Quote (ElCapitano @ 22 Apr 2013 17:50)
Hát igazából annyi a kérdésem hogy ha komolyan rászánja magát az ember mennyire lehet vele pénzt keresni. Én meg a lakótársam gondolkozunk ezen, neki így matek a hobbija, ilyen MIT MSc szintű dolgokkal foglalkozik kedvtelésből (Tudom hogy matematika annyira nem releváns csak szemléltetni akarom hogy nem azok a típusú emberek vagyunk akik úgy állnak szerencsejátékokhoz hogy "Ha múlt héten kihúztak a 12-est a lottón ezen a héten biztos nem fogják lol" Tehát így eléggé védettek vagyunk minden ilyen voodoo szarral szemben) Igazából most havi 60 ezer forintot keresek és mivel elég jól van megoldva a lakhatásom simán elég lenne ennyi, csak mivel egyetemre akarok menni olyan dologra gondoltam amit éjszaka tudok csinálni (inb4 tesco árufeltöltő). Tehát mondjuk 3-4 hónap alatt ellehet jutni olyan szintre hogy tényleges pénzt lehessen vele keresni?
3-4 hónap kemény munkával simán. és ahhoz hogy az itteni fizetés néhányszorosát megkeresd még tehetség sem kell, csak kitartás, fegyelem, szorgalom, meg ilyen szarságok. bennem alig van meg ezekből valami, de pár év alatt azért mégis kikupálódtam és meg is van az eredménye. viszont vannak hátulütői is bőven, ha nagyon komolyan akarod tolni, akkor felejtsd el az életed, készülj fel arra, hogy mentálisan leépülsz, elveszíted a barátaidat, a szeretteidet, nem fogsz normálisan enni, aludni, kb minden oda lesz. persze ezeket lehet enyhíteni és nem is feltétlen következnek be, ha normális, rendezett életet élsz, de nem hiszem hogy ehhez mindenkinek minden körülmény adott. a másik meg hogy ugye egyetemre jársz/jártok. az meg megint olyan dolog amit nagyon nehéz mellette. mert egyszerűen tényleg időigényes a dolog, és teljes embert igényel.