Quote (jarabekg @ 15 Apr 2013 01:33)
Összevesztünk a barátnőmmel.
Szóval az egész onnan indult,hogy benevezett egy szakkolis versenyre, és a globalizációt választotta témaként. Úgy éreztem higy különösebben fingja nincs a dolgokról, és, hogy rossz irányból közelíti meg a dolgokat, ezért megpróbáltam szimpl a kötözködés révén rávezetni a globalizáció valós problémáira (teljesen vita/veszekedés jelleggel/nem akartam semmi képen kioktatónak tűnni, vagy ilyesmi). Itt már elkezdett alakulni a hangulata talán, és amúgy is ittunk már egy kicsit, de tök jó kedvem lett, hogy ilyet vitáztunk, és amúgy is progresszív jazz ment a zenelejátszón. Gondoltam tekerek egy jointot.
Itt el is érkeztünk a veszekedés tárgyához.
Valamiért nem szereti, hogy ha elszívok egy két cigit. Nem szoktam magam zoknira szívni magam, meg nem röhögősre tépem magam, csak ha az életérzés megkívánja, (pihenős nyugodt zenehallgatás, szex után, stb....) akkor tekerek egy cigit, és elszívom. Többször említette már, hogy zavarja. Először azt mondta, hogy zavarja, hogy csak akkor csinálom amikor itt van, ekkor megnyugtattam hogy nem, sőt a legritkábban amikor ő is itt van. Ekkor elcsendesedtek egy kcsiit a dolgok, egy időre lenyelte, vagy lövésem sincs. Most is rámszólt, hogy "nagyon szomorú leszek ha tekersz egy cigit", mire én megmondtam neki, hogy ha egy normális érvet is tud felhozni amellett, hogy miért, akkor nem csinálom. Akkor megértem, elfogadom, tudom, hogy miért zavarja, és ha tényleg nem lehet rajta változtatni, akkor beletörődök. Erre lényegében azt válaszolta, hogy azért, mert csak. Erre azt mondtam, hogy ezt nem lehet csak úgy elfogadni, csak úgy elfogadni dolgokat csak a hülyék szoktak, magyarázza meg. Persze ezen besértődött, és hisztisen elvonult.
Tényleg nagyon szeretem ezt a lányt, és most dunno mit tegyek. Talán tényleg csak simán le kéne nyelnem a kapcsolat érdekében, vagy rágódni a dolgon, amíg nem ad egy épkézláb magyarázatot, amire talán képtelen lesz, hiszen nem létezik, és minden egyes alkalommal összeveszni rajta.
média és a szülők agymosottja, tipikus... utálják, ha csinálod, de nem tudják megmagyarázni miért.
nekem is rühellte az exem, amikor téptem, de ezt megoldottam annyival, hogy okosan csináltam és nem látta/nem tudott róla.
Quote (Makkertest @ 15 Apr 2013 06:10)
thread
na jó leírom miért ne
én az a fajta gyökér vagyok (vagy pont h nem gyökér), aki még sosem szívott cigit se semmi ilyen szart.
viszont a mostani nő akit kinéztem magamnak, nos ő szokott.
és bármikor amikor előveszi azt a vékony szálas cigit, elszomorodok, de nagyon

talán az egyetlen negatívum benne, és úgy sajnálom szegényt, hogy szüksége van erre
nem szív egy dobozzal napi szinten, de akkor is

ami meg fura, hogy ennek ellenére annyira szeretem, hogy átlépek ezeken a dolgokon
Szerintem ha te is szereted ezt a nőt, akkor hagyd a fenébe a cigit, csináljatok valami mást, valami közöset
nagyra fogja értékelni, ha csak miatta lerakod a dohányt meg társait
itt más cigiről van szó.
This post was edited by TouchCow on Apr 14 2013 11:11pm