Önmagamból kiindulva én is azt hittem, hogy egyenjogúság van, de aztán egyszer kimozdultam itthonról és kiderült, hogy rohadtul nem.
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Mar 2015 01:27)
ezek a mozgalmak meg afelé mozognak, hogy megszerezzék a férfi lét minden előnyét minden hátránya nélkül kb :D
Ha életedben csak egyetlen egy komoly mozgalomnak utánanéztél volna, akkor tudnád, hogy a többletjogaik ellen ugyanúgy küzdenek.
A nők egyébként rengeteg társadalmi munkát végeznek, amit a közösségnek kell együttesen finanszíroznia. Az hogy kiesik a munkából szülés miatt egy közös érdeke minden embernek. Ugyanúgy feladat és kemény munka.
A társadalomnak pedig meg kell ezt fizetnie. Mivel ma már a férfi nem tudja egyedül eltartani a családot, így a nőknek dolgozni kell és szülni és ezért kapjanak kevesebb pénzt?
A munkáltatóknak meg közösen kell vállalniuk ennek a terhét. Egyenletesen elosztva közülük.
Azt meg jó lenne minél gyorsabban bevezetni nálunk is a skandinávok után, hogy a csajok is szednek fel pasikat. Ne nekem kelljen már mindig odamenni, és a nők is vállalják fel nyugodtan, hogy csak hálni akarnak velem. Legyen végre egyenjogúság.
Farhinak is mennyi pinája lehetne akkor... (tudom, hogy nem így írja a nevét, de megszoktam)
This post was edited by CyberPunk666 on Mar 9 2015 01:31am