d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > >tfw Gf
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Apr 14 2013 07:57pm
Quote (Namechange @ Apr 15 2013 03:46am)
Nos előre leszögezném hogy nekem nincsen komolyabb problémám a fűvel morális szinten. Még régebben 1-2 évig napi rendszerességgel szívtam, ám mindig is féltem bárminemű tudatmódosítástól.
Azt a korszakot betudhatjuk annak hogy a baráti társaságom 95 százaléka használta, így fiatalon én is, és jó móka volt meg minden de valahogy úgy éreztem hogy ez nem nekem való. Sokszor "szorongtam" tőle és furán éreztem magam ami idővel zavaróbb volt mint az élvezet amit nyújtott. Nem tagadom, társaságban sokszor hihetetlen élményt nyújtott a történések egyfajta másféle megélése, és nem is úgy hagytam abba hogy elhatároztam, hanem egyszer csak megtörtént. És itt vissza kanyarodva hozzád Jara, lehet hogy veled is ez fog történni, és egyszer csak már nem fogod kívánni. Az a te döntésed ha a lány miatt abbahagyod, vagy tovább csinálod. Lehet hinni abban hogy megváltoztatni és beleszólni más életébe nem erkölcsös dolog, és hát "na de miért nem fogadsz el annak aki vagyok" felfogásnak is biztosan van alapja néhány embernél.

A lényeg amit mondani próbálok, hogy noha én abbahagytam, azok a barátaim még mindig megvannak és ugyanúgy jól érzem magam velük, és soha nem próbáltam még szólni nekik ezért, persze ez nem is egy barát-barátnő viszony. Ők továbbra is úgy használják hogy élvezik, és szociális élményként élik meg, de sajnálatos módon látom ennek az ellenpéldáját is. Más barátaim napi rendszerességgel többször is szívnak, egyedül javarészt, és tudom hogy sok embernek fennakad a szeme ha ezt hallja, de függenek tőle.

A kérdés csak az hogy megmaradsz e ilyennek, és 30 évesen majd ha gyereked lesz elgondolkozol rajta hogy "ja, lehet abba kéne hagyni", vagy leteszed most és örömet szerzel a lánynak, ha csak addig is amíg veled van.
Persze amiről nem tud az nem fáj.  ^_^

de szerintem ez az aktuális füves témától eltekintve inkább érzelmi kérdés, mert ugye a kapcsolatból az egyik ember változtatni akar a másikon, és most viselkedhet úgy a másik, hogy "oké, okos enged, erről is szól egy kapcsolat", viszont ha te ezt képes vagy megtenni érte, ő miért nem képes elfogadni téged úgy, ahogy vagy?
az megint más kérdés, hogy mikor mondjuk egy ön-és környezetpusztító viselkedés miatt jön létre ez a konfliktus, akkor persze ez nem érvényes, de most jara esetében szerintem nem egy ilyen dologról van szó
Member
Gold: 19.00
Apr 14 2013 10:10pm
Quote (Jancsipapa @ Apr 14 2013 11:39pm)
most jönni fog a lolxd azoktól, akik füveznek ilyen-olyan rendszerességgel, de ez egy illegális drog, mégis hol lenne vonzó egy olyan valaki, aki kisebb-nagyobb erősségű drogot használ? teljes mértékben érthető azoknak az álláspontja, akit taszítanak az ilyen dolgok, legyen ez akár a fű, akár a sima cigaretta, akár az alkohol. mondjuk a csaj is mondhatna ilyen általánosságokat, hogy illegális, nem akar belőle bajt, büdös tőle a helyiség vagy te, de szerintem nem kell annyira pöpec 10/10 magyarázatokat adni mindenre egy párkapcsolatban

őt zavarja, te ezt tudod, innentől fogva meg csak annyi a kérdés, hogy alkalmazkodsz-e hozzá vagy vállalod a balhékat adott esetben

thread

na jó leírom miért ne
én az a fajta gyökér vagyok (vagy pont h nem gyökér), aki még sosem szívott cigit se semmi ilyen szart.
viszont a mostani nő akit kinéztem magamnak, nos ő szokott.
és bármikor amikor előveszi azt a vékony szálas cigit, elszomorodok, de nagyon :(
talán az egyetlen negatívum benne, és úgy sajnálom szegényt, hogy szüksége van erre
nem szív egy dobozzal napi szinten, de akkor is :(
ami meg fura, hogy ennek ellenére annyira szeretem, hogy átlépek ezeken a dolgokon
Szerintem ha te is szereted ezt a nőt, akkor hagyd a fenébe a cigit, csináljatok valami mást, valami közöset
nagyra fogja értékelni, ha csak miatta lerakod a dohányt meg társait

This post was edited by Makkertest on Apr 14 2013 10:16pm
Member
Gold: 145.00
Apr 14 2013 11:10pm
Quote (jarabekg @ 15 Apr 2013 01:33)
Összevesztünk a barátnőmmel.

Szóval az egész onnan indult,hogy benevezett egy szakkolis versenyre, és a globalizációt választotta témaként. Úgy éreztem higy különösebben fingja nincs a dolgokról, és, hogy rossz irányból közelíti meg a dolgokat, ezért megpróbáltam szimpl a kötözködés révén rávezetni a globalizáció valós problémáira (teljesen vita/veszekedés jelleggel/nem akartam semmi képen kioktatónak tűnni, vagy ilyesmi). Itt már elkezdett alakulni a hangulata talán, és amúgy is ittunk már egy kicsit, de tök jó kedvem lett, hogy ilyet vitáztunk, és amúgy is progresszív jazz ment a zenelejátszón. Gondoltam tekerek egy jointot.

Itt el is érkeztünk a veszekedés tárgyához.

Valamiért nem szereti, hogy ha elszívok egy két cigit. Nem szoktam magam zoknira szívni magam, meg nem röhögősre tépem magam, csak ha az életérzés megkívánja, (pihenős nyugodt zenehallgatás, szex után, stb....) akkor tekerek egy cigit, és elszívom. Többször említette már, hogy zavarja. Először azt mondta, hogy zavarja, hogy csak akkor csinálom amikor itt van, ekkor megnyugtattam hogy nem, sőt a legritkábban amikor ő is itt van. Ekkor elcsendesedtek egy kcsiit a dolgok, egy időre lenyelte, vagy lövésem sincs. Most is rámszólt, hogy "nagyon szomorú leszek ha tekersz egy cigit", mire én megmondtam neki, hogy ha egy normális érvet is tud felhozni amellett, hogy miért, akkor nem csinálom. Akkor megértem, elfogadom, tudom, hogy miért zavarja, és ha tényleg nem lehet rajta változtatni, akkor beletörődök. Erre lényegében azt válaszolta, hogy azért, mert csak. Erre azt mondtam, hogy ezt nem lehet csak úgy elfogadni, csak úgy elfogadni dolgokat csak a hülyék szoktak, magyarázza meg. Persze ezen besértődött, és hisztisen elvonult.

Tényleg nagyon szeretem ezt a lányt, és most dunno mit tegyek. Talán tényleg csak simán le kéne nyelnem a kapcsolat érdekében, vagy rágódni a dolgon, amíg nem ad egy épkézláb magyarázatot, amire talán képtelen lesz, hiszen nem létezik, és minden egyes alkalommal összeveszni rajta.

média és a szülők agymosottja, tipikus... utálják, ha csinálod, de nem tudják megmagyarázni miért.
nekem is rühellte az exem, amikor téptem, de ezt megoldottam annyival, hogy okosan csináltam és nem látta/nem tudott róla.

Quote (Makkertest @ 15 Apr 2013 06:10)
thread

na jó leírom miért ne
én az a fajta gyökér vagyok (vagy pont h nem gyökér), aki még sosem szívott cigit se semmi ilyen szart.
viszont a mostani nő akit kinéztem magamnak, nos ő szokott.
és bármikor amikor előveszi azt a vékony szálas cigit, elszomorodok, de nagyon :(
talán az egyetlen negatívum benne, és úgy sajnálom szegényt, hogy szüksége van erre
nem szív egy dobozzal napi szinten, de akkor is :(
ami meg fura, hogy ennek ellenére annyira szeretem, hogy átlépek ezeken a dolgokon
Szerintem ha te is szereted ezt a nőt, akkor hagyd a fenébe a cigit, csináljatok valami mást, valami közöset
nagyra fogja értékelni, ha csak miatta lerakod a dohányt meg társait

itt más cigiről van szó.

This post was edited by TouchCow on Apr 14 2013 11:11pm
Member
Gold: 0.18
Apr 14 2013 11:14pm
Quote (TouchCow @ 15 Apr 2013 07:10)
média és a szülők agymosottja, tipikus... utálják, ha csinálod, de nem tudják megmagyarázni miért.
nekem is rühellte az exem, amikor téptem, de ezt megoldottam annyival, hogy okosan csináltam és nem látta/nem tudott róla.

itt más cigiről van szó.

Mert zavarja? Meg erre miért kéne magyarázat. Ha egyszerűen megszületik benne ez az érzés hogy neki ez rossz, miért fojtaná el?
Member
Gold: 69.85
Apr 14 2013 11:20pm
Nem lehet annyira intelligens, ha veled jar.
Member
Gold: 80.00
Apr 14 2013 11:32pm
Quote (jarabekg @ 15 Apr 2013 02:18)
azzal nincs is baja ha szívok, csak ne előtte csináljam

de van hogy úgy hozza a helyzet, hogy akkor esik jól ha itt van. például szex után egy joint az szerintem eléggé top tier feeling, amit nagyon kevés más dolog adhat vissza.

Hát akkor ne csináld előtte, ez azért nem egy nagy lemondás, ha nem függő az ember.
Member
Gold: 0.00
Apr 14 2013 11:48pm
Quote (Jancsipapa @ 15 Apr 2013 00:39)
most jönni fog a lolxd azoktól, akik füveznek ilyen-olyan rendszerességgel, de ez egy illegális drog, mégis hol lenne vonzó egy olyan valaki, aki kisebb-nagyobb erősségű drogot használ? teljes mértékben érthető azoknak az álláspontja, akit taszítanak az ilyen dolgok, legyen ez akár a fű, akár a sima cigaretta, akár az alkohol. mondjuk a csaj is mondhatna ilyen általánosságokat, hogy illegális, nem akar belőle bajt, büdös tőle a helyiség vagy te, de szerintem nem kell annyira pöpec 10/10 magyarázatokat adni mindenre egy párkapcsolatban

őt zavarja, te ezt tudod, innentől fogva meg csak annyi a kérdés, hogy alkalmazkodsz-e hozzá vagy vállalod a balhékat adott esetben

ez
engem már az alap dolgok is taszítanak mint a pia, vagy a bagó
kapcsolat elején asszony bepróbálta hogy "nem szívunk el egyet közösen?", erre én azt válaszoltam hogy ha "együtt akarsz velem maradni ezt gyorsan elfelejted" ^^
szóval én az asszonyoddal egyetértek
Member
Gold: 122.92
Apr 15 2013 03:07am
Gecisok itt a tldr szóval majd otthon elolvasom, de ez már nálam is felmerült, megbeszéltem vele értelmesen, belátja h nem olyan káros etc. De a nevelése miatt egyszerűen nem tudja magát túltenni rajta, annyi az egyezség, hogy a jelenlétében +- 2 óra nem csinálom
Member
Gold: 3,747.73
Apr 15 2013 03:25am
Mi is összevesztünk a barátnőmmel :(
Member
Gold: 1,593.00
Apr 15 2013 03:27am
Quote (cowding @ 15 Apr 2013 09:07)
Gecisok itt a tldr szóval majd otthon elolvasom, de ez már nálam is felmerült, megbeszéltem vele értelmesen, belátja h nem olyan káros etc. De a nevelése miatt egyszerűen nem tudja magát túltenni rajta, annyi az egyezség, hogy a jelenlétében +- 2 óra nem csinálom

De hát te 12 éves vagy??????????!!!!!!!!!!!!
Go Back To Magyar Topic List
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll