És ami talán a legérdekesebb (vagyis kéne lennie)
Dropok:Részben meg is vagyok elégedve a dropokkal részben pedig hiányolok ezt-azt. Le tudtam cserélni a bowom, a helm-m és a kesztyűm is (bár utóbbi gamble)
Unique termés szép volt és az említett cserékből 2 innen van:
(A teljesség igénye nélkül, mert a d2 is nagyon sajátosan szelektál a képekkel. Utólag visszanézve kicsit szegényes a felhozatal.)
Bone helm - Wormskull - Csicska megkapta a 5% LL miatt
Battle staff
Long Bow - Ravenclaw - használhatatlan... 5-16 dmg

Great Helm - Howltusk - szintén használhatatlan, semmi olyan stat nincs rajta amit akár én akár a csicska használni tudna (KB talán, de ahhoz meg kevés)
Axe
Kris
Mace
Great Axe
Shamshir - Első exp uniq!! - Hexfire, nemrossz de sokmindenre nem tudnám használni

Ami érdekes:
Értelmes bow. Sebzése bár gyengébb mint a korábbi rare-nek, viszont 2 breakpoint-tal gyorsabb a rajta lévő 20% ias miatt. Viszont nincs rajta ML.. ez szomorú, de az amúgy se fényes amumat kicseréltem ( 8 allres, 20 mf volt, 3 ML 23 pres lett ). Jobban örültem volna egy manald-nak esetleg vagy valami hasonló alternatív megoldásnak, de amíg nincs más.. addig kénytelen vagyok ezzel beérni.

Helm csere:
Szinte minden statjában jó. Max dmg nagyon jól jön, 15@ szintén, damred se árt és még közel 60 def-t is ad. ( ez azért érdekes mert konkrétan a body armorom is ennyit ad

- ha emlékszünk még arra a paraszt módon eszkábált BP-re )
Set itemekNagyon gyászos a felhozatal... Egyedül cathan ring volt aminek vmi értelme is volt
Isenhart sword
Isenhart armor
Cathan ring - cseréltem is. Az addigi magic 4% LL ringre
Rare - Gamble - CraftHát az elsődleges cél (még a korábbi bow miatt, de mondjuk emiatt se árt) a 20% IAS-s gloves.
+1 Breakpoint és az addigi magic 10% IAS gloves annyira nem hatott meg

Mikor már megvolt a 48-s szint (43 ilvl-tól adja be a 20 IAS-t kesztyűn és ezért h mindenképp lehessen rajta) craftoltam 2 kesztyűt (KB-s fajtát) de hát nem volt vele szerencsém sajnos.
Viszont Gambleztam egy használhatót:
Persze jobban örülnénk 2 bow vagy 2 passive skillnek, vagy akár pár % ML-nek, de így is megelégszünk vele. Jól működik.. fasza...
Runes és egyebekHát runákból a beszámolóm annyi, h esnek rendesen
Amn a legmagasabb most, abból is esett már vagy 4
Addig az összes megvan... A ral-ort-tal kombókat már mixelnem kellett h elférjek
This post was edited by ReDEyeS on Aug 18 2013 11:54am