d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Iso Microsoft Office Help > O 100 Fg
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 138.00
Feb 4 2013 12:07pm
Quote (ecneB @ Feb 4 2013 06:00pm)
de whut? szinte egy az egyben ugyanaz a ketto.. soha nem ertettem ezt az microsoftot ismeri, openoffice-t nem.. gondolom, hogy nem mindent hotkey-jel tol.. na mindegy.. en mutternak felraktam anno az openoffice-t es eszre sem vettem, hogy nem az eredeti microsoft van a gepen. vagyis eszrevette, de elinteztem egy frissebb, jobb ervvel.

Quote (ecneB @ Feb 4 2013 06:00pm)
de ugye tisztaban vagy vele, hogy a starterrel kb semmit nem lehet kezdeni, csak olvasni a fileokat, szinte egy demo.. ilyeneket nem tanitottak a webmesterbuddhista kepzoben?

igen, nekem se számít, hogy micro vagy open. de ez nem az én gépem.
a starter neki megfelel.
csak vissza kéne állítani..
Member
Gold: 279.00
Feb 4 2013 12:11pm
Quote (diablo2g @ 4 Feb 2013 20:07)
igen, nekem se számít, hogy micro vagy open. de ez nem az én gépem.
a starter neki megfelel.
csak vissza kéne állítani..

cp mar leirta, a legtobb ilyen gepen van egy kulon particio, amirol vissza lehet allitani a gyari allapotot. igazabol ez a starter a hulyeseg, halottnak a beontes..
Member
Gold: 1.00
Feb 4 2013 12:14pm
Quote (ecneB @ 4 Feb 2013 20:11)
cp mar leirta, a legtobb ilyen gepen van egy kulon particio, amirol vissza lehet allitani a gyari allapotot. igazabol ez a starter a hulyeseg, halottnak a beontes..

mondjuk nem tudom mit vártam, aki torrentről nem tud feltenni egy officet, azon nem lehet távsegíteni...
Member
Gold: 3.03
Feb 4 2013 12:17pm
Quote (CyberPunk666 @ 4 Feb 2013 19:14)
mondjuk nem tudom mit vártam, aki torrentről nem tud feltenni egy officet, azon nem lehet távsegíteni...

fg-t meg nem kaptál, mi?
Member
Feb 4 2013 12:20pm
Quote (CyberPunk666 @ 4 Feb 2013 20:14)

nem akar nem eredeti szoftvert hasznalni, akie a gep.. de istenem.. amit nem tudsz az nem faj, problem solved..
Member
Gold: 1.00
Feb 4 2013 12:23pm
Quote (ecneB @ 4 Feb 2013 20:20)
nem akar nem eredeti szoftvert hasznalni, akie a gep.. de istenem.. amit nem tudsz az nem faj, problem solved..

arra is leírtam a megoldást, vissza kell állítani az eredeti rendszert...

Mondjuk elmosolyodtam, amikor a windows sorozatszámát akarta megadni az officenak.
Member
Gold: 0.00
Feb 4 2013 12:30pm
sajnálom, ezen már nem lehet segíteni, az officeod megtalálta az identitását
Member
Feb 4 2013 12:33pm
Quote (CyberPunk666 @ 4 Feb 2013 20:23)
arra is leírtam a megoldást, vissza kell állítani az eredeti rendszert...

Mondjuk elmosolyodtam, amikor a windows sorozatszámát akarta megadni az officenak.

y, de egy sysrestore-ral a faszom sem szorakozna, openoffice/kalozoffice vagy nincs office
Member
Gold: 138.00
Feb 4 2013 12:33pm
nem szívesen állítanék vissza mindent :\
no, jólvan srácok, akkor próbálkozom tovább!
azért köszi!
Member
Gold: 22,413.07
Feb 4 2013 12:36pm
akkor innentől sztorizgathatunk

Több év, Több év munka, Több év ugyanott, Több év ugyanazokkal az emberekkel nap mint nap, barátokat ugye anno feladtam ( még amikor Vikivel együtt voltunk, ugye probléma volt, és megszegtem az alapszabályt. Mindig a barát az első, utána jön a szerelem..), és így már egyedűl nem volt szórakozás, nem voltak bulik, nem volt kikapcsolódás, csak a mindennapos munka. Na igen, persze itt volt a net, itt volt a fórum, itt voltak az online barátok, az online társalgás, a sok szívatás, a jozef egy nyomorék, neki nincs élete és a többi. Minden egyes próbálkozásom a közösség véleményének megváltoztatásra egyből elsűlyedt, miért is ne, ha nem volt tényleges életem, és ezt most így én írom, nem ti mondjátok.. Az nem igazán élet, hogy munkának vége, és rohanok a virtuális világomba, ahol napi pár post után már nyugodtan feküdhetek le.

Több éve dolgozom ugyanannál a cégnél, sikerből kaptam már eleget, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy előtte minden más volt. Éjjel-nappal szórakozás, buliból buliba, az összes ismerős szemében én voltam a "nagy diszkóhős", a nagy csajozós, a nagy dumagép, a jófej partyarc. A városban bármerre és bármikor jártam mindig barátba, ismerősbe botlottam, ismertek a legtöbb szórakozóhelyen, a telefon éjjel-nappal csörgött, mindig spontán jöttek szórakozásra a lehetőségek, de egyszer ez megváltozott.
Ráuntam, hogy nem tudok úgy kimozdulni, hogy egyedül legyek, sok volt már az a rengeteg nyüzsgés, a napi hatszáz pacsi, a döntésképtelenség, hogy a hétvégén kivel mikor és hogy hova menjek úgy, hogy közben a többi ismerőst ne sértsem meg, hogy most megint kimaradok, sok volt, hogy az akkori barátnőmmel ebből többszőr problémába ütköztünk, hogy túl aktív életet élek, hogy nekünk mindig ott kell lenni valamelyik bulin, hogy nem bírok megülni a hátsómon, és csak úgy lenni a semmiben. Persze nem ezért akartam változtatni.Miután vele mindennek vége lett, akkor jött, hogy majd fél év depresszió, bezárkózottság, minden a feje tetejére állt, teljesen ellenkező stílust, viselkedést vettem fel, és akarattal-akaratlanul változtattam a dolgokon. Miután úgy éreztem, hogy a bezárkózottságon, depresszión kezdek urrá lenni, fogtam magam, és munka után néztem. Minden rendben ment, első nap, első hely, felvettek, másnap kezdhettem, és még ma is ugyanott vagyok. Persze már sokmindenen átmentem, jón és rosszan, de még mindig szeretek bejárni ugyanoda, ugyanabba a társaságba, ugyanabba a csapatba, igaz most már magasabb lépcsőről letekintve, mint első nap.
Go Back To Magyar Topic List
Prev123457Next
Add Reply New Topic New Poll