Quote (Klontar @ 29 Jun 2013 14:52)
én speciel sokkal szívesebben élnék egy 30-50 négyzetméteres lakásban a város közepén, mint vidéki kertesházban
elég egy konyha, egy fürdőszoba, egy hálószoba meg egy nappali + esetleg egy extra szoba hosszútávra
rácsos & kiemelésgátlós & hevederzáras fémajtó nekem nagyobb biztonságot nyújt, mint amilyen kertesháza van néhány ismerősömnek
(pl. kerítésen simán át lehet mászni, betörni egy ablakot és bemászni magába a lakásba - persze riasztó az van, de érted)
tho nem éltem még soha vidéken, úgyhogy megértem azt is, ha neked nem tetszik a városi élet
te vagy a belvárosban nőttél fel és megszoktad, vagy soha nem laktál ott és fogalmad sincs róla, de itt mindig melegebb van nyáron, mint vidéken, éjjel üvöltöznek a részek idióták, mindig felújítanak valami lakást a közelben, mindig jön valamelyik közmű vésni az úttestet, járnak a motoros futárok és az autósok, akik minden szarért dudálnak már reggel is, Sőt szerintük vicces ha valaki dudált, akkor visszadudálni. Meg mindig van valami buzi autóriasztós a közelben. aztán még ugye ott van a szomszéd effektus, vagy mázlid van, vagy nincs. De ha például szeretnél hangosan zenét, vagy baráti összejövetelt, akkor megintcsak meg kell beszélni,... stb...
szóval valaki ebbe vagy beleszületik és ki tudja zárni, észre sem veszi, vagy utálja...