Quote (Jancsipapa @ Nov 5 2014 10:57pm)
alapvetően az a lényeg, hogy a munka közben jól érezze magát, de legalább semleges legyen a dolog, annál nincs rosszabb, amikor csak a munkaidő vége motivál
seneenek is lehetne kicsit pozitívan hozzáállni, hiszen a legtöbb ember nem mondhatja el magáról, hogy egy éven belül emelkedhet a fizetése és ehhez csak egy vizsgát kell letenni
ez azert problemas, a munkak 80%-a unalmas monoton szar. Rengeteg ember ugy eli leaz eletet, hogy valami gyarban 12orazik 10+ evet, az egy elet, ha ugy kelleneleelni az eletemakkorinkabb enis fejbelonem magamaz elso vizipisztollyal. a poen az egeszben az, hogy az ilyenmunkakat csakazert vegzik, hogy valaki dobjon a paicra egy ujabb teljesen folosleges szart es gazdagitsa magat. fos az egesz gazdasag
Quote (Senee @ Nov 5 2014 10:31pm)
80k ezer forint
lehet kijönnék btw de akkor nem pizzázhatnék mekizhetnék meg etc kedvemre
és én semmit nem gyűlölök jobban (na jó, lehet pár dolgot de) mint azt amikor a boltban azt kell nézegetnem mi olcsóbb 30 forinttal és hiába tetszik/enném meg a másikat; ezt kell megvennem mert spórolni kell
kaján/pián spórolni faszom hát az már a legalja
ezt kifejtettem vhol 130-150 ezerrel már kényelmesen ellennék viszont még félre is tudnék tenni ha úgy van
69nm a lakás 50k+ rezsi (11k közös csölcsivel együtt)
jo mondjuk ha nem lennének anyuék, eladnám a faszba és vennék egy 27nm-eset.. de nem tehetem mert hiába vagyok papiron tulajdonos, apu a haszonélvezö
egy 27nm-es lakásra elég lenne a 80k kajával együtt is
na mind1, most meg decemberben lesznek vizsgáim és ha siekrülnek már jobb lesz egy pár tizezerrel a fizetés de még mindig nem lesz sehol a 130 tol
hát én megértem lázár jánosékat.. lehet elöször ök is ugy voltak vele, hogy tenni akartak a nemzetért a társadalomért igen, de ahogy látták milyen az élet, ki kellett szopniuk a szemét sors összes faszát hát inkább szartak mindenkire mire odaértek és inkább yolo once
én is mikor elkezdtem az egyetemet idealista voltam, utopiakban gondolkodtam mint megvalosithato dolog, de rajottem ez a világ egy nagy kibaszott pöcegödör és hát minek bármit épiteni egy pöcegödörben hát hiszen tele van szarral omg
ha sokat keresnék én is szarnék mindenkire 100!/% srue
meki pizza sporotlas a kajan lol
en magamnak fozok sutok. napi 2-3 oranal nem vesz tobb idot igenbye ,de biztosan nem kopkodik tele a kajamat, nem foldro losszesopor tlisztbol meg adalekanyagos szarokbol keszulnek
inkabb egeszsegeset eszek mint finomat,nem azt mondom, hogy nem lehet finomra megcsinalni ezeket, de egy zsiros cukros adalekanyagos cucc biztos finomabb, az elejen eleg szarul hangzik de par het utan mar nem is volt kedvem ilyen szarokat enni
This post was edited by Coolface on Nov 5 2014 03:04pm