Quote (BmA_BeMyAngel @ Oct 5 2013 01:18pm)
nn, inkabb levagom a faszom
miért
"jaj mit szólnak a faluba?!" :DXD:X:DX
én tavaly találkoztam asszem másod vagy harmadunokatestvéremmel a dédi temetésén életemben először, a család azon része is igy egy blikkben jött/volt ott volt ilyen testvéreivel vagy közvetlen unokatestvéreivel idk kik voltak azok XD:X:XD:
de igy odamentem h mi ojság és hát látszott a diskurzuson, hogy lejjebbrol jonnek es nem is mehet nekik olyan jol de tok aranyos volt az a lany es a unokatestverei ott allandoan izelgattak azt igy hatrebb ment mondom neki ne legyel szomoru magukrol alitanak ki szegenysegi bizonyitvanyt azzal hogy igy viselkednek ezt meg hallotta az egyik akkor mar nekem is ugatott mondom okj en leszarom akkor se megyek el innen XD:XD:GX:DGXD:
es akkor igy lattam tok tetszett neki hogy valaki normalisan szol hozza aztan beszelgettünk egy csomot de mivel nincs penzem nem hivtam el sehova aztan kesobb anyammal beszelgettem roluk h mi meg ki meg hol mondja hogy hat ok szegenyek elegge es a lany is neha otthon van neha nem meg a mamajahoz jar csovezni mert otthon is gondok vannak etc
azota azt izélom hgoy jaj de jo lenne mar megnyerni a lottot akkor mennek es segitenek neki
ja es en siman dugnam ha arrol lenne szo
This post was edited by Senee on Oct 5 2013 07:26am