Quote (josheide @ 5 Jun 2013 10:18)
Pár kérdésem lenne hozzátok, sajnos nem igazán követem már a játékpiac fejlődését, a d3 volt talán a legújabb játék amit kipróbáltam és az elég csúnya bukás volt...
Szóval:
1., Ti milyen játékokkal játszotok mostanában?
2., Mennyire fontos egy játékban a vizuális megjelenés?
3., Hogy tetszik a mostanában megjelent játékok grafikája, képi világa?
4., Elkezdenél-e azért egy játékot, mert jól néz ki a grafika? (pl. Bioshock Infinite)
Sosem bírtam a nem-multiplayereket, leszámítva talán párat (így átfutva a Steam listám elejét):
- Portal 1/2, Defense Grid, Trine, Commandosok, Elasto Mania / X-Moto xD, kb ennyi / ilyesmi, mert ilyen ügyességiek ezek is
1) Amivel játszom rendszeresen / követem / nézem a vodokat:
- CS (mindegy melyik, ezzel LAN-on is voltam egész jó helyezést elérve, sok időm van benne és ha választanom kéne egyetlen játékot, ez lenne az)
- LOL, Dota2-re most lehet ráállok hogy legyen még egy VOD forrás (mármint hogy értsem amit látok és tudjak drukkolni)
- SC
- Diablo
// még talán a Quake 3-at tenném be az "örök" listába, vagy az UT3-at leszámítva a többi UT-t (főleg a GOTY

), de ezekhez nem nyúltam ezer éve
De van hogy jön egy játék, megvesszük és a skype pajtikkal toljuk pár napig / hétig (World of Tanks, Left 4 Dead 2, Alien Swarm, ...), de ezek nem maradandóak (és jellemzően ezek is ocsmányok)
2) Vizuális semennyire nem fontos, ezek közül mindegyik low graph, sőt még direkt le is veszem (pl. SC2-t / CS-t)
3) Semennyire nem tetszik xd Ezért is vagyok inkább LOL párti, mert valahogy ez olyan mintha SC1-2-t hasonlítanánk össze WarCraftal, valahogy érzésre tisztább az előbbi sokkal
4) Nem, az a 100 játék is csak azért van meg Steam-en mert vagy Pack volt, és feelinges a régi idők miatt (UT pack, ID pack, etc etc etc) vagy mert standalone game és ugyan ez igaz rá -- de amúgy nem is játszottam velük
Szerintem én vagyok az egyetlen ember a földön aki nem képes single player fps-el 20 percnél többet játszani, azt se tudom mik vannak
Akkor tudtam, amikor nem volt internet és ilyen MOHAA-kat toltam kicsiként.. úgy izgi volt
/e
http://steamcommunity.com/profiles/76561197983422101/games?tab=allezeken kívül blizzard játékokat veszek, meg Hellgate: Londont vettem meg, semmi mást
This post was edited by Anarkin on Jun 5 2013 03:27am