d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tegnap Elvesztettem A Migrén Szüzességem > Hc Volt
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 9 2013 02:02am
Quote (ElCapitano @ Aug 8 2013 07:48am)
Tegnap hat óra körül azt vettem észre hogy a bal látóterem alján egy ilyen csillogó színes hullámvonalacska vibrál. Elég scary volt, de mondom biztos csak mert geci világos van azért káprázik a szemem. Aztán eltelt fél óra és elmúlt, ittam pár fröccsöt, nekiálltam vacsit csinálni. Na ekkor jött a java, mindkét szemem előtt ezek a ragyogó gecik hullámoztak, foltokban gyakorlatilag nem láttam, szédültem, remegett a kezem. Végül lefeküdtem inkább és egy kis meditációs zene után sikerült elaludnom, de forgolódtam, leizzadtam, ilyen bizarr hülyeségeket álmodtam. A fura az egészben hogy a fejem nem is fájt, csak most reggel egy kicsit meg mosott szarnak éreztem magam.

Van valaki másnak is itt esetleg migrénje? Meséljetek.

nyugodt környezet, csend, pihenés, folyadékot vigyél be sokat

NEM ALKOHOLT

igyál vizet, próbálj pihenni, ha nem sikerül aludni, akkor is csak relaxálj fekve
Member
Gold: 90.30
Aug 9 2013 05:02pm
Quote (Senee @ 8 Aug 2013 12:13)
nem migrén, de régen velem volt olyan, h pl felálltam az ágyból tvnézés után és úgy beszédültem, hogy nem láttam semmit, megindultam és beestem a tv állvány mögé
az orvos azt mondta igyak több folyadékot

Nekem most is van ilyen napi 6-8 liter folyadek mmellett akkor most?:O es nemis egyszer kb minden nap napi 5-6x
Go Back To Magyar Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll