Quote (beni @ 15 Nov 2014 21:16)
Ha bármi is múlna rajtam, akkor én tutira több filmet céloznék meg. Legalább egy trilógiára valót. De nyilván kezdenék egy filmmel, aminek gondolatban meg lenne a folytatása és annak sikerétől tenném függővé a folytatást.
Régebben gondolkoztam már azon is, hogy melyik részt kéne mozivászonra vinni, de d1-el sosem játszottam és magát a történetet se ismerem valami jól. De sztory van annyi, hogy minden d2 acthoz elférne egy trilógia szerintem.
Nyilván el is lehetne kúrni, ahogy a prince of persia is fos meg a dragonball is fos, de elméletileg minden adott lehet egy jó filmhez: normális CGI technológia adott és a népes rajongó tábor miatt lehetne bízni a jegyeladásokban is.
A játékban lévő történetek jelentős része is csak előzmény.
Ha már onnan akarod indítani az egészet, hogy filmen történjen meg a gonoszok lélekkőbe zárása, akkor tényleg kell minimum 3 film mire eljutsz a diablo 1 játékban megtörtént részeihez. <és ezek már a játékban is csak, mint elmesélt régi történetek szerepeltek>
Ne de nem kell minden apró részletet filmen megcsinálni ám. A könyvekben is vannak előzmények, amiket csak elmesélnek nagy vonalakban.
Ráadásul kellene több olyan film, amiknek az összekötő részig semmi szoros kapcsolatuk nem lenne egymással.