d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Légkondi
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Jun 3 2015 12:00pm
Quote (Senee @ Jun 3 2015 06:57pm)
te tisztitod?!
ahhoz kell képesítés
néztem 20k forintért tisztitják

fodrász 500 forintért mos hajat
Member
Gold: 343.00
Jun 3 2015 12:04pm
Quote (cowding @ Jun 3 2015 06:00pm)
le kell szedni a muanyag burkolatot
kivenni 2 darab légszűrőt ami csak be van rakva egy foglalatba, nem rögziti semmi (1 mozdulat)
csap alatt kimosni
hagyod megszáradni
visszarakod

most mig száradt az a szar addig fujtam be azzal a tisztito cuccal a hőcserélőt (azt fedi a szűrő amit leszedsz)

na ezt lementettem
fasz se fog fizetni nekik :XD

Quote (jarabekg @ Jun 3 2015 06:00pm)
fodrász 500 forintért mos hajat

én mindig megmosom előtte itthon h ha már undorito kövér vagyok legalább a hajamat könnyű legyen kezelnie szegénynek ha már mások zsiros fejeit kell basztatnia az élhetéséért
Member
Jun 3 2015 12:07pm
melohelyen gecijo klima van
csak szar mikor ki kell menni belőle
Member
Gold: 5,390.00
Jun 3 2015 12:10pm
Quote (Senee @ Jun 3 2015 07:04pm)
na ezt lementettem
fasz se fog fizetni nekik :XD

én mindig megmosom előtte itthon h ha már undorito kövér vagyok legalább a hajamat könnyű legyen kezelnie szegénynek ha már mások zsiros fejeit kell basztatnia az élhetéséért

az én fodrászom nagyon imádja a munkáját, jól is csinálja, meg tök jó fej

kár hogy 3500-ért vág : (
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jun 3 2015 12:11pm
Quote (jarabekg @ 3 Jun 2015 20:10)

régen ingyen vágták a németek nektek
Member
Jun 3 2015 12:12pm
Quote (jarabekg @ Jun 3 2015 06:10pm)

itt 1500 szerencsére nem beszél semmit ezért szeretem

viszont én azt nem tudom elképzelni, hogy valaki felkel reggel és örül, hogy végre nem kell tovább aludnia és megint mehet mások faszságaival foglalkozni
sztem csak bebeszéli ő is magának, hogy ő ezt imádja
mert így könnyebb elviselni az életet ha magad is elhiszed, hogy ez így jó
Member
Gold: 1,565.00
Jun 3 2015 02:43pm
nekem is ez a világnézetem mint neked, de egyszer bele gondoltam mi lenne ha mindenki úgy gondolkozna mint mi, mikorra lenne kész egy 100 cm lcd tv ha magadnak kellene csinálni hozzá az utolsó kondit is, vagy ha eltöröd a kezed ki rakja helyre,esetleg tekernéd magadnak a biciklit hogy legyen áramod hogy tudd írni ide a faszságaid? :D
Member
Jun 3 2015 02:53pm
Quote (EdwardElric @ Jun 3 2015 08:43pm)
nekem is ez a világnézetem mint neked, de egyszer bele gondoltam mi lenne ha mindenki úgy gondolkozna mint mi, mikorra lenne kész egy 100 cm lcd tv ha magadnak kellene csinálni hozzá az utolsó kondit is, vagy ha eltöröd a kezed ki rakja helyre,esetleg tekernéd magadnak a biciklit hogy legyen áramod hogy tudd írni ide a faszságaid? :D

szerintem mindenki így gondolja mint mi
csak bebeszélik maguknak, hogy jó és szeretnek reggel felkelni és menni mások szarával foglalkozni ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának
és itt jön a lényeg: MERT NEM TUDNAK MÁST CSINÁLNI
ezt kell csinálni e

a hét 5 munkanapból áll ami a hét 71,4%-át (az életed 71,4%)

és azért kell ezt csinálni, hogy élhess a maradék 28,6%-ban ~úgy ahogy szeretnél

és akkor itt jön be az, hogy mi az istenért vállalnál családot meg gyereket, hát akkor még a maradék 28,6%-od felett se rendelkezhetnél ami amúgy is kevés mint a szar
nem elég, hogy a kötelesség (a munka) keresztbe húzza az életed majd 3/4 részét még a maradékba is belepofázna, módosítaná, kitalálná, áthúzná vki/vmi faszsága/rigojája?!

szóval szerintem mindenki így van vele, hogy a töke tele van az egésszel csak így megpróbálják a (számukra) lehető legfájdalommentesebb dolgot megkeresni amit """""szeretnek""""""""" csinálni és akkor elfogadja mindenki a sorsát, becsömörlik, becsicskul, azt jöhet a feleség, gyerek meg az összes többi társadalmi elvárás vállakra nehezedő súlya miatt bekövetkező balfaszság

de persze mi vagyunk a hülyék, mert kisebbségben vagyunk és az a normális élet, mindenki úgy él
de kérdezem én..... egy normálatlan szar világban normálisnak lenni normális?!?!!? sztem nem
egy kibaszott cirkusz az egész világ és bohóc benne mindenki
Member
Gold: 4.20
Jun 3 2015 03:00pm
Quote (Senee @ 3 Jun 2015 21:53)
csak bebeszélik maguknak, hogy jó és szeretnek reggel felkelni és menni mások szarával foglalkozni ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának
ezt kell csinálni e

és azért kell ezt csinálni, hogy élhess a maradék 28,6%-ban ~úgy ahogy szeretnél

és akkor itt jön be az, hogy mi az istenért vállalnál családot meg gyereket, hát akkor még a maradék 28,6%-od felett se rendelkezhetnél ami amúgy is kevés mint a szar
nem elég, hogy a kötelesség (a munka) keresztbe húzza az életed majd 3/4 részét még a maradékba is belepofázna, módosítaná, kitalálná, áthúzná vki/vmi faszsága/rigojája?!

szóval szerintem mindenki így van vele, hogy a töke tele van az egésszel csak így megpróbálják a (számukra) lehető legfájdalommentesebb dolgot megkeresni amit """""szeretnek""""""""" csinálni és akkor elfogadja mindenki a sorsát, becsömörlik, becsicskul, azt jöhet a feleség, gyerek meg az összes többi társadalmi elvárás vállakra nehezedő súlya miatt bekövetkező balfaszság

de persze mi vagyunk a hülyék, mert kisebbségben vagyunk és az a normális élet, mindenki úgy él
de kérdezem én..... egy normálatlan szar világban normálisnak lenni normális?!?!!? sztem nem

ezt mondjuk tudom voucholni
Member
Gold: 0.00
Jun 3 2015 03:02pm
Quote (Senee @ Jun 3 2015 08:53pm)
ezt kell csinálni e

én imádok bemenni dolgozni minden nap
ha tehetném szombaton is bejárnék
Go Back To Magyar Topic List
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll