Quote (josheide @ 4 Jan 2015 21:34)
Mint valaki aki tarsadalomtudomanyokat tanul, kikerem magamnak. Minden egyes alkalommal mikor latok egy kerdoivet FB-on be akarom irni, hogy nem erdemli meg a diplomajat az aki ezt csinalja.
Aztan meg csodalkozik hogy nem er semmit a diplomaja.
Mellesleg ha valamit kersz, altalaban ajanlasz erte valamit cserebe.
Ja es meg ha neked lenne vagy valami de a te egyik ismerosodnek tokolesszen barki is innen ezzel? Ezt komolyan gondoltad?
Röviden:
Van ez a kérdőív, amit leszarok, hogy miről szól, magához a kutatáshoz nincs közöm, viszont nekem kitöltőket kell szereznem.
>Tehát nekem lenne segítség.
Rohadtul lényegtelen, hogy a kérdőív helyes-e, az hogy a " modszertanilag hibas kerdoivet nem fogok kitolteni" csak arra jó, hogy előadd, hogy te tudod. Amit biztos úgy van, csak totál lényegtelen.
Jah hogy ajánljak érte valamit, mert megkérdeztem, hogy valaki ki tudja-e töltetni?
tudod mit? külön megkérlek, hogy NE töltesd ki ezt a módszertanilag hibás kérdőívet senkivel, mert te mint aki társadalomtudományokat tanulsz kikéred magadnak.
Jó politikus leszel az biztos. Legalábbis illeszkedni fogsz a többi közé.
Quote (beni @ 4 Jan 2015 21:40)
dat
én falra tudok mászni a fos kérdőívektől és mindig felidegesítem magam, hogy valaki azt képzeli, hogy 10 random kérdés után máris marketingguru/szociologus/akármi lesz
abból a szempontból lényegtelen a minősége, hogy nekem csak kitöltőket kell szereznem, az egész további részét letojom magasról.
Quote (Vismajor @ 4 Jan 2015 21:39)
Én már régóta nem töltök ki ilyent teszteket, mindegyikben van egy kérdés ami FELBASZ
Szoktál e éjszakai bárokba járni?
igen
nem
következő kérdés:
Melyik éjszakai bárokba szoktál járni?
Nem jelölök semmit MIVEL NEM JÁROK
--->>> KÖTELEZŐEN KITÖLTENDŐ KÉRDÉS
allthefuckingtime
itt nem kötelezően kitöltendőek az ilyenek, nem is működne másként.
Quote (jarabekg @ 4 Jan 2015 21:39)
anyad a d-mre
igen, erre a szintre tényleg lehetett volna számítani tőled.
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 4 2015 01:44pm