Quote (EdwardElric @ Jun 3 2015 08:43pm)
nekem is ez a világnézetem mint neked, de egyszer bele gondoltam mi lenne ha mindenki úgy gondolkozna mint mi, mikorra lenne kész egy 100 cm lcd tv ha magadnak kellene csinálni hozzá az utolsó kondit is, vagy ha eltöröd a kezed ki rakja helyre,esetleg tekernéd magadnak a biciklit hogy legyen áramod hogy tudd írni ide a faszságaid? :D
szerintem mindenki így gondolja mint mi
csak bebeszélik maguknak, hogy jó és szeretnek reggel felkelni és menni mások szarával foglalkozni ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának
és itt jön a lényeg: MERT NEM TUDNAK MÁST CSINÁLNI
ezt kell csinálni e
a hét 5 munkanapból áll ami a hét 71,4%-át (az életed 71,4%)
és azért kell ezt csinálni, hogy élhess a maradék 28,6%-ban ~úgy ahogy szeretnél
és akkor itt jön be az, hogy mi az istenért vállalnál családot meg gyereket, hát akkor még a maradék 28,6%-od felett se rendelkezhetnél ami amúgy is kevés mint a szar
nem elég, hogy a kötelesség (a munka) keresztbe húzza az életed majd 3/4 részét még a maradékba is belepofázna, módosítaná, kitalálná, áthúzná vki/vmi faszsága/rigojája?!
szóval szerintem mindenki így van vele, hogy a töke tele van az egésszel csak így megpróbálják a (számukra) lehető legfájdalommentesebb dolgot megkeresni amit """""szeretnek""""""""" csinálni és akkor elfogadja mindenki a sorsát, becsömörlik, becsicskul, azt jöhet a feleség, gyerek meg az összes többi társadalmi elvárás vállakra nehezedő súlya miatt bekövetkező balfaszság
de persze mi vagyunk a hülyék, mert kisebbségben vagyunk és az a normális élet, mindenki úgy él
de kérdezem én..... egy normálatlan szar világban normálisnak lenni normális?!?!!? sztem nem
egy kibaszott cirkusz az egész világ és bohóc benne mindenki