d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tassnak > Sok Szeretettel
Prev1234517Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.16
Jan 4 2013 04:45am
Quote (Smat @ Jan 4 2013 10:33am)
Ha a témához szólnál hozzá és...
Ja hogy te tass vagy.. akkor mindegy.

ha csak ennyi a probléma akkor a sztorit folytatta, de nem kell ezeket mindig komolyan venned.
Member
Gold: 280.00
Jan 4 2013 04:48am
Quote (fahrii @ Jan 4 2013 11:42am)
Azért az nem ugyanaz hogy 5 éven keresztül folyamatosan basztatnak, terrorizálnak és lelkileg a sárba döngölnek.

Igen, ezt akartam mondni. Nem hiszem hogy fel tudja fogni aki nem élte meg. fahri téged miért basztattak?
Member
Gold: 7,149.00
Jan 4 2013 04:50am
Quote (fahrii @ 4 Jan 2013 11:38)
az ami belőlem lett, 4-8.ig sikerült egy totálisan antiszociális csinálni belőlem (anyámék elváltak, mentem anyámmal és 3 ált. sulit is meg kellett járnom, kb mindenki kiközösített, de a nagyobb baj az volt h folyamatosan baszogattak) :/
mindig belegondolok hogy ha nem így alakulnak a dolgok akkor vajon most milyen lennék

Fári szomorú története

nyolcadik utan valtak szuleim, kozepsuliba menve eszrevettek hogy gyenge vagyok, piszkaltak 3 evig, akkor lett belolem uberkocka.. aztan atkerultem a szomszed suliba, ott csak siman nem fogadtak be de legalabb bekenhagytak ^^ legalabb talaltam kozepiskolaban 1-2 embert aki normalis volt, ha ok nem lettek volna hogy ellegyek veluk, nem tudom mi lenne velem

Quote (text_killer @ 4 Jan 2013 11:46)
engem párszor bekóstoltak aztán betörtem a gyerek orrát és két bordáját, utána végig békén hagytak és élhettem nyugodt csöndes antiszociális életem pillanatait

:D :D

Quote (anyd @ 4 Jan 2013 12:48)
Igen, ezt akartam mondni. Nem hiszem hogy fel tudja fogni aki nem élte meg.

ez így van

This post was edited by hedgehogsword on Jan 4 2013 04:54am
Member
Gold: 33,265.80
Jan 4 2013 04:53am
Quote (fahrii @ 4 Jan 2013 12:42)
Azért az nem ugyanaz hogy 5 éven keresztül folyamatosan basztatnak, terrorizálnak és lelkileg a sárba döngölnek.

Jo valoban nekem rovidebb volt ez az egesz, meg tenyleg foleg azert kaptam mert festettem a hajam.
Member
Gold: 2,496.00
Jan 4 2013 04:54am
Quote (josheide @ Jan 4 2013 09:29am)

Josh nincsenek barataid, mindenki utal...

Itt az ideje hogy hivd a varazsfelhot, es elrepuljel vele.
Member
Jan 4 2013 04:57am
Hamar gyermekkori traumaknal tartunk.

Engem ovodaban, es iskolaban is mindig csufoltak. Tomegesen. Illetve a tomegnek az a resze amelyiket nem birtam utolerni.

Amikor panaszkodtak a szuloknek h verekszek, anyamek annyit mondtak h biztos megerdemeltek.

Sose heverem ki.
Member
Gold: 4,391.00
Jan 4 2013 04:59am
Quote (TassassinHc @ 4 Jan 2013 12:04)
mint érdekesség, köszönöm.
de szerintem ez a "bullyknak" tanulságosabb olvasmány lehet, mint nekem.
pl, hogy felelősséget kellene vállalni azért amit tesznek.

tegnap is ment a rage de csak megválaszolatlanok maradtak a kérdéseim.

/nem fogunk annyi energiát beletenni.../ etc.
hülyeség.
a baszogatásba és dühöngésbe több energiát tettetek már bele.

de azért én szeretek itt mindenkit ^^

pedig ez meg rád is igaz
amellett, hogy idegesítő, azért valamennyire röhejes is volt, ahogy nyomod ezt az ostoba bohóc szarságot
csak amikor miattad hagyja itt a hunsubot az első olyan ember, akivel kb neked van bajod meg joeynak (meg max pár randomnak), és NEM az egész internetnek, ahogy a caretopicban tréfásan lereagáltad, akkor annyira már nem vicces
emellett meg meg lehet nézni, téged hányan marasztalnának, ha le akarnál lépni
értem én, hogy te kéjes örömödet leled egy internetes közösség tönkrekúrásában, csak elgondolkodhatnál kicsit, hogy ide is emberek járnak, akiknek azért elképesztő pofátlanság ilyen szinten beleszarni a levesébe
nem körülötted forog ám az egész világ, akármennyire is azt hiszed
Member
Gold: 0.00
Jan 4 2013 05:01am
Quote (hedgehogsword @ 4 Jan 2013 11:50)
nyolcadik utan valtak szuleim, kozepsuliba menve eszrevettek hogy gyenge vagyok, piszkaltak 3 evig, akkor lett belolem uberkocka.. aztan atkerultem a szomszed suliba, ott csak siman nem fogadtak be de legalabb bekenhagytak ^^ legalabb talaltam kozepiskolaban 1-2 embert aki normalis volt, ha ok nem lettek volna hogy ellegyek veluk, nem tudom mi lenne velem

nekem is így volt, általánosba lettem masszív kocka, érdekes mennyit tud egy ilyen esemény változtatni az ember életén, én 1-3 évbe még az első sulimba imádtam járni, mindenki szeretett és tisztelt, kurva jó volt, meg ott még alfa voltam, képes voltam folytogatni a legjobb haverom mert eldöntötte a kockaváramat :D

aztán elváltak, elköltöztünk, én magambafordultam, jobbhíján elkezdtem kockulni, igénytelen lett a külsőm, a vállam beesett, full lúzer, mindenki baszogatott elég masszívan (mindennapos volt h szünetekbe csak úgy odajöttek leköpni, vagy h kaja után én voltam a törülköző, vagy pl ha valakinek szar kedve volt odajött ütni xd), anyám átvitt másik suliba, na ott még szarabb volt...

aztán a megváltás a középsuli volt, habár még 9.be is egy kalap szar voltam de legalább beilleszkedtem egy társaságba akikkel tök jól elvoltunk, aztán elkezdtem normalizálódni, ennek a csúcspontja az volt hogy 10. év végén elkezdtem edzeni, szal 11-12re kifejezetten normális külsőm lett

de hiába vagyok már 22 éves, és már 8 éve hogy ezek a dolgok megtörténtek még mindig társadalmilag egy szar vagyok, és a külsőm miatt ez úgy csapódik le az emberekbe hogy full beképzelt vagyok (pedig inkább pont önbizalomhiány :D)
és habár szeretnék ezen változtatni de nem tudok... :/
Member
Gold: 1,593.00
Jan 4 2013 05:02am
Quote (bajcli @ 4 Jan 2013 10:59)
pedig ez meg rád is igaz
amellett, hogy idegesítő, azért valamennyire röhejes is volt, ahogy nyomod ezt az ostoba bohóc szarságot
csak amikor miattad hagyja itt a hunsubot az első olyan ember, akivel kb neked van bajod meg joeynak (meg max pár randomnak), és NEM az egész internetnek, ahogy a caretopicban tréfásan lereagáltad, akkor annyira már nem vicces
emellett meg meg lehet nézni, téged hányan marasztalnának, ha le akarnál lépni
értem én, hogy te kéjes örömödet leled egy internetes közösség tönkrekúrásában, csak elgondolkodhatnál kicsit, hogy ide is emberek járnak, akiknek azért elképesztő pofátlanság ilyen szinten beleszarni a levesébe
nem körülötted forog ám az egész világ, akármennyire is azt hiszed

Ja mert mesh most tényleg elmegy és vissza se jön addig ameddig tass el nem megy. Csb.
Member
Jan 4 2013 05:03am
Quote (Smat @ Jan 4 2013 12:02pm)
Ja mert mesh most tényleg elmegy és vissza se jön addig ameddig tass el nem megy. Csb.

menjunk el mind amig tass el nem megy.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234517Next
Add Reply New Topic New Poll