Quote (bbaallaaggee @ 25 Nov 2013 22:51)
Hogy a faszomba lehetnének valaha is egyenlő jogok és kötelezettségek? Mi mozgatjuk a világot. Mi férfiak. Feltaláltuk a tüzet, a kereket, a fegyvereket, amik ételt biztosítanak és a fegyvereket, amik békét. Felderítettük a világot, meghódítottuk a tengereket és a levegő is a miénk. Mi vagyunk a modern világ megteremtői, a tudomány, a művészetek, a gazdaság urai vagyunk. A lábnyomunk ott van a Holdon. Mindenben jobbak vagyunk a nőknél, de nem azért, mert ők kevesek lennének. Pusztán azért, mert minden hatalmas és csodás érdem egy nő miatt következett be. Mert mindent megteszünk, hogy lenyűgözzük őket. A nők egymás ellen harcolnak, a férfiak pedig a nőkért küzdenek. Ezért leszünk a miénk a világ. Egy vaskalapos, régi vágású soviniszta fasz vagyok nyilván, kurvára leszarom a feminizmust, meg az egyenlő jogokért való küzdelmet, mégis mindig előre fogom engedni a nőt, mindig át fogom adni a helyemet, mindig én fogok fizetni az étteremben, és mindig én fogok udvarolni is. A hátamon feláll a szőr a gondolattól is, hogy ezt bárki is borítani akarná. Az nem feminizmuspártolás, meg emancipáció, ha le akarod küldeni a nőt a bányába, hanem férfiatlan szar jellem.
egyebkent oke, fizetek en, csak akkor huzzon vissza a konyhaba mindenki es tudja a helyet.