Quote (Inakwo @ Sep 11 2013 06:20pm)
én meg azt tartom felháborítónak hogy bele meri mondani a kamerába hogy ő bizony meg van félemlítve meg hogy meg van sértődve...
Kérem szépen én és még sokan mások ebben az országban szembe lettünk köpve általuk, azzal hogy ahogy a román meccset abszolválták..
Nem azt mondom hogy nem lehet kikapni, sőt engem még csak nem is a 3-0 zavart hanem az ahogy mind ezt tették, lelketlenül, beszari pipogya mondjára, olyan játékosok akik havi többszörösét keresik egy átlagos magyar embernek.
Szoval ő csak ne játssza a sértődöttet mert valaki még azt utcán jo pofán fogja verni...
Hidd el tudom miről beszélek egy ideje űzöm ezt a sportot mint igazold labdarúgó, csapatkapitány a saját csapatának.
oké, remek alany vagy akkor:
Te, mint focista, aki ebből élsz (ezt mondjuk nem tudom, de tegyük fel), hogy éreznéd magad, ha nem mernél kimenni az utcára, mert pár agyatlan úgy gondolja, hogy téged meg kell verni a rossz teljesítményed miatt? De akkor ne csak rád gondoljunk, hanem legyen egy testvéred, akiről kajak megmondják, hogy a rokonod (Dzsudzsák pont ilyen, az egyik debreceni plusban valami női rokona volt, mondom bazzeg ennek a csajnak úgy hasonlít valakire az arca, erre látom, hogy a kitűzőjén a Dzsudzsák név szerepel) és mondjuk pár bölény jól megrúgdosná?
És ezek az emberek állítólag azok, akik a te csapatodnak szurkolnak!
Biztos, hogy úgy vélekednél, hogy ó, szar voltam, kussolok? A válogatott labdarúgó komolyan olyan 'hivatás', ami életveszélyes rád és a családodra nézve? Nem Dél-Amerikában vagyunk, ahol kivégeztek egy focistát az öngólja miatt!
(vagy mégis?)
Mondom még egyszer, ugyanúgy csalódott vagyok, ugyanúgy nem vagyok elragadtatva az eredménytől, a kilátásoktól, de attól még ők is emberek és ez egy játék végtére is, nem? Ugyancsak rühellem Dzsudzsákot is alapvetően, meg a legtöbb ilyen 'a haj mindig tart' focistákat, viszont nem normális a mostani helyzetük! A politikusoknak is elég kemény védelemmel kell rendelkezniük, de ők tényeg el tudják baszni az életed egy-két remek gondolatukkal, de a focista hogy okoz neked anyagi kárt?