d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > 5 Kedvenc Sorozatod
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4,391.00
Jan 16 2013 11:18am
Quote (ecneB @ 16 Jan 2013 19:13)
Nem tudom mire szeretnél utalni, mind a két általad említett sorozat rendben van. Nyugodtan leírhatod a véleményed.

Az a világ, meg a narráció és a könnyed szerelmi story. Digby-Pigby.. Sírok.

nem láttam még egyiket se, fingom nincs, milyenek
csak vicces, hogy a hurrdurr buta amerikaiak elkaszálták a pushing daisiest mer túl hülyék hozzá, bezzeg... ésakkor ott figyel első két helyen két sorozat, amit 5+ évadon keresztül meg nem kaszáltak el a buta amerikaiak
(ezekszerint azok pont jók voltak nekik?)
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 16 2013 11:29am
1. sopranos
2. bwe
3. got
4. walking dead
5. blue mountain state (miert csak 3 evad van? :c)
Member
Gold: 279.00
Jan 16 2013 11:29am
Quote (bajcli @ 16 Jan 2013 19:18)
nem láttam még egyiket se, fingom nincs, milyenek
csak vicces, hogy a hurrdurr buta amerikaiak elkaszálták a pushing daisiest mer túl hülyék hozzá, bezzeg... ésakkor ott figyel első két helyen két sorozat, amit 5+ évadon keresztül meg nem kaszáltak el a buta amerikaiak
(ezekszerint azok pont jók voltak nekik?)

Rengeteg sorozatot néztem eddig és nézek a mai napig is. Tesztelem az újakat is, sok jó akad közöttük. Eleinte még érdekes is, de mivel nincs kész forgatókönyv illetve a nézettség is a legmeghatározóbb tényező, ezért egy idő után azt vettem észre, hiába indult jól a sorozat, nem tudják (nem akarják lezárni). Vegyük pl. a Himym-et, első három évad baromi jó, utána egyszerűen kínszenvedés (persze ez megint csak egyéni vélemény). Másik példa, Lost. Kajálták az emberek, megszeretik-hozzászoknak és valljuk be, hogy egy átlagos ember csak nézi, mint a barátok köztet. Nem akarnak véget, semmit, csak nézni-nézni, ameddig van. House? Ugyanez. Rengeteg példát tudnék még hozni, ezzel szemben az HBO-s sorozatok szinte mindig kerek, előre megírt történetet dolgoznak fel és nem közben találják ki annak függvényében, hogy milyen a nézettség. Ez az a minőségbeli különbség, amiért nem tudok egy sima csatornás sorozatot annyira élvezni hosszabb távon.

Pushing Daisies meg hihetlen minőséget tett le az asztalra, megnézed mit nyújtott nézettség alapján és nem tudod elhinni, hogy hogyan voltak képesek kaszálni két évad után azt a sorozatot. Illetve de és pont itt jönnek képbe az átlag buta amerikaiak. Igazából nem szó szerint az amerikaiakkal van a bajom, ugyanez megvan gondolom itthon talán nálunk is. Az emberek nagy része olcsó, könnyen emészthető szórakozásra vágyik, én nem.

HBO fag vagyok vállalom, de annyi remekművet letettek az asztalra, hogy meg van a miértje. Sajnos a többi tv-s csatorna is példát vehetne róla.

This post was edited by ecneB on Jan 16 2013 11:30am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 16 2013 11:31am
Spartacus
Game of thrones
Weeds
The shield
Elit alakulat
+ 1 The pacific

mi a fasz???? Spartacust senki sem írja ?

This post was edited by SnoopDogg on Jan 16 2013 11:32am
Member
Jan 16 2013 11:33am
Quote (ecneB @ 16 Jan 2013 19:29)
Rengeteg sorozatot néztem eddig és nézek a mai napig is. Tesztelem az újakat is, sok jó akad közöttük. Eleinte még érdekes is, de mivel nincs kész forgatókönyv illetve a nézettség is a legmeghatározóbb tényező ezért egy idő után azt vettem észre, hiába indult jól a sorozat nem tudják (nem akarják lezárni). Vegyük pl. a Himym-et, első három évad baromi jó, utána egyszerűen kínszenvedés (persze ez megint csak egyéni vélemény). Másik példa, Lost. Kajálták az emberek, megszeretik-hozzászoknak és valljuk be, hogy egy átlagos ember csak nézi, mint a barátok köztet. Nem akarnak véget, semmit, csak nézni-nézni, ameddig van. House? Ugyanez. Rengeteg példát tudnék még hozni, ezzel szemben az HBO-s sorozatok szinte mindig kerek, előre megírt történetet dolgoznak fel és nem közben találják ki annak függvényében, hogy milyen a nézettség. Ez az a minőségbeli különbség, amiért nem tudok egy sima csatornás sorozatot annyira élvezni hosszabb távon.

Pushing Daisies meg hihetlen minőséget tett le az asztalra, megnézed mit nyújtott nézettség alapján és nem tudod elhinni, hogy hogyan voltak képesek kaszálni két évad után azt a sorozatot. Illetve de és pont itt jönnek képbe az átlag buta amerikaiak. Igazából nem szó szerint az amerikaiakkal van a bajom, ugyanez megvan gondolom itthon talán nálunk is. Az emberek nagy része olcsó, könnyen emészthető szórakozásra vágyik, én nem.

HBO fag vagyok vállalom, de annyi remekművet letettek az asztalra, hogy meg van a miértje. Sajnos a többi tv-s csatorna is példát vehetne róla.

a pushing daisiest pont nem kell tőlem védeni, én is imádtam
meg a post többi részével is egyetértek (annak ellenére, hogy szerintem én még hbo-s sorozatot se láttam)
felröhögtem az első postodon, ennyi
Member
Gold: 279.00
Jan 16 2013 11:39am
Quote (bajcli @ 16 Jan 2013 19:33)
a pushing daisiest pont nem kell tőlem védeni, én is imádtam
meg a post többi részével is egyetértek (annak ellenére, hogy szerintem én még hbo-s sorozatot se láttam)
felröhögtem az első postodon, ennyi

Pedig ajánlom, főleg a six feet-et a buzulás ellenére (megj.: egész emészthető formában tálalja, csak eleinte van egy-két sokkolóbb rész). Magáról az életről-halálról, testvéri-szülői kapcsolatról, párkapcsolatról szól teljesen emészthető mindennapi formában. Ötször láttam eddig a hatvan részt és egyre hozzám nőtt a sorozat.

Better Off Ted-re meg nem is értem, hogy jöhetett a kasza. Még csak nem is volt annyira művészi, mint a Pushing. Mégsem tudták megszeretni az amerikaiak, roppant humoros egyszerű húszperces mögöttes tartalommal. Szintén két évad után kasza. Pushing-ot is, ahogy erőltetetten be kellett fejezniük.. A szívem szakadt meg.
Member
Gold: 0.00
Jan 16 2013 11:48am
barátok közt
wd
game of thrones

több nincs :c
Member
Trader: Scammer
Jan 16 2013 11:50am
nem hiszem el, h senkinek sem top5 a spartacus : O
Member
Jan 16 2013 11:55am
Quote (SnoopDogg @ Jan 16 2013 06:50pm)
nem hiszem el, h senkinek sem top5 a spartacus : O

na nekem a kedvencem, csakhogy megnyugodjon a kis lelked : O
Member
Jan 16 2013 11:59am
Quote (ecneB @ 16 Jan 2013 19:39)
Pedig ajánlom, főleg a six feet-et a buzulás ellenére (megj.: egész emészthető formában tálalja, csak eleinte van egy-két sokkolóbb rész). Magáról az életről-halálról, testvéri-szülői kapcsolatról, párkapcsolatról szól teljesen emészthető mindennapi formában. Ötször láttam eddig a hatvan részt és egyre hozzám nőtt a sorozat.

Better Off Ted-re meg nem is értem, hogy jöhetett a kasza. Még csak nem is volt annyira művészi, mint a Pushing. Mégsem tudták megszeretni az amerikaiak, roppant humoros egyszerű húszperces mögöttes tartalommal. Szintén két évad után kasza. Pushing-ot is, ahogy erőltetetten be kellett fejezniük.. A szívem szakadt meg.

az egyébként le is volt szedve, aztán valamiért nem kezdtem bele
mármint a sfu
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll