d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mai Kalandos Balladám
Prev123
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Nov 15 2012 11:48am
szecsi kandós lett!
Member
Gold: 3.03
Nov 16 2012 05:06am
Quote (rapiddani @ 15 Nov 2012 17:41)
Mentem be kocsival egyetemre, órára. Leparkoltam szépen haladtam be, majd óra után mennék haza, erre látom ,hogy valaki telibeszántotta a parkoló autómat, ofc elhuzott a gecibe semmi cetli,betétlap vagy akármi. Hála Istennek pont volt ott egy kamera ami a kocsimat vette, megnéztem a felvételek a főtitkárral, látjuk hogy fószer telibetolatta az autómat ami igy kb 10centit arrébb"repült", rendszám nem látszódott mert elég fos volt a feltévétel. Eközben még látszódott a videón ,hogy egy másik srác a tulaj haverja megállt, megszakértették együtt hogy belement, majd mind a kettő elhúzott a halál faszába.. Megyek ki videó után hivom rendőrséget hogy baleset etc, mire jön szembe az opeles, leállitom mondom neki bro mi a faszomat csináltatok, mire egyből elköpte a tettes rendszámát + nevét + telefonszámát, majd mentve a saját bőrét elhuzott a gecibe ( gondolom cserbenhagyás miatt mentette magát). Kijön a tettes közbe a rendőrség is már, fószer szerintem bevolt baszva, + a kocsiját egyből az incidens után ment poliroztatni + kihuzatni hogy ne látszódjon viszont sajnos elbaszta mert nem gondolt a haverjára. ezután kapott egy 40k birságot + majd a biztosítója fizeti a kocsimnak a kárát. 5órán keresztül basztam magamat itt , biztosítónál, de hála égnek minden fasza

cool story bro

már itt rájöttem, hogy egyáltalán nem legit a dolog...
Go Back To Magyar Topic List
Prev123
Add Reply New Topic New Poll