Quote (Floodban @ 11 Jun 2014 10:45)
en toltam vele, max lvlig
a questing vegulis nem olyan rossz, de nem kell csodat varni tole
endgame most csak jobb lett mint volt, mert mar nem tudsz bist venni ahrol, ugyhogy az pirospont
viszont nehany dolog geci szar, pl daily dungeon quest MINDEN EGYES NAP ugyanaz a nyomorult dungeon, nehez lenne megcsinalni randomra, es mivel kell a diamond respecre meg hasonlokra kene csinalni minden nap
meg aztan tudtommal nehany endgame helyen pl abszolut nem kell tank, most ez is mi mar, guardian fighter ilyen faszom dead weight, 1 tank 1 heal alap kene legyen mindenhova imo
de biztos van meg par szarsag ami nem jut eszembe. quality of life problemak tobbnyire
igen én is pont most olvasgattam, hogy friss level 60-asoknak kb esélye sincs felzárkózni T3-ra, mert T1 meg T2 kontentet kb senki sem tol, ha meg valaki mégis farmolja, akkor kibasznak a groupból, mert alacsony a gearscore-od és farmolhatnál kb 1 évig astralt, hogy egyáltalán nekieshess a dolognak, hogy valami alap geared legyen
edit: 1 dt + 4x dps (tr, cw vagy gwf) az átlag group felállás, gf az deadweight, ahogy mondtad, meg a hunter is kb
edit2: kb akkor lehet csak élvezni az endgamet, ha bevásárolsz több száz dollárért astralt, hogy fel tudj zárkózni egy évnyi grind nélkül, vagy ha már az eleje óta ott vagy
arról nem is beszélve, hogy T1 meg T2 boonokat már senki se farmolja, mert már mindenkinek megvan és annyival is rögtön le vagy már maradva
This post was edited by text_killer on Jun 11 2014 04:06am