokba bocsatkozni innen a vilag legkisebb piacarol

viszont az rpgs kvottal maximalisan egyetertek :c
Member
Gold: 1,593.00
Nov 3 2018 11:26am
Rip in pepperoni diablo.
Szerintem ez olyan lesz mint a pokemon go, 2 het hype meg playek meg elhalalozasok, aztan mindenki leszarja.
Valoszinuleg megveszem majd ha nem tipikus blizzard arazasban merik majd a jatekot, illetve ha nem pay to win szisztema szerint mukodik. Hiszen a blizzard nem a penzunket akarja.
Khm khm heartstone vedd a pakkokat huszasaval khm khm..
Member
Gold: 25,465.35
Nov 3 2018 11:44am
Quote (bajcli @ 3 Nov 2018 18:54)

Hat ezen most nem fogunk osszeveszni, szerintem meg nem befolyasolja a szamokat.
Az, hogy akik ezen nottek fel mint itt mi joparan, kiabrandulnak vagy felhaborodnak es kesobb sem vesznek meg majd egy neagyisten megjeleno d4et valoban X szamu kiesest okoz amit meg boven potol az akiket a fiatal generaciobol osszeszednek. Kivancsi leszek milyen markenting lesz az immortal mogott.
A mobilos portolas eleg nagy divat mindenhol, megkockaztatom hogy nagyobb bevetelt generalnak mar lassan mint az asztali-konzolos eladasok. Ezt minden blizzcon elott-utan el lehet jatszani hogy a kurvaanyjukat aztan mikor megjelenik meg instant vetel lesz a tobbsegnel igy is akik jatszottak az elozoekkel.
A diablo mint markanev meg meg mindig nagyon jol csengo pont azert mert egyre kevesebb ilyen franchies marad (pont az ilyenek miatt) viszont a blizzard meg mindig meghatarozo a tobbi jatekanak koszonhetoen, ezert ha "ok csinaljak biztos jo lesz". (lehetne fallouttal is parhuzamot vonni)

Mobilos vonalon nyilvan engem sem mozgat meg annyira, mert jatekokkal en csak szaras kozben jatszok, azt meg nem szoktam ejszakaba nyuloan de ezeknek is meg van a sajat kozonsege. Siman el tudom amugy kepzelni, hogy egy mobilos jatek ugy legyen megcsinalva, hogy egy fiatalt annyira odakosson, hogy
akar toltokabellal ejszakazzon a telefonja mellett nehogy lemeruljon. Az hogy ez olyan lesz vagy sem meg a fasztudja amig meg nem jelenik. Nyilvan legtobbunket ez mar nem erint mert nem fog ilyesforman jatszani de ha most lennek 10 eves akkor lehet beszippantana.

Poe kategoeiajaban messze veri ez vitathatatlan, de a d3 casual szinten siman addiktiv es jo meg jelenleg is. Strukturalisan egyszeru mint egy faek, de igazabol minimalis befektetessel meg mindig sokaig talpon maradhatna.

Member
Gold: 2,751.03
Nov 3 2018 11:50am
Quote (Smat @ Nov 3 2018 07:26pm)
Rip in pepperoni diablo.
Szerintem ez olyan lesz mint a pokemon go, 2 het hype meg playek meg elhalalozasok, aztan mindenki leszarja.
Valoszinuleg megveszem majd ha nem tipikus blizzard arazasban merik majd a jatekot, illetve ha nem pay to win szisztema szerint mukodik. Hiszen a blizzard nem a penzunket akarja.
Khm khm heartstone vedd a pakkokat huszasaval khm khm..

melyik blizzard game mukodik pay to win a szisztema szerint? :wacko:
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234512Next
Add Reply New Topic New Poll