d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 2 Bowa - 1.09 Sp - Hc Walkthrough
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,275.00
Aug 18 2013 11:22am
Statok - skillek

Atm lvl 52 vagyok. Most gyorsan még visszamentem egyet baalozni és a drop elgondolkodtatott.. de ettől még valószínűleg gyorsan átfutom act1-t és megveszem off-s csicskát magam mellé, mert ez a mostani kb semmit nem ad, max elvesz :D
Dmg jelentősen nem nőtt, de ez a bowcsere miatt van amit a köv postban fogok részletezni.
Pár pont került Dex-re és Vit-re. Semmi jelentős
Resek mentek fel, persze Anya Q miatt is, meg itemek miatt is.

Stat

Nem sok minden változott.. kimaxoltam GA-t. Egyértelmű volt, a többit egyelőre talonba hagytam, majd kiderül mit hoz a szükség. Az biztos, hogy Fire arrow kelleni fog hellen, mert a PI-k ellen megfigyeléseim szerint az volt a legjobb.

Bow skills

A változatlan:

Passive skills

This post was edited by ReDEyeS on Aug 18 2013 11:25am
Member
Aug 18 2013 11:51am
És ami talán a legérdekesebb (vagyis kéne lennie)

Dropok:

Részben meg is vagyok elégedve a dropokkal részben pedig hiányolok ezt-azt. Le tudtam cserélni a bowom, a helm-m és a kesztyűm is (bár utóbbi gamble)

Unique termés szép volt és az említett cserékből 2 innen van:

(A teljesség igénye nélkül, mert a d2 is nagyon sajátosan szelektál a képekkel. Utólag visszanézve kicsit szegényes a felhozatal.)

Bone helm - Wormskull - Csicska megkapta a 5% LL miatt
Battle staff
Long Bow - Ravenclaw - használhatatlan... 5-16 dmg :D
Great Helm - Howltusk - szintén használhatatlan, semmi olyan stat nincs rajta amit akár én akár a csicska használni tudna (KB talán, de ahhoz meg kevés)
Axe
Kris
Mace
Great Axe
Shamshir - Első exp uniq!! - Hexfire, nemrossz de sokmindenre nem tudnám használni :D

Ami érdekes:

Értelmes bow. Sebzése bár gyengébb mint a korábbi rare-nek, viszont 2 breakpoint-tal gyorsabb a rajta lévő 20% ias miatt. Viszont nincs rajta ML.. ez szomorú, de az amúgy se fényes amumat kicseréltem ( 8 allres, 20 mf volt, 3 ML 23 pres lett ). Jobban örültem volna egy manald-nak esetleg vagy valami hasonló alternatív megoldásnak, de amíg nincs más.. addig kénytelen vagyok ezzel beérni.

Helm csere:

Szinte minden statjában jó. Max dmg nagyon jól jön, 15@ szintén, damred se árt és még közel 60 def-t is ad. ( ez azért érdekes mert konkrétan a body armorom is ennyit ad :D - ha emlékszünk még arra a paraszt módon eszkábált BP-re )

Set itemek

Nagyon gyászos a felhozatal... Egyedül cathan ring volt aminek vmi értelme is volt

Isenhart sword
Isenhart armor
Cathan ring - cseréltem is. Az addigi magic 4% LL ringre :D

Rare - Gamble - Craft

Hát az elsődleges cél (még a korábbi bow miatt, de mondjuk emiatt se árt) a 20% IAS-s gloves.

+1 Breakpoint és az addigi magic 10% IAS gloves annyira nem hatott meg :D

Mikor már megvolt a 48-s szint (43 ilvl-tól adja be a 20 IAS-t kesztyűn és ezért h mindenképp lehessen rajta) craftoltam 2 kesztyűt (KB-s fajtát) de hát nem volt vele szerencsém sajnos.

Viszont Gambleztam egy használhatót:

Persze jobban örülnénk 2 bow vagy 2 passive skillnek, vagy akár pár % ML-nek, de így is megelégszünk vele. Jól működik.. fasza...

Runes és egyebek

Hát runákból a beszámolóm annyi, h esnek rendesen
Amn a legmagasabb most, abból is esett már vagy 4
Addig az összes megvan... A ral-ort-tal kombókat már mixelnem kellett h elférjek

This post was edited by ReDEyeS on Aug 18 2013 11:54am
Member
Aug 18 2013 11:58am
Következő lépések

Bár most elég jó mapot rolloztam Baalhoz, de valószínű megyek tovább NM-n.

Den már megvan. Nagy ellenállásba eddig nem ütköztem.

Van egy ashwood bow-m eltéve talonba. Ha nagyon nem mennek a dolgok akkor imbue-zom normalon Charsinal.

Mindenképpen cél az, hogy mielőbb átjussak act 2-be és beszerezzem a might-s csicskát. Kell a dmg róla.

Itemekben még mindig nagyon parasztos a felszerelés 1-1 része, pl a gyűrük is, belt is még csak 3 soros és gyér statos. Boots is a Hsarus még, szóval van mit cserélni / javítgatni.

támadásra fel...

folyt. köv.
Member
Gold: 2,496.00
Aug 18 2013 01:11pm
kozben enis jatszodok, es 1.09ben nem tudok mana potikat venni vendortol? varazslokent ez eleg szomoru
Member
Gold: 3,747.73
Aug 18 2013 01:29pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Aug 18 2013 08:11pm)
kozben enis jatszodok, es 1.09ben nem tudok mana potikat venni vendortol? varazslokent ez eleg szomoru

Nem tudsz
Member
Aug 18 2013 01:40pm
Quote (TresholdOfUniverse @ 18 Aug 2013 21:11)

nem sajna...

szóval sok mana, sok regen, sok mana after kill.. különben baszhatod :D
Member
Gold: 2,496.00
Aug 18 2013 02:29pm
Quote (ReDEyeS @ Aug 18 2013 08:40pm)
nem sajna...

szóval sok mana, sok regen, sok mana after kill.. különben baszhatod :D

ennek oromere ugy haladok chaos sanctuaryban h amint elfogy a manam - azaz eleg gyorsan - tepezek gyogyulni....
Go Back To Magyar Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll