d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Netes Póker
Prev123459Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Apr 22 2013 09:53am
Quote (ElCapitano @ Apr 22 2013 03:50pm)
Hát igazából annyi a kérdésem hogy ha komolyan rászánja magát az ember mennyire lehet vele pénzt keresni. Én meg a lakótársam gondolkozunk ezen, neki így matek a hobbija, ilyen MIT MSc szintű dolgokkal foglalkozik kedvtelésből (Tudom hogy matematika annyira nem releváns csak szemléltetni akarom hogy nem azok a típusú emberek vagyunk akik úgy állnak szerencsejátékokhoz hogy "Ha múlt héten kihúztak a 12-est a lottón ezen a héten biztos nem fogják lol" Tehát így eléggé védettek vagyunk minden ilyen voodoo szarral szemben) Igazából most havi 60 ezer forintot keresek és mivel elég jól van megoldva a lakhatásom simán elég lenne ennyi, csak mivel egyetemre akarok menni olyan dologra gondoltam amit éjszaka tudok csinálni (inb4 tesco árufeltöltő). Tehát mondjuk 3-4 hónap alatt ellehet jutni olyan szintre hogy tényleges pénzt lehessen vele keresni?

annyiért fel se kelnék
Member
Gold: 62.00
Apr 22 2013 10:23am
Quote (ElCapitano @ 22 Apr 2013 17:50)
Hát igazából annyi a kérdésem hogy ha komolyan rászánja magát az ember mennyire lehet vele pénzt keresni. Én meg a lakótársam gondolkozunk ezen, neki így matek a hobbija, ilyen MIT MSc szintű dolgokkal foglalkozik kedvtelésből (Tudom hogy matematika annyira nem releváns csak szemléltetni akarom hogy nem azok a típusú emberek vagyunk akik úgy állnak szerencsejátékokhoz hogy "Ha múlt héten kihúztak a 12-est a lottón ezen a héten biztos nem fogják lol" Tehát így eléggé védettek vagyunk minden ilyen voodoo szarral szemben) Igazából most havi 60 ezer forintot keresek és mivel elég jól van megoldva a lakhatásom simán elég lenne ennyi, csak mivel egyetemre akarok menni olyan dologra gondoltam amit éjszaka tudok csinálni (inb4 tesco árufeltöltő). Tehát mondjuk 3-4 hónap alatt ellehet jutni olyan szintre hogy tényleges pénzt lehessen vele keresni?

3-4 hónap kemény munkával simán. és ahhoz hogy az itteni fizetés néhányszorosát megkeresd még tehetség sem kell, csak kitartás, fegyelem, szorgalom, meg ilyen szarságok. bennem alig van meg ezekből valami, de pár év alatt azért mégis kikupálódtam és meg is van az eredménye. viszont vannak hátulütői is bőven, ha nagyon komolyan akarod tolni, akkor felejtsd el az életed, készülj fel arra, hogy mentálisan leépülsz, elveszíted a barátaidat, a szeretteidet, nem fogsz normálisan enni, aludni, kb minden oda lesz. persze ezeket lehet enyhíteni és nem is feltétlen következnek be, ha normális, rendezett életet élsz, de nem hiszem hogy ehhez mindenkinek minden körülmény adott. a másik meg hogy ugye egyetemre jársz/jártok. az meg megint olyan dolog amit nagyon nehéz mellette. mert egyszerűen tényleg időigényes a dolog, és teljes embert igényel.
Member
Gold: 62.00
Apr 22 2013 10:26am
Quote (fleSs @ 22 Apr 2013 18:23)
3-4 hónap kemény munkával simán. és ahhoz hogy az itteni fizetés néhányszorosát megkeresd még tehetség sem kell, csak kitartás, fegyelem, szorgalom, meg ilyen szarságok. bennem alig van meg ezekből valami, de pár év alatt azért mégis kikupálódtam és meg is van az eredménye. viszont vannak hátulütői is bőven, ha nagyon komolyan akarod tolni, akkor felejtsd el az életed, készülj fel arra, hogy mentálisan leépülsz, elveszíted a barátaidat, a szeretteidet, nem fogsz normálisan enni, aludni, kb minden oda lesz. persze ezeket lehet enyhíteni és nem is feltétlen következnek be, ha normális, rendezett életet élsz, de nem hiszem hogy ehhez mindenkinek minden körülmény adott. a másik meg hogy ugye egyetemre jársz/jártok. az meg megint olyan dolog amit nagyon nehéz mellette. mert egyszerűen tényleg időigényes a dolog, és teljes embert igényel.

de tudok ismerosom szemelyeben ellenpeldat is mondani, aki rendezett elet mellett megcsinalta a tutit, de az a ritkabb.
Member
Gold: 0.18
Apr 24 2013 12:00am
Hát inkább akkor nézek majd valami diákmunkát, azt hittem ilyen napi 5-6 óra időráfordítással össze lehet szedni 60-70 ezer HUF-ot. De akkor ez inkább ilyen végletes dolog, gondolom azért is nem csinálják túl sokan.
Member
Gold: 19.00
Apr 24 2013 12:08am
Unokatesóm most 23 éves és remekül megél belőle. Elmondása szerint csak a halakat kell figyelni és tudni kell játszani. Hosszú távon csak a biztos kézzel és jó pozícióból való játék a megengedett. Viszont nincs kecmec, napi 8 óta munka ebben is benne van, akár eltérő szerveren is.

Szerintem semmi újat nem mondtam.
Member
Gold: 0.18
Apr 24 2013 12:09am
Quote (Makkertest @ 24 Apr 2013 08:08)
Unokatesóm most 23 éves és  remekül megél belőle. Elmondása szerint csak a halakat  kell figyelni és tudni kell játszani. Hosszú távon csak a biztos kézzel és jó pozícióból való játék a megengedett. Viszont nincs kecmec, napi 8 óta munka ebben is benne van, akár eltérő szerveren is.

Szerintem semmi újat nem mondtam.

Magyarul?
Member
Gold: 1,079.11
Apr 24 2013 12:13am
Quote (ElCapitano @ 24 Apr 2013 07:00)
Hát inkább akkor nézek majd valami diákmunkát, azt hittem ilyen napi 5-6 óra időráfordítással össze lehet szedni 60-70 ezer HUF-ot. De akkor ez inkább ilyen végletes dolog, gondolom azért is nem csinálják túl sokan.

Napi 20$ elég könnyen össze tud szedni az ember. Az meg kb fél óra.
Havi szinten az meg mar egész jó.

Én sajnos nem tudtam megállni, pedig mindig megfogadtam. >.<

Azóta nem is pókerezem mióta Q pokerrel buktam 600$.
Mondjuk azt a 600$ kemény 3 óra alatt szedtem össze 25$bol. De azért elég rendesen fájt a dolog.

Azért gl ha megprobalod.
Member
Gold: 19.00
Apr 24 2013 12:16am
Quote (ElCapitano @ Apr 24 2013 06:09am)
Magyarul?

Magyarul nem eun kell játszani hanem késő este és hajnalban, amikor az amcsik. Pöppet felborul az életed de megoldható mint minden éjszakai munkánál.
Olyan szélsőséges példát is tudok mondani hogy a srác otthagyta az egyetemet és most 10/20 as tétben eszi az embereket vegasban. Persze a sikertelen történet több.

Szerintem cask akkor kezdd el ha értessz is hozzá és van biztos tőke.
Member
Gold: 1,079.11
Apr 24 2013 12:16am
Quote (ElCapitano @ 24 Apr 2013 07:09)
Magyarul?

Halak azok az emberek akik nem tudnak játszani csak beülnek es elbuknak minden feltöltött pénzt.
Mint amilyen te is leszel az elején. :D

Amúgy olvass utánna a dolgoknak. Nézz videókat stb.
Ha ezt se tudod akkor ne vagj bele egyből.
Member
Gold: 3.03
Apr 24 2013 12:20am
de talán ilyen "teljesen jutalék alapú" munkát akkor kellene nyomni, ha mondjuk van 6 havi tartalékod és nem ráz meg, ha az első 2-3-4 hónapban semmi nem történik.
Go Back To Magyar Topic List
Prev123459Next
Add Reply New Topic New Poll