d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Verekedtel / Vertek Mar Meg Eletedben?
Prev1234514Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 1 2014 04:54am
ja es eleg szegenyes a felhozatal eddig, oke hogy innen csak kevesen, es ok is csak ritkan mennek ki az utcara, de vmi epicebb story johetne mar
Member
Gold: 279.00
Apr 1 2014 04:54am
egyik gyerekkori jo haverom elkezdte szidni az anyamat haz elott, felhuztam magam aztan osszevertem lazasan a hoban, azert en is kaptam par pofont, de nyertem

alt suli focinal egyeb sportoknal allando volt a verekedes, pl. felrugtak haromszor egymas utan sunyi modon, akkor lefejeltem a gyereket, vagy felkentem a bordasfalra, fejbe rugtam labdaval, aminek a vege mindig az lett h vagy tizen bunyoztunk

nyolcadik kornyeken egy oszttarsamat basztattam, sunyi modon amikor nem figyeltem bemosott egyet, utana visszaadtam, de legalabb nem sunyi modon.

gimi, nalam 20-30kiloval nehezebb gyerekkel fajult el a cukkolas anyazasba reszerol, felbasztam az agyam, nekimentem, utottem, rugtam ahol ertem.

~17 voltam egy heviz melletti kis falusi buliban, mar jol be voltam baszva. kavartam egy csajjal, aztan a helyi sracoknak mar alapbol a bogyeben voltam pesti srackent. summa summarum a csajt meg a bnoit elkezdte basztatni egy tirpak, mire az egyik csaj visszaszolt neki egy intellektualis poennal. gyerek nem ertette, en meg hangosan elkezdtem rohogni, es kozben hahotazva kiabaltam, hogy mekkora paraszt vagy baratom. ket sec mulva mar utotte a fejemet a srac. igazabol fel sem fogtam mi tortenik, de rohogni tovabbra is tudtam a parasztjan + mondtam neki, hogy ugy ut mint egy kislany. probalt meg utni, de mar nem sikerult. itt nem utottem vissza, valszeg az alkohol miatt + elotte volt meg eletem elso ujjazasa

This post was edited by ecneB on Apr 1 2014 04:57am
Member
Gold: 279.00
Apr 1 2014 04:57am
nvm

This post was edited by ecneB on Apr 1 2014 04:57am
Member
Gold: 0.05
Apr 1 2014 05:00am
Quote (ecneB @ Apr 1 2014 11:54am)

~17 voltam egy heviz melletti kis falusi buliban, mar jol be voltam baszva. kavartam egy csajjal, aztan a helyi sracoknak mar alapbol a bogyeben voltam pesti srackent. summa summarum a csajt meg a bnoit elkezdte basztatni egy tirpak, mire az egyik csaj visszaszolt neki egy intellektualis poennal. gyerek nem ertette, en meg hangosan elkezdtem rohogni, es kozben hahotazva kiabaltam, hogy mekkora paraszt vagy baratom. ket sec mulva mar utotte a fejemet a srac. igazabol fel sem fogtam mi tortenik, de rohogni tovabbra is tudtam a parasztjan + mondtam neki, hogy ugy ut mint egy kislany. probalt meg utni, de mar nem sikerult. itt nem utottem vissza, valszeg az alkohol miatt + elotte volt meg eletem elso ujjazasa

valahol hévíz környékén voltunk, a falu peremén, amikor a drogok hatni kezdtek
Member
Apr 1 2014 05:01am
Quote (ecneB @ Apr 1 2014 11:54am)
egyik gyerekkori jo haverom elkezdte szidni az anyamat haz elott, felhuztam magam aztan osszevertem lazasan a hoban, azert en is kaptam par pofont, de nyertem

alt suli focinal egyeb sportoknal allando volt a verekedes, pl. felrugtak haromszor egymas utan sunyi modon, akkor lefejeltem a gyereket, vagy felkentem a bordasfalra, fejbe rugtam labdaval, aminek a vege mindig az lett h vagy tizen bunyoztunk

nyolcadik kornyeken egy oszttarsamat basztattam, sunyi modon amikor nem figyeltem bemosott egyet, utana visszaadtam, de legalabb nem sunyi modon.

gimi, nalam 20-30kiloval nehezebb gyerekkel fajult el a cukkolas anyazasba reszerol, felbasztam az agyam, nekimentem, utottem, rugtam ahol ertem.

ez zalaban annyira jellemzo :D

marmint nem a pestiek utalata, hanem akarmilyen falusi balba elmesz, ott ismer mindenki mindenkit, ha latnak egy emberket, vagy egy tarsasagot akik nem ismerosok, akkor oket mar mindenkeppen meg kell verni
Member
Apr 1 2014 05:03am
ja
elég sokszor megvertek általánosban
csak úgy

mondjuk az kérdés mit értünk verés alatt
úgy rendesen, hogy 8 napnál tovább gyógyult csak 2x volt

úgy viszont h 1-2 ütés kb hetente 2-3x 3 éven keresztül

This post was edited by fahrii on Apr 1 2014 05:04am
Member
Apr 1 2014 05:04am
karate versenyen egyszer úgy bordán rúgtak, hogy elájultam
meg egyszer karate vizsgán 1 kyu-ért úgy összevertek, hogy utána 2 napig nem tudtam járni
de élesben még semmi
megtanították, hogy a dojon kívül nem szabad ilyeneket csinálni :c
Member
Gold: 0.05
Apr 1 2014 05:05am
Quote (fahrii @ Apr 1 2014 12:03pm)
ja
elég sokszor megvertek általánosban
csak úgy

mondjuk az kérdés mit értünk verés alatt
úgy rendesen, hogy 8 napnál tovább gyógyult csak 2x volt

úgy viszont h 1-2 ütés kb hetente 2-3x 3 éven keresztül