Nalam a gimi 7.-ben kezdodott, 6 osztalyos gimi volt.
7.-ben meg ilyen diumvisu menogyerek, aztan metal es rokakiraly, eleinte minden szar, utana mar inkabb progressive metal.
De inkabb gyik voltam, streber soha, mert nem voltam jo, csak abbol, ami erdekelt (fizika, matek leginkabb), meg mondjuk a torit is szerettem, de csak mert joarc volt a tanarunk nagyon (ofc a faszkalap kurvameno sracok az osztalybol ramentek, hogy kikeszitsek szerencsetlent.. :(((( )
Gyiksag/kockasag meg abban nyilvanult meg, hogy 8. osztalytol technikuskodtam a suliba befejezesig, ami azt takarta, hogy minden rendezvenyt, ballagas, iskolai 3 napos unnepsegsorozat, tdk, mindenen mi hangositottunk, videoztunk, a videokat vagtuk, etc. A rendezvenyekre elokeszitettuk a cuccot, a suli zart TV halozatat is helyreraktuk, amikor kellett. En foleg video vagoszobaban voltam, ami annyit jelentett, hogy 2 allo kamera (meg egyszer volt +1 mozgo is, csak aztan tonkrement a cucc, ami wireless kuldte kamerakepet vagoterembe es draga lett volna a javitas, nekunk meg tul hard lett volna szetkapni), + kivetitett kep az eloadonal levo notirol + hibakepernyo helyett egy random regi fotos pps az iskolarol, amit be lehet vagni, ha beszarna minden kikuldheto kep. Ez volt amugy a legjobb, meg alapbol a technikuskodas a suliba, rakas protekcionk volt, meg be voltunk nyalva. Rendezvenyek elott orarol kikertek minket, szunetben/lyukasoraban bejarhattunk studioba. Meg mivel az igazgato is tamogatta ezt a diaktechnikus projektet es tok jo cuccaink voltak, aztan 11.ben volt egy melypontja, amikor uj igazgato + a diaktechnikusok vezetojet, aki ilyen szabadidoszervezo volt a suliba kivagtak, mert, hogy nincs ra penz (ofc a suli gazdasagijaban a 24/7 fasztvero 4 gazdasagisra volt), akkor nem jarhattunk be egy ideig a studioba, szarok voltak a cuccok, kontaktosak a kabelek, elcseszodott kevero nem lett megjavitva.. :/
Aztan 12-ben amikor mar nem nagyon voltam, a vege fele az 'uj generacio' haverom megint upgradeltetett a studion, meg egy hangosito kocsi, uj erosito, kevero (behringer 16 csatornas megegy), uj sennheiser wireless mikik, uj noti, uj gep video vagashoz, 2 uj monitorral, video vago kocsin is uj videokevero, regi crt tvket is normalis monitorokra cserelte es mar nem csak 4 volt hanem +1 meg. Aztan pont akkor leptunk le, uh ezeket mar nem elvezhettem ki. :<