Quote (bajcli @ 3 Nov 2018 18:54)
hat szerintem eleg nagy hulyeseg ilyet kijelenteni, hogy UGYANUGY eladhato lesz
biztos eladhato lesz, de a diablo team renomejat mar a d3 evekig tarto vergodese is elegge megingatta, ez meg szerintem teljesen tonkrekurta
100%-ig biztos vagyok benne, hogy akarmit csinalnak mar, nem lesz akkora kozonsege, mintha mittudomen 5-6-10 eve csinaltak volna
mas kerdes, hogy szerintem soha nem lesz d4, arpg piac ded (poe mellett meg foleg eselye sincs)
Hat ezen most nem fogunk osszeveszni, szerintem meg nem befolyasolja a szamokat.
Az, hogy akik ezen nottek fel mint itt mi joparan, kiabrandulnak vagy felhaborodnak es kesobb sem vesznek meg majd egy neagyisten megjeleno d4et valoban X szamu kiesest okoz amit meg boven potol az akiket a fiatal generaciobol osszeszednek. Kivancsi leszek milyen markenting lesz az immortal mogott.
A mobilos portolas eleg nagy divat mindenhol, megkockaztatom hogy nagyobb bevetelt generalnak mar lassan mint az asztali-konzolos eladasok. Ezt minden blizzcon elott-utan el lehet jatszani hogy a kurvaanyjukat aztan mikor megjelenik meg instant vetel lesz a tobbsegnel igy is akik jatszottak az elozoekkel.
A diablo mint markanev meg meg mindig nagyon jol csengo pont azert mert egyre kevesebb ilyen franchies marad (pont az ilyenek miatt) viszont a blizzard meg mindig meghatarozo a tobbi jatekanak koszonhetoen, ezert ha "ok csinaljak biztos jo lesz". (lehetne fallouttal is parhuzamot vonni)
Mobilos vonalon nyilvan engem sem mozgat meg annyira, mert jatekokkal en csak szaras kozben jatszok, azt meg nem szoktam ejszakaba nyuloan de ezeknek is meg van a sajat kozonsege. Siman el tudom amugy kepzelni, hogy egy mobilos jatek ugy legyen megcsinalva, hogy egy fiatalt annyira odakosson, hogy
akar toltokabellal ejszakazzon a telefonja mellett nehogy lemeruljon. Az hogy ez olyan lesz vagy sem meg a fasztudja amig meg nem jelenik. Nyilvan legtobbunket ez mar nem erint mert nem fog ilyesforman jatszani de ha most lennek 10 eves akkor lehet beszippantana.
Poe kategoeiajaban messze veri ez vitathatatlan, de a d3 casual szinten siman addiktiv es jo meg jelenleg is. Strukturalisan egyszeru mint egy faek, de igazabol minimalis befektetessel meg mindig sokaig talpon maradhatna.