d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Daily Velvet
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 710.00
Sep 11 2013 09:23am
az elmondások alapján ez a foci jo fos sport lehet
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 11 2013 09:38am
Quote (Jancsipapa @ Sep 11 2013 05:20pm)
hisztis? mert hisztizni mer, amiért veszélyben az élete?_?

a játékára tegnap nem lehetett panasz, pénteken meg vicces lenne ráhúzni a vereséget, itt nem 1, nem 2 ember hozta a vereséget, hanem 10 (a kapust nem mondom)

ja, a kapusunk fasza, nem rajta múlt a dolog
tegnapi játékára nem lehetett panasz ? kutyaszar volt
Member
Gold: 206.00
Sep 11 2013 09:42am
Quote (SnoopDogg @ Sep 11 2013 05:38pm)
ja, a kapusunk fasza, nem rajta múlt  a dolog
tegnapi játékára nem lehetett panasz ? kutyaszar volt

ok, szubjektív vélemény

de attól még nem emberi és nem normális dolog megfélemlíteni a nemzeti csapatot egy rusnya vereség miatt
azzal meg, ahogy ezt előadod, kb egyetértesz ezzel
Member
Sep 11 2013 09:46am
Quote (Jancsipapa @ Sep 11 2013 05:42pm)
ok, szubjektív vélemény

de attól még nem emberi és nem normális dolog megfélemlíteni a nemzeti csapatot egy rusnya vereség miatt

igen egyetértek de attól még egy hulladék a játéka és nincs helye a pályán ~
simán benyomnám a full U21et + vinném a mostani kapust + Hajnal + Böde

mennyivel jobb lenne
Member
Gold: 5,390.00
Sep 11 2013 10:14am
Quote (SnoopDogg @ Sep 11 2013 04:46pm)
igen egyetértek de attól még egy hulladék a játéka és nincs helye a pályán ~
simán benyomnám a full U21et + vinném a mostani kapust + Hajnal + Böde

mennyivel jobb lenne

kurvajó lenne kiállni egy csapat gyerekkel, olyan focisták ellen, akiknek 5-10 éves pályafutás és tapasztalat van a hátamögött, és tudják, hogyan viseljék el a stresszt

lehet hogy a román cirkusz után pár u 21 es örökéletre szanatóriumba kerül
Member
Gold: 2,366.74
Sep 11 2013 10:20am
Quote (Jancsipapa @ 11 Sep 2013 16:42)
ok, szubjektív vélemény

én meg azt tartom felháborítónak hogy bele meri mondani a kamerába hogy ő bizony meg van félemlítve meg hogy meg van sértődve...

Kérem szépen én és még sokan mások ebben az országban szembe lettünk köpve általuk, azzal hogy ahogy a román meccset abszolválták..
Nem azt mondom hogy nem lehet kikapni, sőt engem még csak nem is a 3-0 zavart hanem az ahogy mind ezt tették, lelketlenül, beszari pipogya mondjára, olyan játékosok akik havi többszörösét keresik egy átlagos magyar embernek.

Szoval ő csak ne játssza a sértődöttet mert valaki még azt utcán jo pofán fogja verni...

Hidd el tudom miről beszélek egy ideje űzöm ezt a sportot mint igazold labdarúgó, csapatkapitány a saját csapatának.
Member
Sep 11 2013 11:12am
Quote (jarabekg @ Sep 11 2013 06:14pm)
kurvajó lenne kiállni egy csapat gyerekkel, olyan focisták ellen, akiknek 5-10 éves pályafutás és tapasztalat van a hátamögött, és tudják, hogyan viseljék el a stresszt

lehet hogy a román cirkusz után pár u 21 es örökéletre szanatóriumba kerül

nyilván :D:D
Member
Gold: 206.00
Sep 11 2013 05:01pm
Quote (Inakwo @ Sep 11 2013 06:20pm)
én meg azt tartom felháborítónak hogy bele meri mondani a kamerába hogy ő bizony meg van félemlítve meg hogy meg van sértődve...

Kérem szépen én és még sokan mások ebben az országban szembe lettünk köpve általuk, azzal hogy ahogy a román meccset abszolválták..
Nem azt mondom hogy nem lehet kikapni, sőt engem még csak nem is a 3-0 zavart hanem az ahogy mind ezt tették, lelketlenül, beszari pipogya mondjára, olyan játékosok akik havi többszörösét keresik egy átlagos magyar embernek.

Szoval ő csak ne játssza a sértődöttet mert valaki még azt utcán jo pofán fogja verni...

Hidd el tudom miről beszélek egy ideje űzöm ezt a sportot mint igazold labdarúgó, csapatkapitány a saját csapatának.

oké, remek alany vagy akkor:

Te, mint focista, aki ebből élsz (ezt mondjuk nem tudom, de tegyük fel), hogy éreznéd magad, ha nem mernél kimenni az utcára, mert pár agyatlan úgy gondolja, hogy téged meg kell verni a rossz teljesítményed miatt? De akkor ne csak rád gondoljunk, hanem legyen egy testvéred, akiről kajak megmondják, hogy a rokonod (Dzsudzsák pont ilyen, az egyik debreceni plusban valami női rokona volt, mondom bazzeg ennek a csajnak úgy hasonlít valakire az arca, erre látom, hogy a kitűzőjén a Dzsudzsák név szerepel) és mondjuk pár bölény jól megrúgdosná?

És ezek az emberek állítólag azok, akik a te csapatodnak szurkolnak!

Biztos, hogy úgy vélekednél, hogy ó, szar voltam, kussolok? A válogatott labdarúgó komolyan olyan 'hivatás', ami életveszélyes rád és a családodra nézve? Nem Dél-Amerikában vagyunk, ahol kivégeztek egy focistát az öngólja miatt!
(vagy mégis?)

Mondom még egyszer, ugyanúgy csalódott vagyok, ugyanúgy nem vagyok elragadtatva az eredménytől, a kilátásoktól, de attól még ők is emberek és ez egy játék végtére is, nem? Ugyancsak rühellem Dzsudzsákot is alapvetően, meg a legtöbb ilyen 'a haj mindig tart' focistákat, viszont nem normális a mostani helyzetük! A politikusoknak is elég kemény védelemmel kell rendelkezniük, de ők tényeg el tudják baszni az életed egy-két remek gondolatukkal, de a focista hogy okoz neked anyagi kárt?
Member
Gold: 343.00
Sep 11 2013 10:20pm
Quote (Jancsipapa @ Sep 11 2013 11:01pm)
de a focista hogy okoz neked anyagi kárt?

tippmix
Member
Gold: 25,700.31
Sep 12 2013 12:20am
modnom en hogy nem kell stadion
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll