Quote (Vismajor @ 15 Jan 2013 14:13)
Csak a mostanit írom le, mert a többihez nem lenne elég a karakterszámlimit LOLROFL xdxd
Nah
13 éves voltam ő 12 amikor megismertem Honfoglalón. Először nem is őt, hanem egy csajt, aki ismerte az apját, és az apja mondta, hogy a lánya honfoglalózik. Nah csomót játszottunk együtt, felvettem msnre, 1 évig nem is találkoztunk csak mentek az egésznapon át történő beszélgetések
azt úgy 1 év után kitaláltam h meglátogatom(ő pesti volt, én szegedi), ezért felutaztam hozzá egy szombatra. Illetve szombatnak indult de az anyja rábeszélt, hogy maradjak, én meg mondom okj. Aznap este össze is jöttünk(megfogtama kezét LOLROFL) és jártunk 3 hónapig, de gyorsan rájöttünk, hogy ilyen fiatalok ilyen messziről eléggé fölösleges erőlködni(ennek örömére következő héten összejöttem a barátnőjével, akivel egy utcában lakott, lyl)
aztán maradt az internetes duma viszony, nagyon sokat beszélgettünk
Aztán elköltöztem dunaföldvárra 7.-es koromba, és ott, mivel kisváros, viszonylag keveset ültem a gép előtt, inkább haverokkal császkáltam. Nah ennek az lett a vége, hogy picit "megromlott" a viszonyunk, elég keveset beszélgettünk. Ja, meg csésztünk is mindketten, és ő jóban volt egy csávóval akit én egy faszfejnek tartottam, ez is oka volt annak, hogy eléggé elhidegültünk egymástól.
Ez az állapot kb 1,5 évig tartott. Szal 7.es koromba odaköltöztünk, az első évben még jól megvoltunk, aztán az utolsó 1,5 volt passziv. Az utolsó honapokban már kb egyáltalán nem beszélgettünk.
Nah de aztán megvették a szegedi házunkat, és megszületett a döntés, pestre költözünk
felköltöztem albérletbe, rá 1 hétre összejöttem a lakótársammal(egyetemistákhoz költöztem)
Dobtam egy smst neki, hogy találkozzunk. Találkoztunk is, volt 1-2 szikra(de semmi konkrét, akkor még jártam a lakótársammal). Ez novemberben volt. Megbeszéltük, hogy találkozunk mégegyszer az ünnepek után, mert most mindketten elvagyunk havazva. Én a fennálló időt kihasználva dobtam is a lakótársat. Jan 23-án kimentem hozzájuk, másnap összejöttünk nagy csókparádéval -> ez most lesz 4. éve