d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tolvajkergetők
Prev1234523Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 206.00
Dec 15 2012 04:44pm
Quote (bajcli @ Dec 16 2012 12:19am)
azon énis leakadtam kicsit, hogy az most mitől lopás, ha sehogy nincs jelezve, hogy arra a biciklire valaki tulajdonjogot formál

ennyi
Quote (GoreKnight9 @ Dec 16 2012 12:38am)
hat nem tudom de nekem eszembe nem jutott volna eltolni azt a biciklit attol fuggetlenul hogy lezaratlan meg nem az en tulajdonom
nemde?

lehetne olyan élethelyzet, amikor a nagy részünk itt megtenné
Member
Gold: 4.20
Dec 15 2012 04:48pm
jani meg bajcli egyetert nehez dolgom lesz

most ez az otthagyott bicikli kb olyan mint egy nyitvahagyott gepjarmu aminek jar a motorja
nincs ott senki de megse ulok be hogy "fugecc csak hazahozom"
Member
Dec 15 2012 04:53pm
Quote (GoreKnight9 @ Dec 16 2012 12:48am)

most ez az otthagyott bicikli kb olyan mint egy nyitvahagyott gepjarmu aminek jar a motorja

ott azért valószínűleg van olyan dokumentum, ami igazolja hogy xy a tulaj, az megint más

de mondjuk a faszom se érti azt a tagot, nem érezte hogy nem túl életszerű egy full extrás bicikli a semmi közepén, lezáratlanul?
Member
Gold: 834.97
Dec 15 2012 04:55pm
végignéztem, need more rész
Member
Dec 15 2012 04:56pm
Quote (Jancsipapa @ 15 Dec 2012 23:53)
ott azért valószínűleg van olyan dokumentum, ami igazolja hogy xy a tulaj, az megint más

de mondjuk a faszom se érti azt a tagot, nem érezte hogy nem túl életszerű egy full extrás bicikli a semmi közepén, lezáratlanul?

nalatod meg hulye is volt
duplan megerdemli
Member
Gold: 27,943.00
Dec 15 2012 05:03pm
Quote (GoreKnight9 @ 16 Dec 2012 00:48)

deazér ha egy tízezrest találnál a földön, csak felvennéd
Member
Gold: 33,265.80
Dec 15 2012 05:10pm
Quote (Jancsipapa @ 16 Dec 2012 00:16)
megnéztem mindet, tökre érdekes volt. az egyik rész viszont baromira nem tetszett, szerintem meg is írom nekik a véleményemet...

ugye nekik most az a lényeg, hogy a fő kerékpárlopkodókat elkapják, az ilyen szervezett, olajozott gépezeteket számolják fel, hogy ugye a gyerek 30 mp alatt már el is adja a cangát

viszont ebben (asszem a 6. részben) annyit csináltak, hogy kibaszták a zsir uj sony eric sony biciklit a semmi közepére, este, LEZÁRATLANUL. Oké, ez nem egy pénztárca, de most ennyi erővel egy tömött tárcát is kirakhatott volna az út közepére faszomkövetővel, hogy utána mehessen. Alkalom szüli a tolvajt - tartja a mondás, én azon a gyereken azt láttam, hogy egy full értelmes, logikusan gondolkodó ember volt, aki lecsapott a teli pénztárcára, ha már egy cipőfűzővel oda lett volna kötve, akkor már nem vitte volna el. Nyilván nem azt akarom mondani, hogy most ez a gyerek tök jól tette hogy elvitte, de azért dolan pls. Én úgy láttam azon a gyereken, hogy a lehetőséggel élt, viszont baromira beszart, amikor meglátta a nyomkövetőt, és lám ki is húzta magát alóla, mert volt esze, úgy beszélt, hogy ne lehessen belekötni. De úgy gondolom ennek a videósorozatnak nem az a célja, és nem is azt szeretnék a srácok, hogy most csináljanak új tolvajokat és acsarkodjanak velük naphosszat. Gondolom akkoriban nem vitték a biciklit már napok óta, 'na jóvan, csináljunk valamit' - alapon készült az a rész. Nem beszélve arról, hogy undorítóan viselkedett a stáb is, persze a gyerek is.

De azért gondolkodjunk el azon, hogy ez nem az az eset, hogy le van zárva egy bicikli és te ellopod, hanem ott áll a semmi közepén egy középkategóriás bicikli már 15 perce és nincs lezárva. Erről lehetne pollt is itt csinálni pl, hogy elvinné-e adott esetben a sub.

Ja ezen en is gondolkoztam. Elvinni, mert ha nem en, majd elviszi valami mas, rosszabb ember (de ki vagyok en hogy magam jobbnak tartsam)?

vagy maradni kicsit, hatha megjon a tulaj es szolni neki hogy nem jo otlet a kornyeken bringat hagyni lezaratlanul?

Ertem en, hogy peldat akarnak statualni, es megmutatni, hogy meg ha kevesbe van orizve a tulajdon, akkor is tisztelni kell azt, de en nem szivattam volna a csavot / nem jelentettem volna fel.
Member
Dec 15 2012 05:12pm
Quote (josheide @ Dec 16 2012 01:10am)
Ja ezen en is gondolkoztam. Elvinni, mert ha nem en, majd elviszi valami mas, rosszabb ember (de ki vagyok en hogy magam jobbnak tartsam)?

vagy maradni kicsit, hatha megjon a tulaj es szolni neki hogy nem jo otlet a kornyeken bringat hagyni lezaratlanul?

Ertem en, hogy peldat akarnak statualni, es megmutatni, hogy meg ha kevesbe van orizve a tulajdon, akkor is tisztelni kell azt, de en nem szivattam volna a csavot / nem jelentettem volna fel.

igen. a gyerek valószínűleg olyan helyzetben volt, hogy nagyon kellett a lóvé neki, amúgy nem volt tipikusan az a tolvaj jellem, látszódott hogy remeg a hangja meg ilyenek
Member
Gold: 834.97
Dec 15 2012 05:12pm
Quote (bajcli @ Dec 16 2012 12:03am)
deazér ha egy tízezrest találnál a földön, csak felvennéd

hátde azt nem fogja már megtalálni a gazdája. a bringát meg ez az ember ellopta és kész, habár a műsorba tényleg 1 szar volt, mert nem erről kéne szólnia, de a tolvaj az tolvaj, nem?
Member
Dec 15 2012 05:14pm
Quote (Jancsipapa @ 16 Dec 2012 00:12)
igen. a gyerek valószínűleg olyan helyzetben volt, hogy nagyon kellett a lóvé neki, amúgy nem volt tipikusan az a tolvaj jellem, látszódott hogy remeg a hangja meg ilyenek

baszki
a 2 cigany is be volt fosva amikor lebukott
mindenki befosik ha lebukik talan csak a legprofibbak nem
lopott vagy nem?
ne basztassuk mar ezt a temat
amugy is mondta neki tomcat asszem hogy miert nem vitte el a rendorsegre ott volt 2 sarokra tole
akkor meg jott a most halt meg anyam apam dologgal ami ha igaz akkor sajnalom de attol fuggetlenul tolvaj
Go Back To Magyar Topic List
Prev1234523Next
Add Reply New Topic New Poll