Quote (TresholdOfUniverse @ 17 Mar 2013 16:42)
Kibaszottul verlazitonak talalom amikor ilyeneket irnak az emberek. Az egy dolog ha nem vetik bele magukat a hovihar kozepebe, de ilyen ontelt, folenyes modon kijelenteni, hoyg ez az o hibajuk, es ott rohadhatnak meg ahol vannak egy utolso feregre vall mar megbocsass.
Lojjuk le ezeket az embereket? Komolyan mondom ha elottem mondanal ilyeneket csontod torne.
Az elorejelzesekrol meg annyit, hogy en parszor raneztem a multheten - egy ~20 fos programot szerveztem a hetvegere - es nekem pl kurvara nem esett le hogy itt vilagvege lesz, csak annyi hogy hideg, meg havazhat.
Aki hülye, haljon meg, nekem ez a véleményem. Leírtam, hogy azokat sajnálom, akiknek 'muszáj' volt menni, de aki síelni ment és hasonlók, azokért ha megdöglik se kár, ha ennyi agya van, hogy ilyenkor elindul. Nem tudom én néztem körbe mi várható, fóliánkat lekötöttem, ne tépje szét a szél, méheinknél is a takarást megcsináltuk apummal, hogy ne rángassa fel a szél. Néztem, hogy vihar volt nyugaton, néztem radarképet (bár igaz, nem szokott mindenki, ezt elismerem, de ha szélsőséges időjárást jósolnak, akkor utána szoktam nézni, hogy mekkora valóban az esélye).
ES IGEN, KIJELENTEM, hogy az o hibaja, hogy elindult a nyomorek, balfasz sielni es IGEN MEGDOGOLHET TOLEM NYUGODTAN, az ilyen, mert ezzel azokkal baszik ki, akiknek ki kell menni menteniuk, ok vallaltak, megcsinaljak, de ez most olyan, hogy azt mondom, ha valaki beleesik az ideiglenes 10 meter mely kutamba, akkor ott leszek mellette es kiszedem (hulye hasonlota, miert esne bele), de nyilvan akik oszantukbol ugranak bele, azok tolem bele is fulladhatnak.
5 eve vezetek, kapott mar el onos eso, amire nem szamitottam, mert nem volt elore lathato, hogy a hoeses arra fog valtani, sot a ho se volt varhato, de nekem masnap haza kellett mennem es akkor indultam el amikor legkevesbe esett es igen ult mar fel az elso kerek mogott 30 centivel az auto alja a 1,5 meter mely arok szelen, mert onos esotol siktukor volt az ut, se hoborda, se mas, amin valamennyire fogott volna a kerek, de volt annyi eszem, hogy nem padlogaz, hogy megjobban kaparjon, meg rangatom jobbra balra a kormanyt, mert akkor az arokba elore teljes orral belefordulok ugy, hogy lehetett volna kalapalni az autot, igy meg semmit nem kellett vele csinalni, csak miutan kicsit helyreallt az ido, alasoztunk, meg visszatettuk utra.
This post was edited by Baleee on Mar 17 2013 08:52am