Nagymamámtól kaptam egyszer egy pofont, ~10 éves lehetettem, napi rutinom úgy nézett ki, hogy reggeli-ebéd-vacsira mindig hazamentem Hévízen, a többi időt viszont haverokkal lógtam. Reggeli megvolt, aztán hajnali fél kettőkor még nem volta sehol, német bigéket hajkurásztunk (harmadik nevem vis jk), rendőrökkel kerestettek minket. Itt nagyon is megérdemelt volt, absz. nem tudtam felmérni, hogy mennyire szar lehet, h nem tudod mi történt a gyerekkel/unokával.
Apám egyszer két hónapig nem beszélt velem, már nem is tudom mi miatt, de az is saját hülyeség volt (tini korban).
Anyám egyszer-kétszer adott jelzés értékű maflást, nem mondom, hogy nem volt értelme, de nem oldotta meg nagyon a dolgot.
...
Tanári részről tesitanártól kaptam kokit, amikor hülyeséget csináltunk (én mondjuk itt is inkább +3km futást adnék, mi közben el is tud gondolkodni az illető, aztán megbeszélni). De ezek is olyan dolgok, hogy a gyerektől is függ, mit hozott otthonról, mennyire értelmes az adott illető.
Egyik kedvenc tanárom talán Németvölgyiben volt, mai napig híres a pajszerről, amivel csapkodott mindent (táblát, asztalt), de gyermeket sose. Igazából én vhol a kettő között tenném le a voksom és talán a pajszeres Erzsébet tanárnő, aki legközelebb áll ehhez.
---
Édesanyám pl. egy nyolcadik kerületi iskolában dolgozik, meg sem kell említenem gondolom, hogy több mint fele az ott tanuló nebulóknak cigány származású. Én ott csak és kizárólag verést alkalmaznék bizonyos esetekben, de ott még a szülőket is jól megverném, mert leginkább miattuk lett olyan a gyerek, amilyen.