Quote (hedgehogsword @ 4 Jan 2013 11:50)
nyolcadik utan valtak szuleim, kozepsuliba menve eszrevettek hogy gyenge vagyok, piszkaltak 3 evig, akkor lett belolem uberkocka.. aztan atkerultem a szomszed suliba, ott csak siman nem fogadtak be de legalabb bekenhagytak ^^ legalabb talaltam kozepiskolaban 1-2 embert aki normalis volt, ha ok nem lettek volna hogy ellegyek veluk, nem tudom mi lenne velem
nekem is így volt, általánosba lettem masszív kocka, érdekes mennyit tud egy ilyen esemény változtatni az ember életén, én 1-3 évbe még az első sulimba imádtam járni, mindenki szeretett és tisztelt, kurva jó volt, meg ott még alfa voltam, képes voltam folytogatni a legjobb haverom mert eldöntötte a kockaváramat

aztán elváltak, elköltöztünk, én magambafordultam, jobbhíján elkezdtem kockulni, igénytelen lett a külsőm, a vállam beesett, full lúzer, mindenki baszogatott elég masszívan (mindennapos volt h szünetekbe csak úgy odajöttek leköpni, vagy h kaja után én voltam a törülköző, vagy pl ha valakinek szar kedve volt odajött ütni xd), anyám átvitt másik suliba, na ott még szarabb volt...
aztán a megváltás a középsuli volt, habár még 9.be is egy kalap szar voltam de legalább beilleszkedtem egy társaságba akikkel tök jól elvoltunk, aztán elkezdtem normalizálódni, ennek a csúcspontja az volt hogy 10. év végén elkezdtem edzeni, szal 11-12re kifejezetten normális külsőm lett
de hiába vagyok már 22 éves, és már 8 éve hogy ezek a dolgok megtörténtek még mindig társadalmilag egy szar vagyok, és a külsőm miatt ez úgy csapódik le az emberekbe hogy full beképzelt vagyok (pedig inkább pont önbizalomhiány :D)
és habár szeretnék ezen változtatni de nem tudok... :/