d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Mikor Lesz D2 Ladder Reset? > Szerinted?
Prev123459Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 69.85
Nov 2 2014 09:11am
Quote (Senee @ 2 Nov 2014 16:56)
és amúgy isteníted orbánt, hogy milyen okos milyen jó döntéseket hoz, ám elítéled a mutyizókat, mondván, hogy megveted őket, szerencsére te nem tartozol közéjük
orbán miért huny szemet mindezek felett?! soha egy szava nem volt (és a "kivizsgáljuk az esteteket" blablabla-t felejtsük el.. több éves doglokat még mindig vizsgálnak.... meg pl a zsigamarci 40 milliós háza mikor 20 milliót azt mondta úgy találta a postaládájában:XD az is belső kivizsgálás, zárt kapuk mögött és a végén kijöttek nyilatkozni, hogy; minden rendben (;):XD)  .... orbán nem vesz részt ezekben mi de azért egy szava nincs ellene, érdekes)

kajak nem bírom elképzelni (ha tényleg nincs anyagi hasznod az egészből) hogy mi a

Szerintem o maga viktor atyank accountja es probal minket megteriteni.
Member
Gold: 2,280.00
Nov 2 2014 09:29am
Quote (Baleee @ Nov 2 2014 04:11pm)
Szerintem o maga viktor atyank accountja es probal minket megteriteni.

a francba, lebuktam

egyébként Orbán Viktor is diablózik, jobb, ha tőlem tudjátok

This post was edited by ToldiSenior on Nov 2 2014 09:31am
Member
Gold: 343.00
Nov 2 2014 09:30am
Quote (ToldiSenior @ Nov 2 2014 03:29pm)
a francba, lebuktam

de most komolyan
mi a bajod

egyszerűen nem bírom felfogni, komolyan

épp csak hogy a szemed ki nem szúrja az összes galádság

This post was edited by Senee on Nov 2 2014 09:30am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Nov 2 2014 09:34am
Quote (Senee @ 2 Nov 2014 16:30)
de most komolyan
mi a bajod

azért az a két post eléggé elgondolkoztató volt
"na most lépek ki a fideszből"
next morning
"imádom őket, mégse"
közben semmi sem történt
Member
Gold: 3,747.73
Nov 2 2014 09:35am
Quote (Anarkin @ Nov 2 2014 04:34pm)
azért az a két post eléggé elgondolkoztató volt
"na most lépek ki a fideszből"
next morning
"imádom őket, mégse"
közben semmi sem történt

Standard fideszes
Member
Nov 2 2014 09:41am
Quote (Senee @ Nov 2 2014 04:30pm)
de most komolyan
mi a bajod

először 2009. januárban akartak kirúgni a FIDESZ-ből, mert egy internetes fórumon nyíltan bíráltam Orbánt, de végül is maradhattam, de "indexen vagyok" azóta is...
aztán természetesen párton belül is felemeltem a szavam az egykulcsos adó szerintem levő igazságtalansága miatt, a trafikmutyik arcátlansága miatt, pár agyatlan Orbán-talpnyaló pofátlan meggazdagodása miatt,
legutóbb pedig az "illiberális demokrácia"-ügy miatt

sokkal több szerénységet várnék el Orbán Viktortól, és több tiszteletet a politológia mint tudomány iránt (az illiberális szót OV sem használhatja önkényesen a saját értelmezése szerint, ha a politológiában a féldiktatúrákat nevezik így)

szóval OV néha azt hiszi, hogy a saját nagyszerűsége és remek ötletei miatt kapta meg a kétharmadot megint (nem pedig az ellenfeleinek morális, intellektuális és stratégiai baklövései miatt, amio sokkal inkább igaz)

és most ez a NETadó-ügy, komolyan...
Member
Gold: 343.00
Nov 2 2014 09:41am
amúgy meg még ahhoz, hogy orbán szemethuny/nincs benne ... a maffiában is a főnöknek mindig tiszta a keze
a piszkos munkát nem ő végzi

vagy mikor ilyeneket olvasol amiket én irok akkor mire gondolsz srsly?! hogy kommunista vagy?! meg elmúltnyolcév?!
én mindig próbálom megérteni kit-milyen cél vezérel vagy miért teszi azt amit de akárhogy gondolkodom rajtad nem bírom felfogni

vagy még arra tudok gondolni, hogy bizony zsíros pénzeket zsebelsz csak nem írod le, hiszen a fideszt akarod erősíteni mindenhol és azzal pont gyengítenéd, ha még te is beismernéd
viszont akkor meg nem tudom miért ezen a fórumon próbálkozol, innen szerintem senki nem ilyen ostoba (még én sem, pedig én vagyok itt a leghülyébb)
Member
Gold: 6,440.13
Nov 2 2014 09:48am
Quote (ToldiSenior @ Nov 2 2014 04:41pm)
először 2009. januárban akartak kirúgni a FIDESZ-ből, mert egy internetes fórumon nyíltan bíráltam Orbánt, de végül is maradhattam, de "indexen vagyok" azóta is...
aztán természetesen párton belül is felemeltem a szavam az egykulcsos adó szerintem levő igazságtalansága miatt, a trafikmutyik arcátlansága miatt, pár agyatlan Orbán-talpnyaló pofátlan meggazdagodása miatt,
legutóbb pedig az "illiberális demokrácia"-ügy miatt

sokkal több szerénységet várnék el Orbán Viktortól, és több tiszteletet a politológia mint tudomány iránt (az illiberális szót OV sem használhatja önkényesen a saját értelmezése szerint, ha a politológiában a féldiktatúrákat nevezik így)

szóval OV néha azt hiszi, hogy a saját nagyszerűsége és remek ötletei miatt kapta meg a kétharmadot megint (nem pedig az ellenfeleinek morális, intellektuális és stratégiai baklövései miatt, amio sokkal inkább igaz)

és most ez a NETadó-ügy, komolyan...

Elképzeltem, ahogy összeült a válságstáb, hogy megtárgyalják az égető problémákat:

- Amerikai hitelpiaci válság begyűrűzése
- Oroszország elzárta a gázcsapot az Ukrajnába tartó vezetéken
- ToldiSenior a forum.index.hu oldalon kritizálta Orbán Viktort
Member
Nov 2 2014 09:49am
Quote (Senee @ Nov 2 2014 04:41pm)
amúgy meg még ahhoz, hogy orbán szemethuny/nincs benne ... a maffiában is a főnöknek mindig tiszta a keze
a piszkos munkát nem ő végzi

vagy mikor ilyeneket olvasol amiket én irok akkor mire gondolsz srsly?! hogy kommunista vagy?! meg elmúltnyolcév?!
én mindig próbálom megérteni kit-milyen cél vezérel vagy miért teszi azt amit de akárhogy gondolkodom rajtad nem bírom felfogni

vagy még arra tudok gondolni, hogy bizony zsíros pénzeket zsebelsz csak nem írod le, hiszen a fideszt akarod erősíteni mindenhol és azzal pont gyengítenéd, ha még te is beismernéd
viszont akkor meg nem tudom miért ezen a fórumon próbálkozol, innen szerintem senki nem ilyen ostoba (még én sem, pedig én vagyok itt a leghülyébb)

Szerintem ezen a fórumon senki sem ostoba és nem Te vagy a leghülyébb :)
Member
Gold: 1,694.20
Nov 2 2014 09:51am
En ugy Hallottam most hétfőn lesz?!
Go Back To Magyar Topic List
Prev123459Next
Add Reply New Topic New Poll