d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Hóhelyzet Másképpen
Prev123459Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
Mar 17 2013 08:26am
Hivatásos rinyagépeknek megint tökéletes volt ez a pár nap, hogy dolgozzanak.
Member
Gold: 2,496.00
Mar 17 2013 08:42am
Quote (Baleee @ Mar 17 2013 08:46am)
Hat yep, egy csomóan mentek "síezni", ahogy Hadházi mondaná. Amikor ilyenekkel találkozok kommentekkel, hogy magyarázzák egymásnak "Miért nem mentél menteni, könnyű a meleg szobából pofázni!" meg, hogy "Ha ott lettél volna nem lenne ekkora pofád." ezekkel kapcsolatba az a véleményem csak, hogy:

1. Van annyi eszem, hogy ha éppen nem leszakadt a fél karom, vagy megindult a szülés nálam, nem indulok el, mert 1235464756345 nappal ezelőtt már olvastam mit okozott tőlünk nyugatabbra ez a 'kis havas szellőcske'.
2. Mi a rákos kurva isten faszáért kellene nekem menteni? Aki olyan idióta volt, hogy baszott bele a világba, tőlem ott fordulhat fel. Bár tény, hogy azokat sajnálom, akiknek munka miatt kellett autóba ülniük, vagy mert muszáj volt, meg azokat, akik 'véletlenül' keveredtek bele, pl kisgyerekek akiket az idiota fejbeloni valo anyjuk magukkal rangatott, vagy akik bussza tartottak hazafele, ezeket tenyleg sajnalom, ez mas azert.

Masik reszrol meg, amikor sirnak, hogy hat-hat-hat a katasztrofavedelem, meg rendorseg mentesi akcioja nem volt elsoosztalyu, meg, hogy 1 rendort latott egesz vegig elmenni maga mellett, meg, hogy miert nem vagtak at a korlatot, meg a faszom tudja.

Birom, hogy ilyenkor azt varja, hogy kinyaljak a segget ezek az emberek, amikor ott van tobbezer masik ember is meg, meg prioritasi kerdes is felmerul + parancsot teljesitenek + nincs meg a megfelelo felszerelesuk amugy sem, mert az idiotak persze akkor is vinnyognak (nep), amikor ezeken a teruleteken esetleg fejlesztes totenne. Meg, hogy hulye rendor, miert birsagol, hulye rendor ez, hulye rendor az, ilyenkor meg varjak, hogy nyaljak ki a segguket.

Kurvakeves kat.vedes van sajna itthon, pedig lenne ra szukseg, ha mas nem is valamifele 'nyugalmazott allomanyra', akik stabilan bevethetok ilyen helyzetekben, akik viszont vannak azoknak a legnagyobb tisztelet, hogy vallaljak azt, hogy olyan idiotakat mentsenek ki, akiket inkabb ott kene fejbeloni. Nem az o hibajuk, hogy szarok a 'parancsok' meg szar a felszereles. Ok meg sokszor igy is a legtobbet probaljak kihozni magukbol + ok is emberek, nekik is lehet csaladjuk.

Kibaszottul verlazitonak talalom amikor ilyeneket irnak az emberek. Az egy dolog ha nem vetik bele magukat a hovihar kozepebe, de ilyen ontelt, folenyes modon kijelenteni, hoyg ez az o hibajuk, es ott rohadhatnak meg ahol vannak egy utolso feregre vall mar megbocsass.

Lojjuk le ezeket az embereket? Komolyan mondom ha elottem mondanal ilyeneket csontod torne.

Az elorejelzesekrol meg annyit, hogy en parszor raneztem a multheten - egy ~20 fos programot szerveztem a hetvegere - es nekem pl kurvara nem esett le hogy itt vilagvege lesz, csak annyi hogy hideg, meg havazhat.
Member
Gold: 69.85
Mar 17 2013 08:47am
Quote (TresholdOfUniverse @ 17 Mar 2013 16:42)
Kibaszottul verlazitonak talalom amikor ilyeneket irnak az emberek. Az egy dolog ha nem vetik bele magukat a hovihar kozepebe, de ilyen ontelt, folenyes modon kijelenteni, hoyg ez az o hibajuk, es ott rohadhatnak meg ahol vannak egy utolso feregre vall mar megbocsass.

Lojjuk le ezeket az embereket? Komolyan mondom ha elottem mondanal ilyeneket csontod torne.

Az elorejelzesekrol meg annyit, hogy en parszor raneztem a multheten - egy ~20 fos programot szerveztem a hetvegere - es nekem pl kurvara nem esett le hogy itt vilagvege lesz, csak annyi hogy hideg, meg havazhat.

Aki hülye, haljon meg, nekem ez a véleményem. Leírtam, hogy azokat sajnálom, akiknek 'muszáj' volt menni, de aki síelni ment és hasonlók, azokért ha megdöglik se kár, ha ennyi agya van, hogy ilyenkor elindul. Nem tudom én néztem körbe mi várható, fóliánkat lekötöttem, ne tépje szét a szél, méheinknél is a takarást megcsináltuk apummal, hogy ne rángassa fel a szél. Néztem, hogy vihar volt nyugaton, néztem radarképet (bár igaz, nem szokott mindenki, ezt elismerem, de ha szélsőséges időjárást jósolnak, akkor utána szoktam nézni, hogy mekkora valóban az esélye).

ES IGEN, KIJELENTEM, hogy az o hibaja, hogy elindult a nyomorek, balfasz sielni es IGEN MEGDOGOLHET TOLEM NYUGODTAN, az ilyen, mert ezzel azokkal baszik ki, akiknek ki kell menni menteniuk, ok vallaltak, megcsinaljak, de ez most olyan, hogy azt mondom, ha valaki beleesik az ideiglenes 10 meter mely kutamba, akkor ott leszek mellette es kiszedem (hulye hasonlota, miert esne bele), de nyilvan akik oszantukbol ugranak bele, azok tolem bele is fulladhatnak.

5 eve vezetek, kapott mar el onos eso, amire nem szamitottam, mert nem volt elore lathato, hogy a hoeses arra fog valtani, sot a ho se volt varhato, de nekem masnap haza kellett mennem es akkor indultam el amikor legkevesbe esett es igen ult mar fel az elso kerek mogott 30 centivel az auto alja a 1,5 meter mely arok szelen, mert onos esotol siktukor volt az ut, se hoborda, se mas, amin valamennyire fogott volna a kerek, de volt annyi eszem, hogy nem padlogaz, hogy megjobban kaparjon, meg rangatom jobbra balra a kormanyt, mert akkor az arokba elore teljes orral belefordulok ugy, hogy lehetett volna kalapalni az autot, igy meg semmit nem kellett vele csinalni, csak miutan kicsit helyreallt az ido, alasoztunk, meg visszatettuk utra.

This post was edited by Baleee on Mar 17 2013 08:52am
Member
Mar 17 2013 08:51am
Quote (Baleee @ Mar 17 2013 03:47pm)
Aki hülye, haljon meg, nekem ez a véleményem. Leírtam, hogy azokat sajnálom, akiknek 'muszáj' volt menni, de aki síelni ment és hasonlók, azokért ha megdöglik se kár, ha ennyi agya van, hogy ilyenkor elindul. Nem tudom én néztem körbe mi várható, fóliánkat lekötöttem, ne tépje szét a szél, méheinknél is a takarást megcsináltuk apummal, hogy ne rángassa fel a szél. Néztem, hogy vihar volt nyugaton, néztem radarképet (bár igaz, nem szokott mindenki, ezt elismerem, de ha szélsőséges időjárást jósolnak, akkor utána szoktam nézni, hogy mekkora valóban az esélye).

ES IGEN, KIJELENTEM, hogy az o hibaja, hogy elindult a nyomorek, balfasz sielni es IGEN MEGDOGOLHET TOLEM NYUGODTAN, az ilyen, mert ezzel azokkal baszik ki, akiknek ki kell menni menteniuk, ok vallaltak, megcsinaljak, de ez most olyan, hogy azt mondom, ha valaki beleesik az ideiglenes 10 meter mely kutamba, akkor ott leszek mellette es kiszedem (hulye hasonlota, miert esne bele), de nyilvan akik oszantukbol ugranak bele, azok tolem bele is fulladhatnak.

es ha egyszer hibazott, nem volt kellokeppen korultekinto akkor ott is maradhat?

ha egyszer bajban vagy komam, hivjal fel. odamegyek, es akkor nem csak bajban leszel hanem jol meg is verlek, mert megerdemled bazdmeg.

This post was edited by TresholdOfUniverse on Mar 17 2013 08:51am
Member
Gold: 6,645.00
Mar 17 2013 08:52am
Quote (TresholdOfUniverse @ Mar 17 2013 03:51pm)
es ha egyszer hibazott, nem volt kellokeppen korultekinto akkor ott is maradhat?

ha egyszer bajban vagy komam, hivjal fel. odamegyek, es akkor nem csak bajban leszel hanem jol meg is verlek, mert megerdemled bazdmeg.

nevettem
Member
Gold: 69.85
Mar 17 2013 08:53am
Quote (TresholdOfUniverse @ 17 Mar 2013 16:51)

Kossz nem kell, nincs szuksegem cserkeszre, ha bajom van en megoldom magamnak.
Member
Mar 17 2013 08:56am
Quote (Baleee @ Mar 17 2013 03:53pm)
Kossz nem kell, nincs szuksegem cserkeszre, ha bajom van en megoldom magamnak.

Megint vegtelenul ontelt es folenyes vagy, mert te sose fogsz hibazni, sose kerulsz bajba, es nem lesz szukseged masok segitsegere. Ne legyel mar ilyen melyen ostoba.

A cserkeszetnek meg nem tudom mi koze van a kerdeshez, bar gondolom te meg sose tartoztal semmilyen ertelmes kozosseghez ha igy gondolkodsz.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Mar 17 2013 09:17am
alapvetően amúgy van kis ráció abban, amit balee mond, mert aki tényleg képes legyinteni arra a komoly óvaintésre, hogy "figyelj már fricikém, geci nagy hó lesz basszadmeg, maradj otthon" az tényleg megérdemli, hogy eltemesse a hó, mert felelőtlen
és az ilyen felelőtlen ember másokat is veszélyeztethet

viszont ezeknek a felelőtleneknek és tájékozatlanoknak a mentségére szóljon az, hogy az interneten kívül nagyjából sehonnan nem lehetett tájékozódni erről az eseményről,
mivel a szeretett kormányunk a mára már mémmé vált smsen kívül semmit az égvilágon nem tett a lakosságért cserébe
ömlenie kellett volna a rádiókból és tévékből fél/1 óránként napokkal korábban annak, hogy mi várható és mik a teendők ilyen esetben
volt helyette live stream a vatikánból
itt senkit nem hibáztathatunk polgári szinten, csak a tájékoztatásért és országvezetésért felelőseket

zárásként itt egy kép a debreceni kossuth utcáról(márc. 15.):

és a debreceni városháza mellől kettő:

Member
Gold: 22,413.07
Mar 17 2013 09:20am
[QUOTE=TresholdOfUniverse,Mar 17 2013 03:51pm]es ha egyszer hibazott, nem volt kellokeppen korultekinto akkor ott is maradhat?

ha egyszer bajban vagy komam, hivjal fel. odamegyek, es akkor nem csak bajban leszel hanem jol meg is verlek, mert megerdemled bazdmeg.[/QUOTE]

:DDDDDD

[QUOTEQuote (Eoghan @ Mar 17 2013 04:17pm]http://mork.vagy.hu/Scopes/vagy/var//improxy/VagyBigPicture/24094.jpg[/URL]
http://mork.vagy.hu/Scopes/vagy/var//improxy/VagyBigPicture/24095.jpg[/QUOTE]

erről az jutott eszembe hogy milyen ügyes photoshop

ez mar igy marad.

This post was edited by lacketto on Mar 17 2013 09:21am
Member
Gold: 6,645.00
Mar 17 2013 09:38am
Quote (Eoghan @ Mar 17 2013 04:17pm)
alapvetően amúgy van kis ráció abban, amit balee mond, mert aki tényleg képes legyinteni arra a komoly óvaintésre, hogy "figyelj már fricikém, geci nagy hó lesz basszadmeg, maradj otthon" az tényleg megérdemli, hogy eltemesse a hó, mert felelőtlen
és az ilyen felelőtlen ember másokat is veszélyeztethet

viszont ezeknek a felelőtleneknek és tájékozatlanoknak a mentségére szóljon az, hogy az interneten kívül nagyjából sehonnan nem lehetett tájékozódni erről az eseményről,
mivel a szeretett kormányunk a mára már mémmé vált smsen kívül semmit az égvilágon nem tett a lakosságért cserébe
ömlenie kellett volna a rádiókból és tévékből fél/1 óránként napokkal korábban annak, hogy mi várható és mik a teendők ilyen esetben
volt helyette live stream a vatikánból
itt senkit nem hibáztathatunk polgári szinten, csak a tájékoztatásért és országvezetésért felelőseket

zárásként itt egy kép a debreceni kossuth utcáról(márc. 15.):
http://mork.vagy.hu/Scopes/vagy/var//improxy/VagyBigPicture/24096.jpg

és a debreceni városháza mellől kettő:

http://mork.vagy.hu/Scopes/vagy/var//improxy/VagyBigPicture/24094.jpg
http://mork.vagy.hu/Scopes/vagy/var//improxy/VagyBigPicture/24095.jpg

ez elég lófasz
itt 15 centi hó esett
más kérdés hogy rálátok a szobából a körgyűrűre - érdekes mód nem voltak elakadt emberek ott, mivel nem indultak el.
Go Back To Magyar Topic List
Prev123459Next
Add Reply New Topic New Poll