na szóval elég shit tier volt 1 héttel ezelőttig a lájfom hogyha külső szemlélő szemével nézzük, a kedvem az végülis annyira nemvolt szar, de nem nagyon történt semmise, szóval elkezdtem szokásomhoz hűen self development könyveket keresni hátha megtalálom a választ. meg nofapot is nyomok már huszonvalahány napja kábé, szerintem sokat segített ez is hogy legyen mentális energiám meg életkedvem
találtam egy könyvet aminek az volt a címe hogy "the power of your subconscious mind"
arról szól hogy a tudatalattid az olyan mint egy termőföld tulajdonképpen, amit a tudatos agyaddal elültetsz benne az nagy valószínűséggel megis fog valósulni. ugyanerre alapul a Titok című könyv meg a vizualizációs technika, az affirmációk stb. eléggé bevett pozitív pszichológia technikák az utolsó 2
tulajdonképpen arról van szó hogy a tudatos gondolkozásoddal bele tudsz programozni szinte bármit az agyadba, a kultuszok is így csinálják az agymosást, az egész életed is a társadalom által beprogramozott hiedelmekre alapul általában
annyit kell csinálni hogy ébredés után és lefekvés előtt mondasz magadnak olyan dolgokat amit szeretnél hogy megvalósuljanak. én pl olyanokat affirmáltam a legelején (elég nevetséges lesz ofc úgyhogy nemis az eredeti szövegeket írom) hogy "rengeteg nővel létesítek szexuális kapcsolatot, a nők számára ellenállhatatlanul vonzó aurát sugárzok magamból, gazdag vagyok és sikeres, kurvajó az egészségem, mindenem nagyon egészséges", etc. ami eszembejutott hogy szeretném hogy megvalósuljon. olyan 2-3 percnél sztem sose csináltam többet. aztán ÉREZNI KELL hogy ez tényleg igaz és így van most is, meg a boldogságot ami emiatt árad belőled, aztán el kell engedni.
mondjuk az se baj ha napközben csinálod. azis jó ha elképzeled a lelki szemeid előtt amit szeretnél, nekem ez sose nagyon ment mert nem vizuális az agyam, nekem inkább a hang a fejemben az amivel könnyen tudom csinálni. aztán ahogy gyakorlod egyre inkább fogod tudni érezni hogy tényleg igaz és hogy boldogvagy, és már megvalósult.
igazából nagy trükk nincs is szerintem, csak annyi hogy úgy kezdesz el viselkedni mintha tényleg ez lenne a valóságod. még pénteken vagy szombaton elkezdtem azt is mondogatni hogy egy szociális vadállat vagyok, mindenkivel beszélgetek nagyon könnyen, érdekelnek az emberek stb. szerintem emiatt volt hogy most ennyire könnyedén tudtam mindenkivel szóbaelegyedni. ezelőtt mindig ment a bullshit a fejemben hogy áh nem beszélek velük, nemis érdekelnek, nem tudnék nekik mit mondani etc. most pedig olyan könnyen ment mint a levegővétel szinte, nemis gondolkoztam
arra nemtudok magyarázatot hogy miért történt szinte minden tökéletesen úgy mint ahogy kellett neki (leült mellém a csaj, a recepciós csaj is pont arra jött etc), de erre a spirituális tanításokban aztmondják hogy igazából a tudatalatti az olyan mint egy óceán amit minden ember megoszt és egyek vagyunk, és így ha tudod hogy mit akarsz akkor az egész élet segíteni fog benne hogy elérd. ez már egy kicsit paranormális téma szóval sok racionális embernek nemfogja befogadni a gyomra, mindenesetre sokszor tapasztaltam már hogy igaz ez, de megmagyarázi jobban nem lehet.
szóval szerintem próbáljátok ki hátha másnak is segít, szívesen segítek még ha nem tiszta valami hogy hogy kell csinálni
nn kés