d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Diablo Film
Prev1234516Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 13,000.00
Nov 15 2014 12:59pm
pont olyan mint a warcraft film
Member
Gold: 710.00
Nov 15 2014 12:59pm
Quote (beni @ 15 Nov 2014 20:57)
De miért kéne mindent hosszasan bemutatni? Hány film kezdődik azzal, hogy 5 perces intróval elhelyeznek minket a világban és esetleg később kapunk még bepillantást a múltba.

Most lehet rossz példa, de az Underworld ugrik be. Azzal indul, hogy a csaj egy torony tetején nézi a várost és van egy rövid narratíva a vérfarkasok és vámpírok ellentétéről. Aztán a későbbi részekben meg látunk jeleneteket a múltból is és megértjük, hogy miért kezdtek el egymásra fújolni.

jo, az intro az igaz a nagyrészére, de sztem a nephalemes dolgot nem lehet annyival elintézni
a mostani lorenak az teszi ki a felét legalább
Member
Gold: 3,000.00
Nov 15 2014 01:01pm
Quote (beni @ Nov 15 2014 07:57pm)
De miért kéne mindent hosszasan bemutatni? Hány film kezdődik azzal, hogy 5 perces intróval elhelyeznek minket a világban és esetleg később kapunk még bepillantást a múltba.

Most lehet rossz példa, de az Underworld ugrik be. Azzal indul, hogy a csaj egy torony tetején nézi a várost és van egy rövid narratíva a vérfarkasok és vámpírok ellentétéről. Aztán a későbbi részekben meg látunk jeleneteket a múltból is és megértjük, hogy miért kezdtek el egymásra fújolni.

És akkor most mit akarsz mondani? Egy diabló forumon nem érdemes egy diablós film koncepciójáról beszélgetni?

arrol erdemes, de a pollt egy kicsit feleslegesnek erzem

az avatar is egy szar film, de belenyomtak x milliot, es igy hude jo lett, most ha ebbe a franchise-ba is tennenek annyit, akkor nyilvan ez is jo lenne attol fuggetlenul, hogy milyen elmenyt nyujt, cgi uberalles
Member
Gold: 13,000.00
Nov 15 2014 01:01pm
Quote (Flutter @ Nov 15 2014 07:59pm)
pont olyan mint a warcraft film

semmilyen

hue
Member
Gold: 6,440.13
Nov 15 2014 01:03pm
Quote (Taszilo.^ @ Nov 15 2014 08:01pm)
arrol erdemes, de a pollt egy kicsit feleslegesnek erzem

az avatar is egy szar film, de belenyomtak x milliot, es igy hude jo lett, most ha ebbe a franchise-ba is tennenek annyit, akkor nyilvan ez is jo lenne attol fuggetlenul, hogy milyen elmenyt nyujt, cgi uberalles

És jobb lett volna poll nélkül a topic?

Egyébként meg 8-4 a szavazás arány és gondolom nem mindenki trollkodik.
Member
Gold: 710.00
Nov 15 2014 01:06pm
Quote (beni @ 15 Nov 2014 21:03)
És jobb lett volna poll nélkül a topic?

Egyébként meg 8-4 a szavazás arány és gondolom nem mindenki trollkodik.

de amugy most 1 filmröl van szo vagy többröl?
mer ha trilogia akkor azt sztem is meg lehet csinálni jora
Member
Nov 15 2014 01:16pm
Quote (sylke @ Nov 15 2014 08:06pm)
de amugy most 1 filmröl van szo vagy többröl?
mer ha trilogia akkor azt sztem is meg lehet csinálni jora

Ha bármi is múlna rajtam, akkor én tutira több filmet céloznék meg. Legalább egy trilógiára valót. De nyilván kezdenék egy filmmel, aminek gondolatban meg lenne a folytatása és annak sikerétől tenném függővé a folytatást.

Régebben gondolkoztam már azon is, hogy melyik részt kéne mozivászonra vinni, de d1-el sosem játszottam és magát a történetet se ismerem valami jól. De sztory van annyi, hogy minden d2 acthoz elférne egy trilógia szerintem.

Nyilván el is lehetne kúrni, ahogy a prince of persia is fos meg a dragonball is fos, de elméletileg minden adott lehet egy jó filmhez: normális CGI technológia adott és a népes rajongó tábor miatt lehetne bízni a jegyeladásokban is.
Member
Gold: 50.10
Nov 15 2014 01:22pm
Ami az illeti ordenáré nagy potenciál van a játékban a megfilmesítéshez, mondjuk egy trilógiára.
Eleve már, ha csak az alap történetét nézzük a kettőnek, egy amolyan Avengers féle csapatos verzióban szépen végig lehetne vinni a kerettörténetet beleépítve a karakterek saját koreográfiájával.
Persze komolyabb eseménytörténeti részletezés nélkül 3x3 órás filmben nagyot csapna a dolog, vagy akár quadrológiaként, és így mégtöbbet lehetne belevinni.
Ez mellett ott volna az első rész története, a 3.-é, vagy akár a könyveké is amik szintén igen érdekes olvasmányok és 1-1 filmbe bele is férnének.

Sokat gondolkodtam én is régebben, hogy melyik játékokból lehetne / lenne érdemes filmet csinálni és arra jutottam, hogy a Star Craft 1-2; a Mechwarrior 3.; a Timeshift; a Republic Commando; a Splinter Cell Pandora Tomorrow; a C&C 3 / KW; az Aquanox 2 mind jó alapot adna egy - egy komolyabb volumenü filmnek.
Ha némelyiknél nem is kifejezetten a ,,mesterien megalkotott" történet miatt, hát pusztán a látványviláguk megérne egy misét.
Member
Gold: 1.00
Nov 15 2014 01:22pm
Quote (beni @ 15 Nov 2014 21:16)
Ha bármi is múlna rajtam, akkor én tutira több filmet céloznék meg. Legalább egy trilógiára valót. De nyilván kezdenék egy filmmel, aminek gondolatban meg lenne a folytatása és annak sikerétől tenném függővé a folytatást.

Régebben gondolkoztam már azon is, hogy melyik részt kéne mozivászonra vinni, de d1-el sosem játszottam és magát a történetet se ismerem valami jól. De sztory van annyi, hogy minden d2 acthoz elférne egy trilógia szerintem.

Nyilván el is lehetne kúrni, ahogy a prince of persia is fos meg a dragonball is fos, de elméletileg minden adott lehet egy jó filmhez: normális CGI technológia adott és a népes rajongó tábor miatt lehetne bízni a jegyeladásokban is.

A játékban lévő történetek jelentős része is csak előzmény.

Ha már onnan akarod indítani az egészet, hogy filmen történjen meg a gonoszok lélekkőbe zárása, akkor tényleg kell minimum 3 film mire eljutsz a diablo 1 játékban megtörtént részeihez. <és ezek már a játékban is csak, mint elmesélt régi történetek szerepeltek>
Ne de nem kell minden apró részletet filmen megcsinálni ám. A könyvekben is vannak előzmények, amiket csak elmesélnek nagy vonalakban.

Ráadásul kellene több olyan film, amiknek az összekötő részig semmi szoros kapcsolatuk nem lenne egymással.
Member
Nov 15 2014 01:27pm
Amúgy egy dolog lenne problémás. Tuti klisés akció-fantasy lenne belőle: egysíkú történet, látványra helyezett hangsúly fenkölt célok és nagy tétek (világ megmentése). Vagy valami szerelmi szál és akkor eleve fos lenne.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234516Next
Add Reply New Topic New Poll