d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Hogy Ismerted Meg A Barátnődet? > Képekkel Ofc
Prev1234513Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Jan 15 2013 06:13am
Csak a mostanit írom le, mert a többihez nem lenne elég a karakterszámlimit LOLROFL xdxd

Nah
13 éves voltam ő 12 amikor megismertem Honfoglalón. Először nem is őt, hanem egy csajt, aki ismerte az apját, és az apja mondta, hogy a lánya honfoglalózik. Nah csomót játszottunk együtt, felvettem msnre, 1 évig nem is találkoztunk csak mentek az egésznapon át történő beszélgetések
azt úgy 1 év után kitaláltam h meglátogatom(ő pesti volt, én szegedi), ezért felutaztam hozzá egy szombatra. Illetve szombatnak indult de az anyja rábeszélt, hogy maradjak, én meg mondom okj. Aznap este össze is jöttünk(megfogtama kezét LOLROFL) és jártunk 3 hónapig, de gyorsan rájöttünk, hogy ilyen fiatalok ilyen messziről eléggé fölösleges erőlködni(ennek örömére következő héten összejöttem a barátnőjével, akivel egy utcában lakott, lyl)
aztán maradt az internetes duma viszony, nagyon sokat beszélgettünk
Aztán elköltöztem dunaföldvárra 7.-es koromba, és ott, mivel kisváros, viszonylag keveset ültem a gép előtt, inkább haverokkal császkáltam. Nah ennek az lett a vége, hogy picit "megromlott" a viszonyunk, elég keveset beszélgettünk. Ja, meg csésztünk is mindketten, és ő jóban volt egy csávóval akit én egy faszfejnek tartottam, ez is oka volt annak, hogy eléggé elhidegültünk egymástól.
Ez az állapot kb 1,5 évig tartott. Szal 7.es koromba odaköltöztünk, az első évben még jól megvoltunk, aztán az utolsó 1,5 volt passziv. Az utolsó honapokban már kb egyáltalán nem beszélgettünk.
Nah de aztán megvették a szegedi házunkat, és megszületett a döntés, pestre költözünk
felköltöztem albérletbe, rá 1 hétre összejöttem a lakótársammal(egyetemistákhoz költöztem)
Dobtam egy smst neki, hogy találkozzunk. Találkoztunk is, volt 1-2 szikra(de semmi konkrét, akkor még jártam a lakótársammal). Ez novemberben volt. Megbeszéltük, hogy találkozunk mégegyszer az ünnepek után, mert most mindketten elvagyunk havazva. Én a fennálló időt kihasználva dobtam is a lakótársat. Jan 23-án kimentem hozzájuk, másnap összejöttünk nagy csókparádéval -> ez most lesz 4. éve
Member
Gold: 0.18
Jan 15 2013 06:15am
Quote (Vismajor @ 15 Jan 2013 14:13)
Csak a mostanit írom le, mert a többihez nem lenne elég a karakterszámlimit LOLROFL xdxd

Nah
13 éves voltam ő 12 amikor megismertem Honfoglalón. Először nem is őt, hanem egy csajt, aki ismerte az apját, és az apja mondta, hogy a lánya honfoglalózik. Nah csomót játszottunk együtt, felvettem msnre, 1 évig nem is találkoztunk csak mentek az egésznapon át történő beszélgetések
azt úgy 1 év után kitaláltam h meglátogatom(ő pesti volt, én szegedi), ezért felutaztam hozzá egy szombatra. Illetve szombatnak indult de az anyja rábeszélt, hogy maradjak, én meg mondom okj. Aznap este össze is jöttünk(megfogtama  kezét LOLROFL) és jártunk 3 hónapig, de gyorsan rájöttünk, hogy ilyen fiatalok ilyen messziről eléggé fölösleges erőlködni(ennek örömére következő héten összejöttem a barátnőjével, akivel egy utcában lakott, lyl)
aztán maradt az internetes duma viszony, nagyon sokat beszélgettünk
Aztán elköltöztem dunaföldvárra 7.-es koromba, és ott, mivel kisváros, viszonylag keveset ültem a gép előtt, inkább haverokkal császkáltam. Nah ennek az lett a vége, hogy picit "megromlott" a viszonyunk, elég keveset beszélgettünk. Ja, meg csésztünk is mindketten, és ő jóban volt egy csávóval akit én egy faszfejnek tartottam, ez is oka volt annak, hogy eléggé elhidegültünk egymástól.
Ez az állapot kb 1,5 évig tartott. Szal 7.es koromba odaköltöztünk, az első évben még jól megvoltunk, aztán az utolsó 1,5 volt passziv. Az utolsó honapokban már kb egyáltalán nem beszélgettünk.
Nah de aztán megvették a szegedi házunkat, és megszületett a döntés, pestre költözünk
felköltöztem albérletbe, rá 1 hétre összejöttem a lakótársammal(egyetemistákhoz költöztem)
Dobtam egy smst neki, hogy találkozzunk. Találkoztunk is, volt 1-2 szikra(de semmi konkrét, akkor még jártam a lakótársammal). Ez novemberben volt. Megbeszéltük, hogy találkozunk mégegyszer az ünnepek után, mert most mindketten elvagyunk havazva. Én a fennálló időt kihasználva dobtam is a lakótársat. Jan 23-án kimentem hozzájuk, másnap összejöttünk nagy csókparádéval -> ez most lesz 4. éve

Member
Gold: 279.00
Quote (jarabekg @ 15 Jan 2013 14:09)
buliban a lánywcben

én is ülve szoktam pisálni

---

legregebbi baratom jo baratja volt, bar en is ismertem elvileg kiskorom ota, de egyikunk sem emlekezett a masikra. ~3,5 eve vagyunk egyutt
Member
Quote (AngryBug @ Jan 15 2013 01:05pm)
gif thread

>profilom

:( hamarosan frissíteni kell a kurváimat

Ez a farmerráncigálós fényévekkel dögösebb mint ami a profilodban van
Member
Jan 15 2013 06:16am
Quote (ElCapitano @ Jan 15 2013 01:15pm)
http://www.gifsoup.com/view6/2586335/didn-t-read-lol-l.gif

ja, gondolni kellett volna erre
>honfoglalon ismertem meg, 13 voltam
>rá 1 évre találkoztunk
>jártunk 3 honapot, rájottunk h nn
>elköltöztem kisvárosba, túmeni rl, nem beszéltünk kb 2 évig
>felköltöztem pestre, irtma neki smst
>találkoztunk januárba, összejöttünk
>4 éve volt
Member
Gold: 0.08
Jan 15 2013 06:17am
Quote (Jancsipapa @ Jan 15 2013 11:17am)
megszülettem és ott volt a karom végén hirtelen

azóta is együtt vagyunk

http://4.ii.gl/AKicjj.png

basznád meg dejv

kajak lefényképezte a saját kezét
bazmeg...
Member
Gold: 794.44
Jan 15 2013 06:26am

Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jan 15 2013 06:35am
1 oszt.társam volt; suliban.
2 A38-on.
3 neten valami csoportban váltottunk pár szót, majd csönd. majd facebook időszak,felvett,chat. összefutottunk irl, sűrű talik, pár hónap múlva jártunk. volt vmi. barátja csak 250km-re(ekkor már együtt voltunk1 ideje), azt mondta dobta, de közben nem - hazudott mindkettőnknek, szétmentünk(arab volt és szóltak, h vigyázzak vele :( )
4 kettővel ezelőtti exem húga.
5 exem húgának oszt.társa
* tfw no gf
Member
Gold: 279.00
Jan 15 2013 06:38am
Quote (Eoghan @ 15 Jan 2013 14:35)
1 oszt.társam volt; suliban.
2 A38-on.
3 neten valami csoportban váltottunk pár szót, majd csönd. majd facebook időszak,felvett,chat. összefutottunk irl, sűrű talik, pár hónap múlva jártunk. volt vmi. barátja csak 250km-re(ekkor már együtt voltunk1 ideje), azt mondta dobta, de közben nem - hazudott mindkettőnknek, szétmentünk(arab volt és szóltak, h vigyázzak vele :( )
4 kettővel ezelőtti exem húga.
5 exem húgának oszt.társa
* tfw no gf

vartam az exem huganak az evfolyamtarsanak a tanarat :Đ
Member
Gold: 5,302.77
Jan 15 2013 06:42am
Quote (Jancsipapa @ Jan 15 2013 10:17am)
megszülettem és ott volt a karom végén hirtelen

azóta is együtt vagyunk

http://4.ii.gl/AKicjj.png

basznád meg dejv

Nagy kópé vagy te, Jancsipapa.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234513Next
Add Reply New Topic New Poll