Quote (ecneB @ Apr 1 2014 11:54am)
egyik gyerekkori jo haverom elkezdte szidni az anyamat haz elott, felhuztam magam aztan osszevertem lazasan a hoban, azert en is kaptam par pofont, de nyertem
alt suli focinal egyeb sportoknal allando volt a verekedes, pl. felrugtak haromszor egymas utan sunyi modon, akkor lefejeltem a gyereket, vagy felkentem a bordasfalra, fejbe rugtam labdaval, aminek a vege mindig az lett h vagy tizen bunyoztunk
nyolcadik kornyeken egy oszttarsamat basztattam, sunyi modon amikor nem figyeltem bemosott egyet, utana visszaadtam, de legalabb nem sunyi modon.
gimi, nalam 20-30kiloval nehezebb gyerekkel fajult el a cukkolas anyazasba reszerol, felbasztam az agyam, nekimentem, utottem, rugtam ahol ertem.
~17 voltam egy heviz melletti kis falusi buliban, mar jol be voltam baszva. kavartam egy csajjal, aztan a helyi sracoknak mar alapbol a bogyeben voltam pesti srackent. summa summarum a csajt meg a bnoit elkezdte basztatni egy tirpak, mire az egyik csaj visszaszolt neki egy intellektualis poennal. gyerek nem ertette, en meg hangosan elkezdtem rohogni, es kozben hahotazva kiabaltam, hogy mekkora paraszt vagy baratom. ket sec mulva mar utotte a fejemet a srac. igazabol fel sem fogtam mi tortenik, de rohogni tovabbra is tudtam a parasztjan + mondtam neki, hogy ugy ut mint egy kislany. probalt meg utni, de mar nem sikerult. itt nem utottem vissza, valszeg az alkohol miatt + elotte volt meg eletem elso ujjazasa
ez zalaban annyira jellemzo

marmint nem a pestiek utalata, hanem akarmilyen falusi balba elmesz, ott ismer mindenki mindenkit, ha latnak egy emberket, vagy egy tarsasagot akik nem ismerosok, akkor oket mar mindenkeppen meg kell verni